Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820

Raya 2019 | Baju Kurung Moden Songket Ruby

KHAS untuk awak diluar sana yang mencari kelainan untuk raya 2019 ni 😍Bakal trending 2019. Raya awak semua confirm jadi buah mulut.

Raya 2019 | Baju Kurung Batik Moden Sri Dewi (XS – 4XL)

Memang trend sekarang ni! Beraya dengan Baju Kurung Batik Bali (cutting baju kurung moden loose). Plus Size pun boleh pakai. XS – 4XL

Raya 2019 | Baju Kurung Pahang Sakura Premium Cotton

Yang sukakan baju dan ringkas tapi tetap nampak menarik dan elegant, baju kurung pahang Sakura jawapannya. Material Cotton Premium Gred

Raya 2019 | Baju Kurung Batik Lessa (Kurung Riau)

Baju Kurung Batik Lessa memang cantik.Menarik mata yang melirik.Jatuh chenta terus dgn design batik ni.Kurung Riau longgar untuk muslimah

Raya 2019 | Baju Kurung Batik Riau Lorna

Yang dah jemu dengan corak bunga, songket atau plain, mahukan kelainnan? Boleh gayakan Lorna Kurung corak daun ni. Tema Batik yang trendy

Raya 2019 | Baju Kurung Riau Leana

Baju kurung riau dengan warna-warna pastel lembut yang bercorak ringkas dan menarik. Menyerlahkan kelembutan anda sebagai wanita

KOLEKSI TERKINI 

Klik pada gambar untuk pilih warna yang anda mahukan.

Setiap koleksi mempunyai banyak pilihan warna dan corak untuk anda pilih 🙂 

Jika anda tidak klik pada gambar, anda tidak akan dapat melihat pilihan warna-warna dan corak lain yang ada.

Kurta Yusoff | Kurta Budak Lelaki dan Dewasa

Kurta Yusoff, kurta budak lelaki dan dewasa, Boleh dipakai sedondon bapa dan anak. Seindah namanya…sekacak wajahnya…
setiap kali menyarungnya pasti rasa lebih berkeyakinan… Keunikannya menambat hati setiap lelaki yang melihatnya

read more

Baju Kurung Pahang Batik Printed Lebaran Vintage

Koleksi Lebaran Vintage, antara koleksi Raya 2018 yang tampak anggun dan ayu bila digayakan. Baju Kurung Pahang Batik Printed Lebaran Vintage didatangkan dengan 5 warna dikombinasikan dengan warna-warna senada menjadikan anda tampil ekslusif

read more

Baju Kurung Pahang Tradisional Lagenda Is Back

Baju Kurung Pahang Tradisional Lagenda is Back... Koleksi dulu-dulu yang gojes yakmat is back 🙂 . So kalau pakai macam ni sis akan rasa macam berada di zaman kegemilangan Melayu.... . Rasa macam nak grab semua color sebab kainnya sangat best dan selesa... pastikan...

read more

Kurta Lelaki Dewasa dan Budak Lelaki Kurta Asyraf

Tercari-cari kurta lelaki dewasa dan budak lelaki yang cantik, simple tapi stylo? Kurta Asyraaf lah jawapannya 😁 😁 😁  KEISTIMEWAAN KURTA ASYRAAF Kurta Asyraaf design yang SIMPLE tapi SEGAK.   Material dari kain cotton sakura yang sangat best,...

read more

Baju Kurung Sedondon Ibu Anak Lamoura Qaseh

Baju Raya 2018 Baju Kurung Sedondon Ibu Anak Lamoura Qaseh. Fuuhh! Sis nampak elegent dan gorgeous dengan anak perempuan sis bila beraya pakai baju ni ke rumah sanak saudara dan kawan-kawan. Rasa bahagia sedondon dengan anak beraya kan 🙂

read more

Baju Kurung Moden Songket Larissa Bella Exclusive

Sis nampak anggun menggayakan baju kurung moden songket LBE (Koleksi Larissa Bella Exclusive) ini. Baju kurung ni BF Friendly. Mommies pun boleh bergaya cantik di hari raya nanti. Bukan anak dara je boleh bergaya! Sis pun nampak cantik juga!

read more

Kebaya Peplum Songket Ratu Kejora Hatiku

NEW ARRIVAL - Kebaya Peplum Songket Ratu Kejora Hatiku (edisi kebaya peplum breastfeed) Amboi ..nampak lain HARI RAYA ni.  Cantik sangat, nampak lagi muda. Ingat siapa tadi. Siapa tak seronok bila sedara-mara,jiran puji macam ni kan.  ✔ Pakai baju ni nampak...

