Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Blouse Muslimah Menyusu Mirabelle Blouse

Blouse Muslimah Menyusu Mirabelle Blouse

Blouse Muslimah Menyusu Koleksi Mirabelle Blouse labuh, tak mudah renyuk, selesa dipakai di mana jua dengan cuaca panas di Malaysia yang sangat mencabar sekarang ni.
.
Mirabelle Blouse Tak Perlu Gosok!! Senang untuk dibawa travel. 
.

KEISTIMEWAAN BLOUSE MUSLIMAH MIRABELLE TOP BLOUSE

  • TAK PERLU GOSOK

Lepas cuci tak kedut pun.
Senang untuk dibawa travel ke mana-mana.
Anti-kedut walau dikerenyok-kerenyok

.

  • LABUH MENUTUPI PINGGUL

Labuh baju ni cukup untuk menutupi apa yg patut di tutup bagi seorang wanita Muslimah. 
Nampak sopan dan kemas.
.

  • BREASTFEED FRIENDLY

Ada zip 8 inch panjang di bahagian depan untuk memudahkan penyusuan baby.
.

  • SUPER SELESA

Material blouse bubble creepe chiffon yang BERKUALITI TINGGI makin dibasuh makin bertambah sedap .AJAIB!
Kain sejuk. Amat sesuai dengan iklim panas di Malaysia. 
Blouse tak jarang , tak panas, tak kan menyesal tau beli.
.

  • ✔ TAK MELEKAT DI BADAN

Tak perlu risau MIRABELLE TOP BLOUSE. tidak melekat di badan dan Rekaan Baju cutting A-shape yang tidak mengikut bentuk tubuh badan.
Selesa untuk yang berpinggul besar.
.

  • DESIGN LIMITED EDITION

Blouse ni tak akan sama dengan orang lain. Sebab CORAK Blouse kami sangat lah LIMITED EDITION. 
READY STOCK.
Size terhad : S, M, L, XL dan XXL jer.
.

  • DESIGN SIMPLE & JAHITAN KEMAS

Design blouse yang simple dan jahitan kemas dan teliti . Corak abstract penuh yang mewah dan exklusif membuatkan anda yang memakainya nampak lagi manis .

blouse muslimah menyusu labuh 2017 mbb-230

MBB-230 – S, M, L, XL, XXL

.
blouse muslimah menyusu labuh 2017 mbb-231

MBB-231 – S, M, L, XL, XXL

.
blouse muslimah menyusu labuh 2017 mbb-232

MBB-232 – S, M, L, XL, XXL

.
blouse muslimah menyusu labuh 2017 mbb-234

MBB-233 – S, M, L, XL, XXL

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda. Warna sebenar biasanya lebih gelap dari gambar.
 .
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
Ukuran Blouse Muslimah Menyusu Mirabelle Blouse

Ukuran Blouse Muslimah Menyusu Mirabelle Blouse

 .
===
HARGA
===
RM 69  (Semenanjung)
RM 74 (Sabah / Sarawak)
SAIZ XXL Tambah RM 5
===
CARA ORDER
 ===
.

Blouse Muslimah Cape Terkini Koleksi Isabella Ruffle Top

Blouse Muslimah Cape Terkini Koleksi Isabella Ruffle Top

NEW ARRIVAL UOLS!! 🔊🔊🔊
 Isabella Ruffle Top 
 
Koleksi blouse muslimah terkini kali ni lain sikit. Ada cape di bahagian dada untuk menyerlahkan lagi penampilan anda. Sangat sesuai untuk anda yang mahukan kelainan. 
 
Ye lah, kalau asyik pakai blouse yang patern nye sama je, bosan lah kan. 
 

