Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
BAJU KURUNG PEPLUM PUCCI GELORA BINTANG HATIKU

BAJU KURUNG PEPLUM PUCCI GELORA BINTANG HATIKU

Yang tak pernah pakai peplum, boleh try pakai peplum raya tahun ni. Cipta kelainan di hari raya kali ini.
Yang memang suka pakai peplum, terutama anak-anak gadis, boleh bergaya dengan peplum pucci yang sweet-sweet ni.
Kelihatan cantik, menarik, tertarik dengan Peplum Gelora Bintang Hatiku 🌷🌷

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PEPLUM PUCCI GELORA BINTANG HATIKU 

1⃣ Material : 
✔kombinasi dari material yang bermutu tinggi yang terbaik dipasaran iaitu galaxy printed(untuk corak pucci) dan tessa metallic korea ( untuk yang plain). 

✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekap di badan .2⃣ Ciri-ciri :

✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas.Labuh melepasi punggung. 

✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing apabila memakainya.

kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci.

3⃣ Saiz yang pelbagai boleh beli sedondon dengan ibu tersayang, kakak, adik, mak mertua & saudara-mara. Mesti meriahkan raya anda kali ini. 

Saiz dari SS, S , M, L & XL

4⃣ Stock : semua “READY STOCK

5⃣ Warna : 7 pilihan warna yang menawan

.
baju-kurung-peplum-pucci-terkini-biru-terang-light-blue-gbh-763

GBH-763 Light Blue – S, M, L

.

baju-kurung-peplum-pucci-terkini-biru-royal-blue-purpple-ungu-gbh-765

GBH-765 – SS, S,  M, XL

.
baju-kurung-peplum-pucci-terkini-light-grey-kelabu-cerah-gbh-767

GBH-767 Light Grey – SS

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran gbh
.
===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
.
BAJU KURUNG PAHANG SONGKET GLS

BAJU KURUNG PAHANG SONGKET GLS

Khas untuk anda yang sukakan baju kurung pahang songket yang SIMPLE, tapi still nampak CANTIK dan MENARIK.

Baju Kurung Pahang  Songket GLS ini sangat sesuai untuk anda gayakan di hari raya.

Anda bakal kelihatan cantik dan manis dengan baju kurung songket ini ketika beraya ke rumah sanak saudara dan juga ke open house.

Bukan itu je, baju ni juga sangat sesuai digayakan ke mana majlis rasmi, mahupun untuk ke tempat kerja kerana design nya yang simple dan nice! 

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PAHANG SONGKET KOLEKSI GLS

  • Patern baju kurung pahang yang patuh syariah,longgar di bahagian punggung.
  • Material baju kod GLS-100 : LAVENZI COTTON yang minimal iron dan texture yang sangat menarik serta tidak panas.
  • Material baju kod GLS-101, 102, 103 dan 104 : VALENTINO TESSA yang minimal iron dan texture yang lembut, tidak mudah carik sangat menarik serta tidak panas
  • Selesa, tidak jarang dan tidak panas untuk cuaca khatulistiwa Malaysia
  • Kain lipat batik diperbuat dari jenis fabrik Sakura Thai Silk. Juga mempunyai texture yang sangat lembut dan selesa.

  • LIMITED edition.

  • SAIZ : S, M, L, XL, XXL dan XXXL

  • Baju Kurung  PAHANG

  • Kain Lipat Batik

.

baju-kurung-pahang-songket-light-carrot-gls-100

GLS-100 Light Carrot – XL, 2XL, 3XL

.

baju-kurung-pahang-songket-peacock-pearl-gls-101

GLS-101 Peacock Pearl – SOLD OUT

.

baju-kurung-pahang-songket-ungu-purple-orchid-103

GLS-103 Puprle Orchid – SOLD OUT

.

baju-kurung-pahang-songket-oren-orange-gls-104

GLS-104 Oren – S, L

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
 
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran gls

.

===
HARGA
===
 
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
Saiz 3XL Tambah RM 30
 
 
===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820  

.

