Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Kurung Budak Sweet Flower

Baju Kurung Budak Sweet Flower

Seronoknya bila lihat anak2 kecil gembira dan ceria dengan gelak ketawa. Anak2 ini adalah amanah dr Allah yg perlu kita jaga dan didik dengan cara yg betul dan baik…tingkahlakunya…pemakaianya…terutama anak2 perempuan.
.
Bergaya la dengan koleksi *Sweet flower of love* pasti anak anda nampak comel dan sopan serta bertambah ceria dengan bunga2 kasih sayang

KENAPA ?Mesti miliki koleksi ini

🍭Potongan kurung pahang yg ringkas, pesak terus dan kain susun tepi memudahkan pergerakan anak2 kecil melangkah dan tak mudah terjatuh

🍭Material memang takyah risau, superb best. dari material lavenzi yg memang best, sejuk, tak mudah berkedut. InsyaAllah kanak-kanak selesa pakai ūüôā

🍭Aduh…tidak tertahan dugaan dengan taburan bunga2 kecil dibahagian baju dan lengan, memang nampak sweet sangat¬†di mana bunga2 nie dijahit pd bj untuk menjaga kualiti dan tidak mudah tertanggal

🍭Bukan pre-order…Ready to wear. Hanya perlu semak ukuran yg sesuai dengan anak anda…sebab saiz yg diberi hanya sebagai guideline. Ia bergantung pada saiz badan anak anak.

baju kurung budak perempuan sweet flower

===

UKURAN

===

ukuran sweet flower

====

HARGA

====

RM 59 

===

CARA ORDER

===

Untuk Order, SMS/WhatsApp Kod Baju dan Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

NAK UPDATE Baju-baju terbaru? Kami akan Update anda PERCUMA. KLIK SINI SEKARANG!

Baju Kurung Terkini Princess Cut Qadeeja Cinta Syurga

Baju Kurung Terkini Princess Cut Qadeeja Cinta Syurga

New Arrival Baju Kurung Terkini Princess Cut QADEEJA CINTA SYURGA 

==================================

Nak raya ni mesti nak pakai kurung yg :
✔ design nak nampak cantik & exclusive
✔ nak baju kurung yang boleh nampak ‘cutting’ baru cantik.
✔ haruslah SELESA , tak nak pakai baju yang panas nanti merechik-rechik peluh lekat kat badan.

==================================
.
5 KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG TERKINI PRINCESS CUT QADEEJA CINTA SYURGA :-

.

(1) Design yang Eksklusif 
– cutting baju PRINCESS CUT & Cutting Loose untuk menampakkan ‘EFFECT’ flowy.
memberi keselesaan kepada si pemakai ,lebih longgar dibahagian pinggul.
– cutting kain dari KAIN DUYUNG
gabungan lace & taburan manik.

(2) Material dari PREMIUM & HIGH QUALITY
– baju & kain code QCS 603 & 604 dari MOSS CREEPE yang gred terbaik.
– baju & kain code QCS 601, 602, 605 & 606 dari twill paloma yang berkualiti tinggi.
– material berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak kecut
– paling penting tahan lasak iaitu mudah untuk menggosok & kurang renyuk.
Рkesemua material ini mempunyai kelebihan yang sama. 

(3) WARNA 
ada 6 pilihan warna 
– warna yang nampak MEWAH , EKSKLUSIF
– warna yang WARM & mengikuti trending semasa.

(4) Saiz bermula
S , M , L & XL sahaja.

(5) Harga JIMAT – MAMPUMILIK.

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-aqua-marble-qcs-601

QCS-601 Aqua Marble – M, L, XL

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-ungu-eggplant-purple-qcs-602

QCS-602 Eggplant Purple – S, L

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-hijau-olive-drab-qcs-603

QCS-603 Olive Drab – S, M, L, XL

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-coklat-brown-qcs-604

QCS-604 Coklat – S, M, L, XL

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-aqua-peacock-qcs-605

QCS-605 Aqua Peacock – S, M

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-dark-grey-kelabu-gelap-qcs-606

QCS-606 Dark Grey – M, L, XL

.

===

JADUAL UKURAN SIZE 

===

ukuran qcs

.

===

HARGA 

===

RM 170 

===

CARA ORDER

===

Untuk Order, SMS/WhatsApp Kod Baju dan Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

NAK UPDATE Baju-baju terbaru? Kami akan Update anda PERCUMA. KLIK SINI SEKARANG!