KEISTIMEWAAN BLOUSE MUSLIMAH CAPE ISABELLA RUFFLE TOP

 
 Material: High quality Valentino creepe
 Tidak panas dan selesa dipakai
 Tidak jarang dan tidak melekap dibadan.
 Material jenis sederhana berat, jatuh dan flowy.
 Zip di bahagian belakang
 Nampak exclusive dengan hiasan Cape dibahagian dada smpai belakang.
 Design yang sangat cantik dan bergaya
 Kualiti Butik
 Size : S, M, L, XL dan XXL
  3 Warna cunz untuk anda pilih :  Hijau, coklat, Purple

 

blouse muslimah top cape hijau green terkini online irt-951

IRT-951 Hijau – S, XXL

 

blouse-muslimah-top-cape-coklat-terkini-online-irt-952

IRT-952 Coklat – S

 

blouse muslimah top cape ungu purple terkini online irt 953

IRT-953 Purple – S

 

ukuran blouse muslimah top cape ruffle irt

Ukuran Blouse IRT

 

Untuk order, SMS/Wasap Kod baju yang anda nak ke 019 – 776 3820

Blouse Muslimah Labuh Chiffon Full Lining

Blouse Muslimah Labuh Chiffon Full Lining

Jika anda penggemar blouse muslimah labuh dan selalu tercari-cari blouse muslimah yang mematuhi syariat, Koleksi Blouse Ayu Maisarah ini adalah blouse muslimah labuh yang patuh syariat dan mempunyai keistimewaan seperti berikut :

 

Keistimewaan Blouse Muslimah Labuh Chiffon Koleksi Ayu Maisarah

.

Blouse Muslimah Labuh dengan jahitan berkualiti tinggi menjamin keselesaan & keanggunan anda.

Fabrik dari Jenis Chiffon dan fully lining, tidak nipis dan tidak jarang memberikan anda rasa tidak panas

Sangat sesuai untuk dipakai ke pejabat mahupun berjalan-jalan bersama keluarga di hujung minggu. 

SIZE : S, M, L, XL, XXL

blouse-muslimah-labuh-chiffon-full-lining-terkini-murah-online-merah-BBS-107

BBS-107 Merah

 

blouse-muslimah-labuh-chiffon-full-lining-terkini-murah-online-hitam-BBS-110

BBS-110 Hitam

 

blouse-muslimah-labuh-chiffon-full-lining-terkini-murah-online-pink-merah-jambu-BBS-111

BBS-111 Pink

 

blouse-muslimah-labuh-chiffon-full-lining-terkini-murah-online-biru-BBS-114

BBS-114 Biru

 

blouse-muslimah-labuh-chiffon-full-lining-terkini-murah-online-BBS-115

BBS-115

 

blouse-muslimah-chiffon-full-lining-terkini-murah-online-BBS-119

BBS-119 Purple

 

blouse muslimah labuh chiffon_murah_online_terkini_BAS-101

BAS-101

 

 

blouse-muslimah-labuh-chiffon-murah-online-terkini-lining-BAS-103-turqoise

BAS-103 Turqoise

 

 

blouse-muslimah-labuh-chiffon-murah-online-terkini-lining-BAS-104-coklat-hitam

BAS-104 Coklat Hitam

 

 

blouse-muslimah-labuh-cotton-crepe-murah-online-BAS-118-coklat-gelap

BAS-118 Material : Cotton Crepe

PERHATIAN : Warna gambar pada model adalah 90% real color. Perbezaan disebabkan faktor pencahayaan kamera dan resolusi skrin komputer/laptop atau handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz blouse muslimah anda (ukuran dalam inchi): 

ukuran-blouse-muslimah-chiffon-full-lining-terkini-murah-online-BBS

===
HARGA
===

RM 59 (Semenanjung)
RM 64 (Sabah/Sarawak)

Saiz XXL Tambah RM 5

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod Blouse dan Saiz” ke 019 – 776 3820
SMS / WhatsApp “Kod Blouse dan Saiz” ke 019 – 776 3820
SMS / WhatsApp “Kod Blouse dan Saiz” ke 019 – 776 3820