NAK Dapatkan UPDATE Baju Kurung TERKINI? KLIK SINI SEKARANG!

BAJU KURUNG PELIKAT MSS

BAJU KURUNG PELIKAT MSS

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Pelikat MSS Cotton Pelikat

  • Baju Kurung Pelikat Khazanah Budaya. Tak lapuk dek hujang tak lekang dek panas. Sentiasa sesuai dipakai untuk apa jua majlis. Bergaya dengan Baju Kurung Pelikat? Why not? Lain dari orang lain di hari raya.  
  • Cutting : Baju Kurung Pahang
  • Kain SELISIH BATIK (SUSUN DEPAN)  warisan berzaman
  • Bercorak pelikat Busana Traditional 
  • Material COTTON PELIKAT yang lembut dan selesa. 
  • LIMITED EDITION !!
  • Size : S, M, L 

.

baju-kurung-pahang-tradisional-pelikat-2018-merah-hitam-kesultanan-melayu-melaka-mss-932

MSS-932 Merah Hitam – S, L (Cutting besar, size L macam XL, size S macam M)

.

baju-kurung-pahang-tradisional-pelikat-2018-coklat-brown-kesultanan-melayu-melaka-mss-933

MSS-933 Coklat – S, M, L (Cutting besar, size L macam XL, size S macam M, size M macam L)

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran MSS pelikat

.

===
HARGA
===
RM 130  (Semenanjung)
RM 135 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
BAJU PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU

BAJU PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU

Koleksi Baju Raya Terbaru Peplum Mewangi Sukma Rindu (MSR) khas untuk anda gayakan di hari raya ini.

KEISTIMEWAAN PEPLUM MSR

  •  Material :
    material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain
    ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan .

 

  • Memang best :
    potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
    ✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan anda, menampakkan anda kelihatan langsing
    ✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci.

 

  • Size : SS, S , M, L, XL

 

  • READY STOCK. Anda boleh terus pakai sebaik sahaja baju sampai ke tangan anda.

 

  • 5 pilihan warna yang mewah yang pasti akan menyerikan raya anda tahun ini

 

  • LIMITED EDITON .

.

koleksi baju raya 2017 terkini peplum bunga cantik light salmon msr-241

MSR-241 Light Salmon – SOLD OUT

.

baju-peplum-terkini-bunga-cantik-biru-pale-blue-MSR-242

MSR-242 Pale Blue – SS

.

baju-peplum-terkini-bunga-cantik-hijau-olive-light-olive-green-MSR-243

MSR-243 Light Olive Green – S, L

.

baju-peplum-terkini-bunga-cantik-biru-awan-light-sky-blue-MSR-244

MSR-244 Light Sky Blue SOLD OUT

.

baju-peplum-terkini-bunga-cantik-coklat-woodland-brown-MSR-245

MSR-245 Woodland Brown – SOLD OUT

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
 
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran msr

.

===
HARGA
===
RM 170  (Semenanjung)
RM 175 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
.
BAJU KURUNG SONGKET GJS

BAJU KURUNG SONGKET GJS

  • Baju Kurung Malaysia Koleksi Gurindam Jiwa Songket – Patern baju kurung malaysia yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.
  • Material baju dari jenis kain Twill Paloma yang berkualiti tinggi – HOT SELLING FABRIC!
  • Selesa dan tidak panas sangat sesuai untuk cuaca Malaysia yang tak menentu sekarang ini. 
  • Kain lipat batik 
  • Kain diperbuat dari jenis kain Sakura Thai Silk yang mempunya texture yang sangat lembut dan selesa.
  • Baju Kurung  Malaysia.
  • LIMITED edition .  
  • SAIZ : SS, S, M, L, XL, 2XL dan 3XL
  • 5 Pilihan warna yang menawan kalbu untuk anda gayakan di hari raya 2017.