Kebarung Labuh Batik BF Friedly Gemersik Qalbu Exclusive

Kebarung Labuh Batik BF Friedly Gemersik Qalbu Exclusive

Keistimewaan Kebarung Labuh Batik BF Friedly Gemersik Qalbu Exclusive

✔ Design kebarung berdat & ‘hidden zip’ di bahagian hadapan baju (BF Friendly). Kain lipat batik/ selisih hadapan.

– Menampakkan ‘effect’ cutting badan yang terletak cantik.¬†
– design kebarung membuat anda kelihatan ayu. Anda senyum, anda ketawa anda bercakap pasti semua memberi perhatian.

Corak batik , gaya moden & kontemporari. Mengekalkan tradisi melayu di zaman serba moden ni. 

✔ Gabungan Corak Batik & Hiasan Lace di belah depan kebaya labuh, kiri dan kanan tangan baju menampakkan baju ni lebih unik & elegen.

✔ Material baju menggunakan material Lavenzi Cotton yang ‘high quality’. Tak mudah kedut, lembut & selesa.
Material kain dari batik printed sarawak yang berkualiti tinggi , tidak luntur warna.

✔ Terdapat 5 pilihan warna , dan saiz dari S sehingga XL.

.

kebarung labuh batik bf friendly magenta pearl terkini baju raya 2018 gqe-241

GQE-241 Magenta Pearl – S, M, L

.

kebarung labuh batik bf friendly mint terkini baju raya 2018 gqe-242

GQE-242 Mint – M, L, XL

.

kebarung labuh batik bf friendly purple ungu violet terkini baju raya 2018 gqe-243

GQE-243 Ungu VioletM, L, XL

.

kebarung labuh batik bf friendly coklat hazelnut terkini baju raya 2018 gqe-244

GQE-244 HazelnutM, L, XL

.

kebarung labuh batik bf friendly biru french blue terkini baju raya 2018 gqe-245

GQE-245 French Blue –¬†M, L, XL

.

===

UKURAN

===

ukuran gqe

.

===

CARA MUDAH UNTUK ORDER

===

SMS/WhatsApp kod baju dan size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

Klik Sini Untuk Dapat UPDATE Baju TERBARU PERCUMA

Kurta Yusoff | Kurta Budak Lelaki dan Dewasa

Kurta Yusoff | Kurta Budak Lelaki dan Dewasa

Kurta Yusoff, seindah namanya…
sekacak wajahnya…
setiap kali menyarungnya
pasti rasa lebih berkeyakinan..
Keunikannya menambat hati setiap lelaki yang melihatnya¬†😍😍😍

Keunikan dan keistimewaan Kurta Yusoff 

🍀Rekaan asli dari kami untuk lelaki yang mementingkan gaya dan nampak keunggulan bila berfesyen

🍀Material yang superb best kain kapas sakura (cotton sakura) yang sejuk dan selesa serta mudah digosok dan dikendalikan

🍀Potongan slim fit yang memang segak dan terletak bila dipakai¬†

🍀 Rekaan tangan calf serta butang tersembunyi dibahagian leher nampak lebih kemas dan bergaya.

🍀Uniknya dihiasi kocek kecil berzip dibahagian lengan sebelah kiri dan kocek tersembunyi disebelah kanan..boleh digunakan untuk simpan item tertentu seperti handphone.¬†

kurta yusoff kurta budak lelaki dan lelaki dewasa

🍀Saiz yang ditawarkan dari saiz SS hingga 2XL

🍀Harga pasti anda tak percaya…dengan harga mampu milik tapi kualiti tip top setanding butik terkenal

.

kurta yusoff kurta budak lelaki 2018 terkini

Kurta Yusoff – Kurta Budak Lelaki

.

kurta lelaki dewasa kurta raya 2018 kurta yusoff

Kurta Yusoff Kurta Lelaki Dewasa

.

===

UKURAN

===

ukuran kurta yusoff kurta budak lelaki 2018

Ukuran kurta yusoff kurta budak lelaki

.

ukuran kurta yusoff kurta lelaki dewasa

ukuran kurta yusoff kurta lelaki dewasa

.