read more

Baju Kurung Songket Qaseh Aafiya

Baju Kurung Songket Qaseh Aafiya adalah gabungan 'pattern' baju kurung Malaysia & corak songket printed yang terindah . Kombinasi material yang ber PREMIUM tinggi .  5 KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG SONGKET QASEH AAFIYA : 1) Pattern baju kurung Malaysia yang patuh...

read more

Baju Kurung Pahang Cik Kuntum

Sis mencari baju kurung pahang corak bunga yang menampakkan sis kurus dan slim? Koleksi terbaru Baju Kurung Pahang Cik Kuntum bercorak bunga dan jalur menegak, memberikan ilusi kurus kepada sis. Tampil yakin dengan diri dan gaya sendiri apabila memakai baju ni!

read more

Baju Raya | Baju Kurung Songket Melody Donna Saphire

Koleksi Baju Raya 2018 Baju Kurung Malaysia Melody Donna Saphire memang cantik dengan corak bunga yang timbul, ditambah lagi dengan warna kilat baju, menampakkan lagi sis tampil cantik elegant dan tampak mahal, walaupun harga baju tak mahal 🙂

read more

Baju Kebaya Moden Labuh The Leafz

Sis suka nampak cantik dan ayu pakai baju kebaya moden labuh yang nampak tradisional, klasik tetapi trendy? Klik sini sekarang untuk pilih warna yang sis suka. Ada 4 warna pilihan yang cantik sis

read more

Baju Kurung Pahang Songet BF Friendly Koleksi Seroja

Baju Kurung Pahang Songet BF Friendly Seroja : berleher bulat, butang tersorok, mudah untuk ibu-ibu yang menyusukan anak. Cantik bergaya elegant dengan kain songket yang ditenun dengan corak yang super gorgeous. Baju dari fabrik Thai Silk Tafeta yang superb best dan mewah, kegemaran ramai wanita masa kini.

read more

Baju Kurung Malaysia Corak Bunga Lady Rosa

Baju Kurung Malaysia Corak Bunga LRC simple lagi menawan. Anda tampil elegant dengan Cutting Baju Kurung Malaysia, cutting yang longgar dan sopan. Tampil bergaya sambil aurat terpelihara. Corak bunga dan ranting yang elegant menyerlahkan gaya anda

read more

Baju Kurung Cotton Pelikat Koleksi Burberry Inspired

Baju Kurung Cotton Pelikat sangat sesuai untuk anda gayakan ke tempat kerja dan juga majlis tema Kesultanan Melayu Melaka atau TEMA TRADISIONAL. Design yang klasik dan ringkas. Jalur menegak memberikan impak tampak slim kepada anda yang memakainya

read more

Baju Kurung Moden Kembang Ilham Seri Adinda

Baju kurung moden kembang ISA diperbuat dari material galaxy printed yang sangat selesa, senang iron, terjatuh dan flowy. Gabungan corak bunga dan jalur-jalur menegak menjadikan anda tampak kurus slim.Tampil bergaya dengan koleksi baju terbaru ini!

read more

Baju Kurung Pahang Songket DKS

Terkini 2018! Baju Kurung Pahang Songket DKS menggunakan warna-warna pastel yang lembut lagi menarik. Corak songket yang simple yet elegant. Sesuai untuk anda gayakan ke mana jua, ke majlis-majlis atau ke tempat kerja.

read more

0 Comments

Pilih Kategori Pakaian Yang Anda Mahukan :

Klik Sini Untuk Pilih Blouse Muslimah Terkini

Pelbagai Koleksi Blouse Muslimah Labuh Terkini yang simple yet elegant untuk anda gayakan. Pilih corak yang anda berkenan.

klik untuk pilih jubah muslimah terkini

Koleksi Jubah Muslimah Terkini yang PATUH SYARIAT dan menepati citarasa muslimah moden seperti anda. Pelbagai warna dan design elegant untuk anda gayakan. Pilih saja mana yang anda suka.  

Lihat Semua Koleksi Terbaru Kami Yang Gojes

Apa Kata Mereka…

baju sesuai pakai untuk majlis dan event

Jadi Member Ekslusif Kami - Nikmati Pelbagai Keistimewaan

In shaa Allah, dengan izin Allah, setiap minggu kami akan keluarkan koleksi baju terkini yang SELESA, SIMPLE YET ELEGANT yang memenuhi citarasa anda, untuk anda tampil bergaya di mana saja. Klik butang “Daftar Sekarang” di bawah. Kami hantarkan maklumat design koleksi terbaru terus ke email anda 🙂