.

baju-kurung-songket-terkini-deep-magenta-gjs-181

GJS-181 Deep Magenta – SS

.

baju-kurung-songket-terkini-deep-maroon-gjs-182

GJS-182 Deep Maroon – SOLD OUT

.

baju-kurung-songket-terkini-hijau-olive-green-gjs-183

GJS-183 Olive Green – SS, M

.

baju-kurung-songket-terkini-meran-oren-red-orange-gjs-185

GJS-185 Red Orange – SS, S, M, 3XL

.

baju kurung songket terkini 2017 koleksi baju raya cantik

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran gjs

.

===
HARGA
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
Size 2XL Tambah RM 20
Size 3XL Tambah RM 30
===
CARA ORDER
 ===
.
BAJU KURUNG MODEN PUCCI KAIN DUYUNG VRD

BAJU KURUNG MODEN PUCCI KAIN DUYUNG VRD

  • Baju kurung moden ber’dat’
  • Kain duyung 
  • Disertai dengan penggunaan fabrik ‘high quality’ valentino creepe silk yang popular pasti memberi jaminan puas hati.
  • Kain lembut dan flowy
  • Kain kurang renyuk
  • Kain sejuk dipakai 
  • Tidak turun warna dan tidak kecut. 
  • 5 Warna pilihan untuk anda gayakan di hari raya 🙂
  • Pelbagai pilihan saiz dari saiz SS sehingga 2XL sesuai untuk pakai sedondon seisi keluarga. 
  • READY STOCK.

.

baju-kurung-moden-pucci-kain-duyung-merah-hati-red-heart-vrd-121

VRD-121 Red Heart – SS, S, L, XL

.

baju-kurung-moden-pucci-kain-duyung-sky-blue-biru-langit-vrd-123

VRD-123 Sky Blue – SS, S, XL

.

baju-kurung-moden-pucci-kain-duyung-salmon-vrd-124

VRD-124 Salmon – S

.

baju-kurung-moden-pucci-kain-duyung-coklat-brown-vrd-125

VRD-125 Coklat – S

.

raya-2017-baju-kurung-moden-pucci-vrd-5

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran vrd

.

===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
.
BAJU KURUNG MODEN BLOSSOM VINTAGE SERIES

BAJU KURUNG MODEN BLOSSOM VINTAGE SERIES

Peminat baju kurung corak bunga kecil-kecil pasti tak lepas peluang menggayakan baju kurung moden Blossom Vintage Series special ‘Vintage Edition’ ini. 
.
Bunga-bunga kecil yang menawan dengan gabungan warna yang menarik menambah seri keayuan anda. 😊
.
Kombinasi ‘pattern’ kurung malaysia-moden yang berzip belakang, berdat, leher baju kurung lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai.Kain bawah daripada cutting ‘Lipat Batik’ ( selisih batik ).
Edisi Terhad
Saiz : SS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
Didatangkan dalam 3 edisi berbeza dari 3 material fabrik yang berbeza :
 .
Blossom Vintage Series 1 : BVS-171
.
1) Material : best quality cotton viscose 
✔ Makin dibasuh makin bertambah sedap.
Kain sejuk. Amat sesuai dengan iklim panas di Malaysia. 
✔ Tak jarang , tak panas
Tak kedut
✔ Nak menggosok – very minimal iron dalam 20%
✔ Selesa dan flowy cantik
  
baju-kurung-moden-corak-bunga-kecil-cotton-viscose-bvs-171

BVS-171 Hitam – SS, S

 

Blossom Vintage Series 2 : BVS-172
.
Material : Best quality bubble chiffon 
✔ Material yang tahan lasak 
Tidak jarang dan tak perlu memakai inner
Tidak mudah kedut dan less ironing needed
✔ Selesa dan flowy cantik
 
baju-kurung-moden-corak-bunga-kecil-bubble chiffon-dim-shadow-bvs-172

BVS-172 Dim Shadow – SOLD OUT

 .
Blossom Vintage Series 3 : BVS-173 & BVS-174
 .
Material : best quality georgette chiffon single layer 
✔ Boleh basuh mesin
✔ Tak mudah terkoyak
Tidak panas / material sejuk
✔ Terletak cantik
✔ Senang gosok, lambat kedut. Memang power.
✔ Nampak biasa, tapi tahan lasak
baju-kurung-moden-corak-bunga-kecil-georgette chiffon-coklat-brown-bvs-173