===

HARGA

===

HARGA KURTA DEWASA

RM 9⃣9⃣¬†

HARGA  KURTA BUDAK LELAKI

📐 SAIZ >¬† 0, 1, 3

RM 7⃣9⃣

📐 SAIZ >¬† 5, 7, 9

RM 9⃣9⃣

.

===

CARA ORDER

===

SMS/ WhatsApp Kod Baju dan Size yang anda nak ke 019-7763 820

.

Klik Sini Untuk Dapatkan UPDATE Baju Kurung Terbaru PERCUMA!

Baju Kurung Moden Saree Songket Starina Enchanted

Baju Kurung Moden Saree Songket Starina Enchanted

Baju Kurung moden Saree Starina Enchanted yang membuatkan siapa yang memandang pasti TERPESONA! Anda rasa¬†¬†lebih CONFIDENT beraya dengan penuh gembira ūüôā

========================
Keistimewaan Baju Kurung Moden Saree STARINA ENCHANTED
========================

1) Terdapat 7 pilihan warna yang serius anda pasti RAMBANG MATA NAK PILIH YG MANA! 😍
2) Jahitan baju yang kemas & teliti . Jahitan “tindih kasih”.
3) Material baju dari Tessa Korean. Kain selesa yang mudah dijaga, tidak mudah renyuk dan less iron.
4) Kombinasi kain duyung dari material jaquart silk serta gabungan corak ala-ala sari . Cantik kan. Benang berwarna emas di bahagian bawah kain membuatkan baju ni lebih menawan. 
5) Design baju kurung moden , kain duyung. Ada dat dan zip di belakang baju membuat kan cutting baju sangat menawan.
7) Saiz available dari saiz SS sehingga XL.

.

baju kurung moden saree MERAH RASBERRY RED terkini baju raya 2018 se-181

SE-181 Rasberry Red – S

.

baju kurung moden saree biru langit deep sky blue terkini baju raya 2018 se-182

SE-182 Deep Sky Blue – SS, S, M

.

baju kurung moden saree oren merah brick terkini baju raya 2018 se-183

SE-183 Brick – S, XL

.

baju kurung moden saree cyan terkini baju raya 2018 se-184

SE-184 Cyan – SS, S, M, L

.

baju kurung moden saree fuschia terkini baju raya 2018 se-185

SE-185 Fuschia – SS, S, M

.

baju kurung moden saree mustard terkini baju raya 2018 se-186

SE-186 Mustard –¬†SS, S

.

baju kurung moden saree biru steel blue terkini baju raya 2018 se-187

SE-187 Biru Steel – S, M

.

baju kurung moden saree terkini baju raya 2018 as syahid collections 2

.

===

UKURAN

===

ukuran SE

.

===

HARGA 

===

Semenanjung : RM 160 ( Sepasang ), RM 310 ( 2 Pasang)  

Sabah / Sarawak : RM 165 ( Sepasang ), RM 325 ( 2 Pasang )

.

===

CARA ORDER 

===

SMS / WhatsApp kod baju dan size yang sis nak ke 019 – 7763 820

KLIK SINI untuk Dapatkan UPDATE BAJU TERBARU PERCUMA!

Baju Kurung Moden 100% Sulam Tangan Pesona Anggun Zalikha

Baju Kurung Moden 100% Sulam Tangan Pesona Anggun Zalikha

PREMIUM COLLECTION BAJU KURUNG MODEN 100% Sulam Tangan : Pesona Anggun Zalikha (PAZ) 
.
.
Memanglah pakai baju kurung ni anda TERPAKSA nampak ELEGEN dan tampil MEWAH EKSLUSIF.

Ada 5 sebab baju kurung moden ni special sesangat :
.
.
1⃣ Pattern kurung moden berdat & zip di belakang baju , kain duyung yang ringkas & versatile.

2⃣ Exclusive ‘ 100% SULAM TANGAN BENANG SILVER yang memberikan anda imej¬†tampak mewah. Sulang tangan silver dibahagian baju, kain dan di dua belah pergelangan tangan.

3⃣ Kombinasi sulam tangan dengan 5 pilihan warna-warna yang memikat hati.

4⃣ Saiz dari saiz SS, S, M , L, XL dan XXL.

5⃣ Premium Quality 100% Satisfaction.
Jaminan (High Gred Quality). Material LAVENZI COTTON dengan kualiti mutu jahitan yang terbaik.

