Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820

Mommy-mommy sekarang dah tak perlu risau. Uols pun boleh bergaya juga dengan baju yang berfesyen dan cantik-cantik taw. Koleksi ni khas untuk anda. Sebab, design ni kami sengaja design kembaang A Shape di bahagian punggung. Sebab kami sangat peka dengan mommy-mommy yang selalu susah nak pilih baju yang ready made, sebab bahagian punggung selalu tak lepas.

Meh tengok keistimewaan Baju Kurung Moden Kembang koleksi Rauda Medina Ekslusif ni 

🍁Material : 
Kain plain dari valentino silk
kain duyung juga dari jenis valentino silk yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺.

🍁 Ciri-ciri :
hujung tangan yang bergetah dan kembang “ala-ala saloma”. 
✔cutting baju yang menawan dan ‘loose’
baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart. Sangat sesuai digayakan oleh semua jenis bentuk badan. Tak kisah anda selim melim atau chubby-chubby. 

🍁 Size : S , M, L, XL, XXL

🍁 Stock : semua “READY STOCK” 

🍁 Warna : 3 pilihan warna yang mewah yang akan menyerlahkan gaya anda di hari raya 2017 nanti. 

.

baju raya 2017 baju kurung moden kembang A Shape coklat light cinnamon RME-291

RME-291 Light Cinnamon – SOLD OUT

.

baju raya 2017 baju kurung moden kembang A Shape emas goldenrod RME-292

RME-292 Goldenrod – S, M, L, XL dan XXL

.

baju raya 2017 baju kurung moden kembang A Shape hijau pine green RME-293

RME-293 Pine Green – S, M, L, XL dan XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran baju kurung moden kembang a shape RME

.

===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
.

Koleksi Lain :

Lihat Juga :  3 WARNA BARU BAJU KURUNG PAHANG SONGKET PASTEL KOLEKSI GPS

Dapatkan Update PERCUMA Dari Kami Setiap Kali Ada Baju Terbaru!

Masukkan maklumat anda di bawah :

* indicates required

Semak emel anda untuk sahkan alamat emel anda.