BVS-173 Saddle Brown – SS, L, XL

raya-2017-baju-kurung-moden-corak-bunga-kecil-georgette chiffon-coklat-brown-bvs-174

BVS-174 Deep Siena Brown – SS, S, M, L

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran baju kurung moden corak bunga kecil

 

===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
Size XXL Tambah RM 20
Size 3XL Tambah RM 30
===
CARA ORDER
 ===
 .

 

Baju Kurung Menyusu BF Sehingga 3XL

Baju Kurung Menyusu BF Sehingga 3XL

Yeay! Mommies yang ada baby yang masih susu badan boleh lah bergaya cantik dengan Baju Kurung Menyusu Black Roses Series ni. 

Biasanya lepas ada baby ni badan naik kan?

Haaa… pakai baju hitam koleksi Black Roses Series ni, bukan setakat mudah nak menyusukan bayi anda masa raya nanti. Malah, anda akan kelihatan selim melim lagi tu. Best kan? 

4 KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG MENYUSU BLACK ROSES SERIES : 

1⃣ Design terbaru dan terhad di pasaran Baju Kurung Malaysia, kain lipat batik

‘Special’ nya keluaran terbaru ini zip di bahagian hadapan “BF friendly” serta terdapat belahan 7inci dibahagian kiri & kanan baju seperti ‘punjabi blouse’. 
2⃣ Corak bunga Rose yang menghiasi tangan dan di bahagian kain menampakkan anda sangat menawan dan ‘exclusive’ . Sekali pandang pun dah buatkan anda jatuh cinta. Cuba bayangkan anda yang cantik menawan yang memakainya.
3⃣ Material yang menjadi rebutan ramai, cotton viscose yang tidak kecut walau dibasuh berkali-kali, ‘very minimal iron’ , dan lambat kedut. Material ini adalah juara , lembutnya kain ini, terasa sejuk serta kain yang beralun cantik memikat hati . Alahai..
4⃣ Warna hitam adalah warna kegemaran ramai orang. Anda akan kelihatan lebih langsing dan menampakkan anda seorang yang berkarisma. 
Anda yang gemarkan warna hitam, inilah masanya untuk anda tambah koleksi DESIGN terbaru bagi tahun 2017. 
Yang masih belum memiliki koleksi baju kurung berwarna hitam, anda membuat keputusan yang tepat apabila mengenakan Black Roses Series yang ‘Exclusive’ ini. 
Pasti anda jatuh cinta dengan koleksi ‘HOT’ ini.
5⃣ Ramai yang nak pakai sedondon 1 family di hari raya, kan  ❤. Jadi, kami siapkan koleksi ini untuk anda sekeluarga. Ada saiz dari saiz S sehingga ke 3XL.

.

baju-kurung-terkini-baju-kurung-menyusu-bf-firendly-hitam-putih-corak-bunga-brs-161

BRS-161 Hitam Putih – L

.

baju-kurung-terkini-baju-kurung-menyusu-bf-firendly-hitam-krim-corak-bunga-brs-162

BRS-162 Hitam Krim BRS-162 – S

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran brs .

===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20 
Saiz 3XL Tambah RM 30
===
CARA ORDER
 ===
.

 

NAK Dapatkan UPDATE Baju Kurung TERKINI? KLIK SINI SEKARANG!

BAJU KURUNG PAHANG SONGKET WSB

BAJU KURUNG PAHANG SONGKET WSB

BAJU RAYA 2017 KURUNG PAHANG BATIK SARAWAK CORAK SONGKET KOLEKSI WARKAH SERI BAKAWALI (WSB)

Sinonimnya baju kurung dan adat melayu semestinya tidak dapat dipisahkan. Pilihan terbaik untuk generasi muda mengekalkan adat warisan Melayu disamping mengikuti trend semasa.

