Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Blouse Muslimah Labuh Ala Tunic Simfoni Kasih Arrora

Blouse Muslimah Labuh Ala Tunic Simfoni Kasih Arrora

KELEBIHAN Blouse Muslimah Labuh Ala Tunic Simfoni Kasih Arrora – BF-FRIENDLY, Labuh  &  Berpoket 

  • Blouse Muslimah Simfoni Kasih Arrora yang diperbuat dari fabrik ‘HIGH – QUALITY’ Sakura Cotton Jepun yang tidak panas dan cotton yang ringan & selesa.
  • Tekstur blouse ni paling ‘WIN’ nampak macam glossy sikit kan.Tapi tak licin tau . Yang bestnya sangat minimal iron & kalau nak menggosok tu mudah sesangat tak ada berkedut seribu pun.
  • Design yang menjadi kesukaan ramai blouse kosong , ‘tunic-style’. BF FRIENDLY .Labuh menutupi pinggul dengan padanan 6 warna yang tampak mewah. Cantikkan warna-warna yang ada 🙂 
  • Siap berpoket kiri dan kanan. Memang best lah boleh letak fon . Jimat masa nak buka tutup beg tu.
  • Saiz dari saiz S sehingga XXL.
  • Premium Quality 100% Satisfaction
  • Jaminan (High Gred Quality) material dengan kualiti mutu jahitan yang terbaik. 
  • YANG PALING BEST- kan, 😊😊 semua baju READY STOCK. Wajib grab sekarang tau kalau tak nak gigit jari je nanti bila dah habis nanti. STOK TERHAD!.

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini maroon ska-201

SKA-201 Maroon – S, M, L, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini kelabu granite grey ska-202

SKA-202 Granite Grey – S, M, L, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini biru gelap blue black ska-203

SKA-203 Blue Black – S, M, L, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini ungu mature grape ska-204

SKA-204 Mature Grape – S, M, L, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini coklat rusty brown ska-205

SKA-205 Rusty Brown – S, M, L, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini hitam midnight black ska-206

SKA-205 Midnigth Black – S, M, L, XL, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

.

===
HARGA
===
RM 129  (Semenanjung)
RM 134 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 10
===
CARA ORDER
 ===

 

Blouse Muslimah Labuh BF Koleksi SBW

Blouse Muslimah Labuh BF Koleksi SBW

Blouse Muslimah Labuh BF (Menyusu) yang  Tak Perlu Gosok!! Cepat siap dan Senang untuk dibawa travel. Hoorey! 🙂

TAK PERLU GOSOK
Lepas cuci tak kedut pun.
senang utk dibawa travel.
anti-kedut walau dikerenyok-kerenyok
.
LABUH MENUTUPI PINGGUL
Labuh baju ni cukup utk menutupi apa yg patut di tutup bagi seorang wanita Muslimah. 
Nampak sopan dan kemas.
.
BREASTFEED FRIENDLY
Ada butang yang boleh dibuka untuk memudahkan penyusuan baby.
.
SUPER SELESA
Material blouse High Quality Cotton Viscose yang BERKUALITI TINGGI makin dibasuh makin bertambah sedap.AJAIB!
Kain sejuk. amat sesuai dengan iklim panas di Malaysia. 
Blouse tak jarang , tak panas, tak kan menyesal tau beli.
.
✔TAK MELEKAT DI BADAN
Tak perlu risau STARINA BLACK & WHITE SERIES. tidak melekat di badan dan Rekaan Baju cutting A-shape yang tidak mengikut bentuk tubuh badan.
Selesa untuk yang berpinggul besar.
.
DESIGN LIMITED EDITION.
Blouse ni tidak akan sama dengan orang lain. Sebab CORAK Blouse Kami sangat lah LIMITED EDITION. 
READY STOCK.
size terhad : dari S hingga XXL jer.
.
DESIGN SIMPLE & JAHITAN KEMAS
Design blouse yang simple dan jahitan kemas dan teliti . corak abstract penuh yang mewah dan exklusif membuatkan si pemakai nampak lagi manis .
————————————-
MATERIAL: High Quality Cotton Viscose
SIZE: S/M/ L/XL/ XXL

blouse muslimah labuh bf freindly menyusu hitam putih terkini SBW-831

SBW-831 – S

..