YANG PALING BEST, 😊😊 semua baju READY STOCK. Wajib grab sekarang jika anda nak tampak mewah dan ekslusif tanpa perlu pakai baju yang berharga ribu-ribu ūüôā

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini merah hati red 2018 baju raya 2018 PAZ-291

PAZ-291 Merah Hati – SS, XL, XXL

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini ungu violet purple 2018 baju raya 2018 PAZ-292

PAZ-292 Violet Purple – S, L, XL

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini hijau holiday green 2018 baju raya 2018 PAZ-293

PAZ-293 Holiday Green – SS, S, XL

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini brick 2018 baju raya 2018 PAZ-294

PAZ-294 Brick – SS, S, M, XXL

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini kelabu gelap dark grey 2018 baju raya 2018 PAZ-295

PAZ-295 Dark Grey – SS, S, XL, XXL

.

Baju Kurung Moden 100% Sulam Tangan Pesona Anggun Zalikha PAZ

.

===

UKURAN

===

UKURAN PAZ

.

===

HARGA 

===

HARGA RM239

(SAIZ XXL ADD RM20)

**pos semenanjung rm7 sepasang , sabah sarawak rm12 sepasang

.

===

CARA ODER 

===

SMS / WHATSAPP Kod baju dan size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

Klik Sini Untuk Dapatkan UPDATE BAJU KURUNG TERKINI PERCUMA!

 

Baju Kurung Pahang Batik Printed Lebaran Vintage

Baju Kurung Pahang Batik Printed Lebaran Vintage

Ramdhan tanda syawal menjelang tiba
Koleksi Tradisional jangan dilupa

Koleksi Lebaran Vintage yang tampak anggun dan ayu bila digayakan.

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Batik Printed Lebaran Vintage
_______

🌻Potongan baju yg “loose” @longgar iaitu potongan baju kurung pahang ada pesak. Kain pula lipat batik tanpa belah. mematuhi syariah

🌻Dari material yang selesa, lembut dan sejuk dan mudah dikendalikan :¬†

Top (atas): dari material tessa separa cotton + polyster
bottom(bawah): dari material batik printed tessa dengan warna terang yang menarik

🌻 Didatangkan dengan 5 pilihan warna yang dikombinasikan dengan warna senada supaya tampak lebih exclusive

🌻 Terdapat 5 pilihan saiz dari saiz SS hingga 2xL

🌻 Bukan pre-order tapi Ready stock ya…dan sangat limitedcepat grab sebelum kehabisan😊

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed burgundy lebaran vintage 01

Lebaran Vintage 01 BURGUNDY – S

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed ungu purple lebaran vintage 02

Lebaran Vintage 02 PURPLE – 2XL

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed kuning yellow lebaran vintage 03

Lebaran Vintage 03 YELLOW  РS

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed maroon lebaran vintage 04

Lebaran Vintage 04 MAROON РSOLD OUT

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed hijau turqoise green lebaran vintage 05

Lebaran Vintage 05 TURQUOISE GREEN РSOLD OUT

.

PERHATIAN : Warna gambar 90% menyamai warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan oleh faktor pencahayaan.

===

UKURAN SAIZ 

===

ukuran lebaran vintage

===

HARGA

===

RM 179 

===

CARA ORDER

===

SMS / WhatsApp kod baju dan size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

KLIK SINI untuk dapatkan UPDATE PERCUMA baju terbaru

Baju Kurung Pahang Tradisional Lagenda Is Back

Baju Kurung Pahang Tradisional Lagenda Is Back

Baju Kurung Pahang Tradisional Lagenda is Back…¬†Koleksi dulu-dulu yang gojes yakmat is back ūüôā
.
So kalau pakai macam ni sis akan rasa macam berada di zaman kegemilangan Melayu….
.
Rasa macam nak grab semua color sebab kainnya sangat best dan selesa…¬†pastikan anda merasainya sendiri. Sebab yang dah pakai je tahu 😍😍😍

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Tradisional Lagenda is Back

1. Diperbuat daripada material cotton thaisilk yang tak tebal dan tak jarang. Bermotif jalur dan kotak –¬†kombinasi yang memberikan gaya klasik.

