Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820

Raya 2019 | Baju Kurung Moden Songket Ruby

KHAS untuk awak diluar sana yang mencari kelainan untuk raya 2019 ni 😍Bakal trending 2019. Raya awak semua confirm jadi buah mulut.

Raya 2019 | Baju Kurung Batik Moden Sri Dewi (XS – 4XL)

Memang trend sekarang ni! Beraya dengan Baju Kurung Batik Bali (cutting baju kurung moden loose). Plus Size pun boleh pakai. XS – 4XL

Raya 2019 | Baju Kurung Pahang Sakura Premium Cotton

Yang sukakan baju dan ringkas tapi tetap nampak menarik dan elegant, baju kurung pahang Sakura jawapannya. Material Cotton Premium Gred

Raya 2019 | Baju Kurung Batik Lessa (Kurung Riau)

Baju Kurung Batik Lessa memang cantik.Menarik mata yang melirik.Jatuh chenta terus dgn design batik ni.Kurung Riau longgar untuk muslimah

Raya 2019 | Baju Kurung Batik Riau Lorna

Yang dah jemu dengan corak bunga, songket atau plain, mahukan kelainnan? Boleh gayakan Lorna Kurung corak daun ni. Tema Batik yang trendy

Raya 2019 | Baju Kurung Riau Leana

Baju kurung riau dengan warna-warna pastel lembut yang bercorak ringkas dan menarik. Menyerlahkan kelembutan anda sebagai wanita

KOLEKSI TERKINI 

Klik pada gambar untuk pilih warna yang anda mahukan.

Setiap koleksi mempunyai banyak pilihan warna dan corak untuk anda pilih 🙂 

Jika anda tidak klik pada gambar, anda tidak akan dapat melihat pilihan warna-warna dan corak lain yang ada.

BAJU KURUNG PAHANG SONGKET GLS

Khas untuk anda yang sukakan baju kurung pahang songket yang SIMPLE, tapi still nampak CANTIK dan MENARIK. Baju Kurung Pahang  Songket GLS ini sangat sesuai untuk anda gayakan di hari raya. Anda bakal kelihatan cantik dan manis dengan baju kurung songket ini ketika...

read more

BAJU KURUNG PELIKAT MSS

Be Different! Lain dari yang lain dengan baju kurung pelikat MSS ini. Klasik Tradisional. Terinspirasi dari Kesultanan Melayu Melaka.

read more

BAJU KURUNG SONGKET GJS

Bergaya dengan baju kurung songket GJS jadikan anda tampil versatile di apa jua majlis.Hari raya anda turut berseri dengan pakaian tradisi ni

read more

Baju Kurung Menyusu BF Sehingga 3XL

Baju Kurung Menyusu Plus Size bukan setakat mudah nak menyusukan bayi anda masa raya nanti. Malah, anda akan kelihatan selim melim lagi tu. Best kan? Klik sini sekarang untuk pilih!

read more

BAJU KURUNG PAHANG SONGKET WSB

Kurung Pahang Songket WSB cantik, flowy. Diperbuat dari material kain batik sarawak dan baju dari Valentino silk yang bermutu tinggi. Tampil cantik, manis sambil mengekalkan elemen tradisional warisan Melayu.

read more

0 Comments

Pilih Kategori Pakaian Yang Anda Mahukan :

Klik Sini Untuk Pilih Blouse Muslimah Terkini

Pelbagai Koleksi Blouse Muslimah Labuh Terkini yang simple yet elegant untuk anda gayakan. Pilih corak yang anda berkenan.

klik untuk pilih jubah muslimah terkini

Koleksi Jubah Muslimah Terkini yang PATUH SYARIAT dan menepati citarasa muslimah moden seperti anda. Pelbagai warna dan design elegant untuk anda gayakan. Pilih saja mana yang anda suka.  

Lihat Semua Koleksi Terbaru Kami Yang Gojes

Apa Kata Mereka…

baju sesuai pakai untuk majlis dan event

Jadi Member Ekslusif Kami - Nikmati Pelbagai Keistimewaan

In shaa Allah, dengan izin Allah, setiap minggu kami akan keluarkan koleksi baju terkini yang SELESA, SIMPLE YET ELEGANT yang memenuhi citarasa anda, untuk anda tampil bergaya di mana saja. Klik butang “Daftar Sekarang” di bawah. Kami hantarkan maklumat design koleksi terbaru terus ke email anda 🙂