Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Blouse Muslimah Labuh Ala Tunic Simfoni Kasih Arrora

Blouse Muslimah Labuh Ala Tunic Simfoni Kasih Arrora

KELEBIHAN Blouse Muslimah Labuh Ala Tunic Simfoni Kasih Arrora – BF-FRIENDLY, Labuh  &  Berpoket 

  • Blouse Muslimah Simfoni Kasih Arrora yang diperbuat dari fabrik ‘HIGH – QUALITY’ Sakura Cotton Jepun yang tidak panas dan cotton yang ringan & selesa.
  • Tekstur blouse ni paling ‘WIN’ nampak macam glossy sikit kan.Tapi tak licin tau . Yang bestnya sangat minimal iron & kalau nak menggosok tu mudah sesangat tak ada berkedut seribu pun.
  • Design yang menjadi kesukaan ramai blouse kosong , ‘tunic-style’. BF FRIENDLY .Labuh menutupi pinggul dengan padanan 6 warna yang tampak mewah. Cantikkan warna-warna yang ada 🙂 
  • Siap berpoket kiri dan kanan. Memang best lah boleh letak fon . Jimat masa nak buka tutup beg tu.
  • Saiz dari saiz S sehingga XXL.
  • Premium Quality 100% Satisfaction
  • Jaminan (High Gred Quality) material dengan kualiti mutu jahitan yang terbaik. 
  • YANG PALING BEST- kan, 😊😊 semua baju READY STOCK. Wajib grab sekarang tau kalau tak nak gigit jari je nanti bila dah habis nanti. STOK TERHAD!.

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini maroon ska-201

SKA-201 Maroon – S, M, L, XXL

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini kelabu granite grey ska-202

SKA-202 Granite Grey – S, M, L, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini biru gelap blue black ska-203

SKA-203 Blue Black – S, M, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini ungu mature grape ska-204

SKA-204 Mature Grape – S, M

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini coklat rusty brown ska-205

SKA-205 Rusty Brown – S, M, L

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini hitam midnight black ska-206

SKA-206 Midnigth Black – S, M, L, XL, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

.

===
HARGA
===
RM 129  (Semenanjung)
RM 134 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 10
===
CARA ORDER
 ===

 

Pin It on Pinterest