2. Potongan baju kurung pahang yang tidak ketat, loose serta kain lipat batik tanpa belah. Mematuhi syariah.

3. Bertexture licin dan berkilat sikit. Mudah dikendalikan iaitu mudah digosok, mudah dicuci dan mudah dijaga. ūüôā

4. Dengan hanya tambahan aksesori yang minimal sudah tampak cantik dan ayu.

5. Terdapat lebih dari 9 warna yang menarik…memang rambang mata la dibuatnya.

6. Didatangkan dengan saiz SS hingga XL

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional kuning yellow lagenda is back 01

Lagenda is Back 01¬† Yellow –¬† SOLD OUT

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional merah bata red lagenda is back 02

Lagenda is back 02¬† MERAH BATA –¬† SOLD OUT

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional oren coklat brown orange lagenda is back 03

Lagenda is Back 03 ORANGE COKLAT РSOLD OUT

.

baju raya 2018 baju kurung pahang ungu purple muda lagenda is back 04

Lagenda is Back 04¬†PURPLE MUDA –¬†SOLD OUT

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional coklat brown lagenda is back 05

Lagenda is Back 05¬† COKLAT –¬† SOLD OUT

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional kelabu grey lagenda is back 06

Lagenda is Back 06 KELABU РSOLD OUT

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional hijau oren green orange lagenda is back 07

Lagenda is Back 07 HIJAU OREN РSOLD OUT

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional hijau olive green lagenda is back 08

Lagenda is Back 08 OLIVE РSOLD OUT

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional merah jambu pink maroon lagenda is back 09

Lagenda is Back 09 PINK MAROON РSOLD OUT

.

===

JADUAL UKURAN 

===

ukuran Lagenda is back

===

HARGA

===

RM 1⃣5⃣0⃣

===

CARA ORDER 

===

SMS / WhatsApp Kod Baju dan Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

KLIK SINI untuk dapatkan UPDATE PERCUMA Baju Kurung Terbaru

Baju Kurung Sedondon Ibu Anak Lamoura Qaseh

Baju Kurung Sedondon Ibu Anak Lamoura Qaseh

BAJU KURUNG SEDONDON IBU ANAK LAMOURA QASEH COLLECTION

Mama Dah Dapat Baju Raya yang Cantik. Mesti Anak Perempuannya Nak Jadi Cantik Juga Kan. Kemana Tumpah Kuah Kalau Bukan Ke Nasi. Baju Kurung Moden Sedondon Pengikat Kasih Sayang.

Kurung moden sedondon¬†LAMOURA QASEH COLLECTION. Koleksi yang “elegent dan gorgeous” khas untuk ibu dan anak yang suka pakai sedondon.¬†

============================================
MENGAPA WAJIB BELI SET ‚ÄúLAMOURA QASEH COLLECTION‚ÄĚ
============================================

1) Terdapat 8 warna yang MELETOP dan CUN MELECUN.
2) Cutting loose ( baju kembang di bahagian pinggul untuk keselesaan di pinggul ) , selesa dipakai.
3) Jahitan baju “TINDIH KASIH ” kemas dan padu.¬†
4) Bunga ‘LACE’ yang exclusive hanya untuk koleksi ini sahaja.
5) Material kain Lavenzi Cotton yang mudah dijaga-tidak mudah renyuk dan less iron. Material yang selesa untuk kanak-kanak & orang dewasa untuk pakai. Tak panas.
6) Design Kurung Moden Dewasa -BF FRIENDLY, tiada dart dibelakang baju.
7) Kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah
8) Saiz available baju kurung kanak-kanak perempuan 1y, 2y,4y,6y,8y,10y dan 12y.
9) Saiz available baju kurung ibu dari saiz SS hingga XXL

** GAMBAR / COLOR BAJU DI PATUNG ADALAH 90% REAL COLOR
.

baju raya 2018 Baju Kurung Sedondon Ibu Anak mustard baju kurung moden budak perempuan LQC-301 mustard

LQC-301 Mustard : Dewasa ( SS, S, M, L, XL ), Budak ( 1, 8, 10 )

.

baju raya 2018 Baju Kurung Sedondon Ibu Anak purple ungu baju kurung moden budak perempuan LQC-302

LQC-302 Purple : Dewasa ( SS, S, M, L, XL ), Budak ( 1, 2, 4, 8 )

.

baju raya 2018 Baju Kurung Sedondon Ibu Anak merah jambu baju kurung moden budak perempuan LQC-303 rosy blush pink

LQC-303 rosy blush: Dewasa ( SS, S, M, L, XL), Budak ( 1, 2, 4, 6, 8 )