blouse muslimah labuh bf freindly menyusu hitam krim terkini SBW-834

SBW-834 Hitam – S, M, L, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh bf freindly menyusu blue black biru gelap terkini SBW-835

SBW-835 Blue Black – S, M, L, XL, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran sbw

 

.

===
HARGA
===
RM 69  (Semenanjung)
RM 74 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 10
===
CARA ORDER
 ===

 

Blouse Muslimah Menyusu Mirabelle Blouse

Blouse Muslimah Menyusu Mirabelle Blouse

Blouse Muslimah Menyusu Koleksi Mirabelle Blouse labuh, tak mudah renyuk, selesa dipakai di mana jua dengan cuaca panas di Malaysia yang sangat mencabar sekarang ni.
.
Mirabelle Blouse Tak Perlu Gosok!! Senang untuk dibawa travel. 
.

KEISTIMEWAAN BLOUSE MUSLIMAH MIRABELLE TOP BLOUSE

  • TAK PERLU GOSOK

Lepas cuci tak kedut pun.
Senang untuk dibawa travel ke mana-mana.
Anti-kedut walau dikerenyok-kerenyok

.

  • LABUH MENUTUPI PINGGUL

Labuh baju ni cukup untuk menutupi apa yg patut di tutup bagi seorang wanita Muslimah. 
Nampak sopan dan kemas.
.

  • BREASTFEED FRIENDLY

Ada zip 8 inch panjang di bahagian depan untuk memudahkan penyusuan baby.
.

  • SUPER SELESA

Material blouse bubble creepe chiffon yang BERKUALITI TINGGI makin dibasuh makin bertambah sedap .AJAIB!
Kain sejuk. Amat sesuai dengan iklim panas di Malaysia. 
Blouse tak jarang , tak panas, tak kan menyesal tau beli.
.

  • ✔ TAK MELEKAT DI BADAN

Tak perlu risau MIRABELLE TOP BLOUSE. tidak melekat di badan dan Rekaan Baju cutting A-shape yang tidak mengikut bentuk tubuh badan.
Selesa untuk yang berpinggul besar.
.

  • DESIGN LIMITED EDITION

Blouse ni tak akan sama dengan orang lain. Sebab CORAK Blouse kami sangat lah LIMITED EDITION. 
READY STOCK.
Size terhad : S, M, L, XL dan XXL jer.
.

  • DESIGN SIMPLE & JAHITAN KEMAS

Design blouse yang simple dan jahitan kemas dan teliti . Corak abstract penuh yang mewah dan exklusif membuatkan anda yang memakainya nampak lagi manis .

blouse muslimah menyusu labuh 2017 mbb-230

MBB-230 – S, M, L, XL, XXL

.
blouse muslimah menyusu labuh 2017 mbb-231

MBB-231 – S, M, L, XL, XXL

.
blouse muslimah menyusu labuh 2017 mbb-232

MBB-232 – S, M, L, XL, XXL

.
blouse muslimah menyusu labuh 2017 mbb-234

MBB-233 – S, M, L, XL, XXL

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda. Warna sebenar biasanya lebih gelap dari gambar.
 .
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
Ukuran Blouse Muslimah Menyusu Mirabelle Blouse

Ukuran Blouse Muslimah Menyusu Mirabelle Blouse

 .
===
HARGA
===
RM 69  (Semenanjung)
RM 74 (Sabah / Sarawak)
SAIZ XXL Tambah RM 5
===
CARA ORDER
 ===
.