Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Raya Sedondon 1 Family Koleksi Qasseh Haddef

Baju Raya Sedondon 1 Family Koleksi Qasseh Haddef

👨‍👩‍👧‍👦Koleksi Sedondon Qasseh Haddef Baju Raya Sedondon 1 Family 👨‍👩‍👧‍👦

(Boleh beli berasingan, tak semestinya beli 1 set complete) 

[PERHATIAN] IBU BAPA YANG NAK PAKAI SEDONDON TAHUN NI 😎
.
Kami dah sediakan koleksi raya punyalah gojes material Cotton Sakura yang best sangat! Best sangat kain ni, Color pulak mak aiihh very menyerlah dengan blinks2 untuk baju mak dan anak daranya. Tak ke meletop mak-mak raya tahun ni? Setiap tahun jumpa biras mesti baju raya kelam color benderang!! Tapi tahun ni wow cool .. Tak perasan dek orang kampong nanti 😉
.
Tapi mak-mak jangan risau walaupun baju ada blinks2 harga tetap mampu milik tau. Kami buat design mak-mak sopan cutting kurung pahang tapi ada batu2 mengelip…liplap..liplap…mana nak cari?
Meletopss raya dengan koleksi baju raya sedondon Qasseh Haddef ni sis. 

😍😍😍😍😍

.
Keistimewaan Baju Raya Sedondon 1 Family Koleksi Qasseh Haddef

🌻Material dari cotton sakura yang superb best, selesa dan sejuk dipakai, tak mudah berkedut, dan mudah digosok

🌻 Potongan baju untuk perempuan mestilah sopan dan mengikut syariah iaitu potongan kurung pahang, kain lipat depan tanpa belah.

🌻 Sementara untuk si comel perempuannya pula kurung pahang, kain susun tepi untuk memudahkan anak kecil melangkah, sesuai untuk anak-anak yang aktif. Almaklum, budak-budak, kan. Ceria riang ria selalu 🙂

🌻Untuk baju perempuan yang cun tu ada dihias batu-batu ala-ala design songket dihujung lengan dan kaki baju. Tampak lebih menyerlah dan meletoppss di hari raya ^_^

baju kurung budak perempuan green teal

Hiasan batu-batu yang disusun ala-ala corak songket. Menjadikan anda dan anak perempuan tampil lebih ekslusif

.

baju raya 2018 baju kurung budak perempuan sedondon ibu anak

🌻  Manakala untuk baju lelaki potongan slimfit ada pleated dibahagian dada sebelah kanan dan ukurannya telah diperbaiki sesuai untuk encik abang. Leher cekak musang, seluar getah separuh dibahagian pinggang.

baju melayu lelaki dewasa dan budak lelaki baju raya 2018 dark grey kelabu gelap

Pleated di bahagian dada sebelah kanan. Leher cekak musang

🌻 Sementara untuk si kecik budak lelaki yang comel pula, untuk saiz 0 dan 1 berleher bulat dan ada butang hadapan untuk lebih mudah dan selesa. Untuk saiz yang besar, leher cekak musang, cutting slim fit dan seluar getah separuh dibahagian pinggang

🌻Nie bukan Pre-order ya. Ini READY STOK. Siapa cepat dia dapat😁😉

🌻Saiz yang ditawarkan untuk dewasa dari saiz SS hingga 2XL. Manakala untuk anak dari umur 6 bulan hingga 12 tahun bergantung pada saiz badan anak.

.

baju-raya-2018-sedondon-maroon-set-family-01-baju-melayu-budak-lelaki-baku-kurung-budak-perempuan

Set Family 01 – Maroon

.

baju-raya-2018-sedondon-hijau-green-teal-set-family-02-baju-melayu-budak-lelaki-baku-kurung-budak-perempuan

Set Family 02 – Green Teal

.

baju-raya-2018-sedondon-coklat-Dark Goldenrod-set-family-03-baju-melayu-budak-lelaki-baku-kurung-budak-perempuan

Set Family 03 – Dark Goldenrod

.

baju-raya-2018-sedondon-dark-blue-biru-gelap-set-family-04-baju-melayu-budak-lelaki-baku-kurung-budak-perempuan

Set Family 04 – Dark Blue

.

baju-raya-2018-sedondon-kelabu-gelap-dark-grey-set-family-05-baju-melayu-budak-lelaki-baku-kurung-budak-perempuan

Set Family 05 – Dark Grey

.

===

UKURAN

===

ukuran-QASSEH DEWASA

Ukuran baju kurung dewasa

.

ukuran QASSEH BUDAK PEREMPUAN

Ukuran baju kurung budak perempuan

.

UKURAN BAJU MELAYU DEWASA HADDEF

Ukuran Baju Melayu Dewasa

.

UKURAN HADDEF BAJU MELAYU BUDAK LELAKI

Ukuran Baju Melayu Budak Lelaki

.

===

HARGA

===

BAJU KURUNG DEWASA 

RM 1⃣8⃣9⃣

BAJU KURUNG BUDAK PEREMPUAN

📐 SAIZ : 0 , 2 , 4 , 6

RM 9⃣9⃣

📐 SAIZ : 8 , 10 , 12

RM 1⃣1⃣9⃣

BAJU MELAYU DEWASA

RM 2⃣2⃣9⃣

BAJU MELAYU BUDAK LELAKI

📐 SAIZ : 0 , 1 , 3

RM 1⃣0⃣9⃣

📐 SAIZ : 5 , 7 , 9

RM 1⃣3⃣9⃣

Pin It on Pinterest