.

baju raya 2018 Baju Kurung Sedondon Ibu Anak biru light sky blue baju kurung moden budak perempuan LQC-304

LQC-304 Light Sky Blue : Dewasa ( SS, M, L, XL), Budak ( 2, 8 )

.

baju raya 2018 Baju Kurung Sedondon Ibu Anak hitam midnight black baju kurung moden budak perempuan LQC-305

LQC-305 Midnight Black : Dewasa ( M, L, XL ), Budak ( 1, 2, 4, 6, 8, 10, 12 )

.

baju raya 2018 Baju Kurung Sedondon Ibu Anak merah red baju kurung moden budak perempuan LQC-306 merah

LQC-306 Merah : Dewasa ( SS, S, M, L, XL, XXL ) , Budak ( 1, 2, 10 )

.

baju raya 2018 Baju Kurung Sedondon Ibu Anak biru bright blue metallic baju kurung moden budak perempuan LQC-307

LQC-307 Bright Blue Metallic: Dewasa ( S ) , Budak ( 1, 4, 8, 10 )

.

baju raya 2018 Baju Kurung Sedondon Ibu Anak merah jambu baju kurung moden budak perempuan LQC-308 blush pink

LQC-308 Blush Pink : Dewasa ( SS, M ) Budak ( 1, 2, 8 )

.

====

JADUAL UKURAN SIZE

===

ukuran lqc mak

.ukuran lqc anak

===

HARGA

===

Harga Dewasa :

RM140

Size XXL Tambah RM 20

Harga Budak Perempuan : 

Size 1 yr – 6 yr : RM 90

Size 8 yr – 12 yr : RM 120

 

===

CARA ORDER 

===

SMS/WhatsApp Kod Baju dan Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

KLIK SINI untuk Dapatkan Update PERCUMA Baju Terbaru! 

Baju Raya Sedondon Mak Anak | Baju Kurung Moden Senorita Rose

Baju Raya Sedondon Mak Anak | Baju Kurung Moden Senorita Rose

Baju Raya Sedondon Mak Anak Baju Kurung Moden Senorita Rose yang super special. 

Koleksi kurung yang “elegent dan gorgeous” khas untuk memeriahkan RAYA anda.

============================================
KEISTIMEWAAN BAJU RAYA SEDONDON Senorita Rose Collection
============================================

1) Terdapat 5 warna yang CANTIK dan CUN MELECUN.
2) Baju Kurung Moden – selesa di pinggul , selesa dipakai. Ada zip & dart di belakang baju.
3) Jahitan baju “TINDIH KASIH ” kemas dan padu.¬†
4) Jahitan ‘LACE’ berwarna hitam yang exclusive di kedua-dua belah tangan baju. Dan disekitar belahan baju kurung moden.
5) Sekuntum mawar berwarna hitam ditampal di atas belahan baju. 
6) Material kain dari Royal Moss Creepe yang lembut & selesa sangat! Mudah dijaga-tidak mudah renyuk dan less iron. Material yang selesa untuk kanak-kanak & orang dewasa untuk dipakai. Tak panas.
7) Kain duyung yang patuh syariah-pinggang separa getah
8) Saiz available baju kurung kanak-kanak perempuan 1 yr, 2 yr, 4 yr, 6 yr, 8 yr, 10 yr dan 12 yr.
9) Saiz available baju kurung ibu dari saiz S hingga XXL

.

baju raya sedondon mak anak 2018 baju kurung moden lace src-301 merah exotic red

SRC-301 Exotic Red Р(Dewasa) : S, M, L, XL, XXL (Budak) : 2, 4, 6, 10, 12 

.

baju raya 2018 sedondon mak anak baju kurung moden lace src-302 ungu purple jelly

SRC-302 Purple Jelly- (Dewasa) : S, M, L, XL, XXL (Budak) : 2, 4, 6, 8, 10, 12

.

baju raya 2018 sedondon mak anak pink merah jambu baju kurung moden lace src-303 merah jambu springtime pink

SRC-303 Springtime Pink Р(Dewasa) : S, M, L, XL (Budak) : 2, 4, 6, 8, 10, 12

.

baju raya 2018 sedondon mak anak baju kurung moden lace src-304 hitam midnight black

SRC-304 Midnight Black- (Dewasa) : S, M, L, XL (Budak) : 2, 4, 6, 8, 10

.

baju raya 2018 sedondon mak anak baju kurung moden lace src-305 bright blue metallic

SRC-305 Bright Blue Metallic –¬†(Dewasa) : M, L, XL, XXL (Budak) : 2, 4, 6, 8, 10, 12

.

====

UKURAN

===

Ukuran Mak

.

Ukuiran Anak.

.

===

HARGA

===

Baju Kurung Dewasa

RM 140 

Size XXL Tambah RM 20

Baju Kurung Budak Perempuan 

1Y – 6 Y : RM 90
8Y – 12 Y : RM 120

.

===

CARA ORDER 

===

SMS / WhatsApp Kod Baju & Size Yang Anda Nak ke 019 – 7763 820

.

KLIK SINI Untuk Dapatkan Update Baju Kurung Terkini dengan PERCUMA

Baju Kurung Moden Songket Larissa Bella Exclusive

Baju Kurung Moden Songket Larissa Bella Exclusive

TERBARU! BAJU RAYA 2018 – BAJU KURUNG MODEN SONGKET KOLEKSI LARISSA BELLA EXCLUSIVE

.

Gabungan ‘pattern’ kurung Modern & corak songket printed yang terindah . Kombinasi material yang ber PREMIUM tinggi .¬†
.
5 KEISTIMEWAAN KURUNG LARISSA BELLA EXCLUSIVE :-

.

1) Pattern baju kurung modern (ada dat di belakang)  yang patuh syariah. Labuh menutupi punggung.

2) Corak songket printed yang cantik & nampak mewah.

3) Breasfeed Friendly (Ada zip di bahagian depan -9 inchi panjang zip-)

4) Material yang ber PREMIUM tinggi . Baju & kain dari material lavenzi cotton yang sangat minimal iron , texture lembut & menarik, kain sejuk serta tidak panas.

5) kain lipat batik diperbuat dari lavenzi cotton.

6) Saiz dari SS sehingga XXL

EDISI TERHAD

.

baju-kurung-moden-songket-biru-kehijauan-cyan-lbe-251-baju-raya-terkini-2018

LBE-251 Cyan –¬†SOLD OUT

.

baju-kurung-moden-songket-kelabu-grey-aswood-moss-lbe-252-baju-raya-terkini-2018

LBE-252 Asswood Moss –¬†SOLD OUT

.

baju-kurung-moden-songket-grape-nectar-purple-belacan-lbe-253-baju-raya-terkini-2018

LBE-253 Grape Nectar – SOLD OUT

.

baju-kurung-moden-songket-biru-kelabu-blue-grey-lbe-254-baju-raya-terkini-2018

LBE-254 Blue Grey –¬†SS

.

baju-kurung-moden-songket-coklat-light-brown-lbe-255-baju-raya-terkini-2018

LBE-255 Light Brown – M

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran LBE

.

===

HARGA

===

RM 170

Saiz XXL Tambah RM 20

===

CARA ORDER 

===

SMS/Wasap kod baju dan size yang sis nak ke 019 ‚Äď 776 3820

.NAK Update Baju Baru PERCUMA? KLIK SINI Sekarang!

Baju Raya Sedondon 1 Family Koleksi Qasseh Haddef

Baju Raya Sedondon 1 Family Koleksi Qasseh Haddef

👨‍👩‍👧‍👦Koleksi Sedondon Qasseh Haddef Baju Raya Sedondon 1 Family 👨‍👩‍👧‍👦

(Boleh beli berasingan, tak semestinya beli 1 set complete) 

[PERHATIAN] IBU BAPA YANG NAK PAKAI SEDONDON TAHUN NI 😎
.
Kami dah sediakan koleksi raya punyalah gojes material Cotton Sakura yang best sangat! Best sangat kain ni, Color pulak mak aiihh very menyerlah dengan blinks2 untuk baju mak dan anak daranya. Tak ke meletop mak-mak raya tahun ni? Setiap tahun jumpa biras mesti baju raya kelam color benderang!! Tapi tahun ni wow cool .. Tak perasan dek orang kampong nanti 😉
.
Tapi mak-mak jangan risau walaupun baju ada blinks2 harga tetap mampu milik tau. Kami buat design mak-mak sopan cutting kurung pahang tapi ada batu2 mengelip…liplap..liplap…mana nak cari?
Meletopss raya dengan koleksi baju raya sedondon Qasseh Haddef ni sis. 

😍😍😍😍😍

.
Keistimewaan Baju Raya Sedondon 1 Family Koleksi Qasseh Haddef

🌻Material dari cotton sakura yang superb best, selesa dan sejuk dipakai, tak mudah berkedut, dan mudah digosok

🌻 Potongan baju untuk perempuan mestilah sopan dan mengikut syariah iaitu potongan kurung pahang, kain lipat depan tanpa belah.

🌻 Sementara untuk si comel perempuannya pula kurung pahang, kain susun tepi untuk memudahkan anak kecil melangkah, sesuai untuk anak-anak yang aktif. Almaklum, budak-budak, kan. Ceria riang ria selalu ūüôā

🌻Untuk baju perempuan yang cun tu ada dihias batu-batu ala-ala design songket dihujung lengan dan kaki baju. Tampak lebih menyerlah dan meletoppss di hari raya ^_^

baju kurung budak perempuan green teal

Hiasan batu-batu yang disusun ala-ala corak songket. Menjadikan anda dan anak perempuan tampil lebih ekslusif

.

baju raya 2018 baju kurung budak perempuan sedondon ibu anak

🌻¬† Manakala untuk baju lelaki potongan slimfit ada pleated dibahagian dada sebelah kanan dan ukurannya telah diperbaiki sesuai untuk encik abang. Leher cekak musang, seluar getah separuh dibahagian pinggang.

baju melayu lelaki dewasa dan budak lelaki baju raya 2018 dark grey kelabu gelap

Pleated di bahagian dada sebelah kanan. Leher cekak musang

🌻 Sementara untuk si kecik budak lelaki yang comel pula, untuk saiz 0 dan 1 berleher bulat dan ada butang hadapan untuk lebih mudah dan selesa. Untuk saiz yang besar, leher cekak musang, cutting slim fit dan seluar getah separuh dibahagian pinggang

🌻Nie bukan Pre-order ya. Ini READY STOK. Siapa cepat dia dapat😁😉

🌻Saiz yang ditawarkan untuk dewasa dari saiz SS hingga 2XL. Manakala untuk anak dari umur 6 bulan hingga 12 tahun bergantung pada saiz badan anak.

.

baju-raya-2018-sedondon-maroon-set-family-01-baju-melayu-budak-lelaki-baku-kurung-budak-perempuan

Set Family 01 – Maroon

.

baju-raya-2018-sedondon-hijau-green-teal-set-family-02-baju-melayu-budak-lelaki-baku-kurung-budak-perempuan

Set Family 02 – Green Teal

.

baju-raya-2018-sedondon-coklat-Dark Goldenrod-set-family-03-baju-melayu-budak-lelaki-baku-kurung-budak-perempuan

Set Family 03 – Dark Goldenrod

.

baju-raya-2018-sedondon-dark-blue-biru-gelap-set-family-04-baju-melayu-budak-lelaki-baku-kurung-budak-perempuan

Set Family 04 – Dark Blue

.

baju-raya-2018-sedondon-kelabu-gelap-dark-grey-set-family-05-baju-melayu-budak-lelaki-baku-kurung-budak-perempuan

Set Family 05 – Dark Grey

.

===

UKURAN

===

ukuran-QASSEH DEWASA

Ukuran baju kurung dewasa

.

ukuran QASSEH BUDAK PEREMPUAN

Ukuran baju kurung budak perempuan

.

UKURAN BAJU MELAYU DEWASA HADDEF

Ukuran Baju Melayu Dewasa

.

UKURAN HADDEF BAJU MELAYU BUDAK LELAKI

Ukuran Baju Melayu Budak Lelaki

.

===

HARGA

===

BAJU KURUNG DEWASA 

RM 1⃣8⃣9⃣

BAJU KURUNG BUDAK PEREMPUAN

📐 SAIZ : 0 , 2 , 4 , 6

RM 9⃣9⃣

📐 SAIZ : 8 , 10 , 12

RM 1⃣1⃣9⃣

BAJU MELAYU DEWASA

RM 2⃣2⃣9⃣

BAJU MELAYU BUDAK LELAKI

📐 SAIZ : 0 , 1 , 3

RM 1⃣0⃣9⃣

📐 SAIZ : 5 , 7 , 9

RM 1⃣3⃣9⃣