4 Sebab kenapa Kurung Pahang Warkah menjadi pilihan ‘AWESOME’ masa kini :
.

1. Design kurung pahang yang dihiasi dengan dokoh iron menambah kesenian & seri pada baju. Dipadankan dengan kain susun tepi menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia yang gemarkan penampilan yang kemas, simple dan nampak sopan. 

2. Fabrik batik sarawak bercorak songket merupakan fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil ‘exclusive‘ .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!

3. Material Valentino silk untuk baju kurung Warkah adalah diantara fabrik yang popular & mendapat sambutan yang hebat dari pengguna kerana :

  • kain lembut dan flowy 
  • kain kurang renyuk
  • kain sejuk dipakai
  • tidak turun warna apabila dibasuh
  • tidak kecut
  • Memang WOW lah 4.  READY STOCK. Saiz dari SS hingga XL 

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-baju-raya-2017-coklat-sandy-brown-wsb-952

WSB-952 Sandy Brown – SS

.

baju-kurung-pahang-songket-sarawak-terkini-baju-raya-2017-hot-pink-merah-jambu-wsb-954

WSB-954 Hot Pink – S, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
 
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

.ukuran wsb

===
HARGA
===
 
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak) 
.
HARGA YES 2018
.
RM 80  (Semenanjung)
RM 85 (Sabah / Sarawak) 
===
CARA ORDER
 ===
.
BAJU KURUNG SONGKET GEMA PASTEL SONGKET

BAJU KURUNG SONGKET GEMA PASTEL SONGKET

Sweet nyer… Lain dari yang lain. Yang suka color pastel pasti suka ^_^
  • Patern baju kurung pahang yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung. Mummy-mummy semua tak perlu risau sebab selesa pakai kain ni.
  • Material baju dari jenis kain linen cotton yang berkualiti tinggi dan texture yg menarik.
  • Selesa dan tidak panas untuk cuaca khatulistiwa Malaysia
  • Kain lipat batik diperbuat dari jenis kain Sakura Thai Silk. Juga mempunya texture yang sangat lembut dan selesa.
  • LIMITED edition.
  • Saiz : SS,S,M,L,XL,XXL dan XXXL

5 Warna Terbaru Koleksi GPS :

baju-kurung-pahang-songket-terkini-light-lavender-ungu-purple-gps-354

GPS-354 Light Lavender – SS

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-hijau-olive-green-gps-355

GPS-355 Olive – SS

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-hijau-jadite-green-gps-356

GPS-356 Jadite Green – SS, S

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-rose-pink-merah-jambu-gps-357

GPS-357 Rose Pink – SOLD OUT

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-krim-cream-gps-358

GPS-358 – Gobie Dessert Cream – SOLD OUT

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-grey-kelabu-GPS-871

GPS-871 Grey – XL

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-coral-GPS-872

GPS-872 Coral – L

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-dark-teal-GPS-873

GPS-873 Dark TealSOLD OUT

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-coral-GPS-874

GPS-874 Coral – SOLD OUT

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-magenta-GPS-874

GPS-875 Magenta – L

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran gps
.
===
HARGA
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
Saiz 3XL Tambah RM 30
===
CARA ORDER
 ===
.
Baju Kurung Pucci Terkini Koleksi EBC

Baju Kurung Pucci Terkini Koleksi EBC

BAJU RAYA 2017 Baju Kurung Pucci Terkini Koleksi EBC yang Best :

  • Baju kurung pucci yang mendapat tempat di hati ramai wanita-wanita Malaysia kini.  
  • Cutting: Baju Kurung Malaysia yang longgar dan selesa – Potongan yang sentiasa mendapat permintaan ramai
  • Kombinasi warna terang dengan design pucci yang menawan
  • Material : Fabrik SOLUNA yang tidak melekap di badan 
  • Less iron, lembut dan flowy
  • Pinggang kain separa getah
  • Kain lipat duyung – mengikut syariat- tidak menampakkan kaki
  • Saiz :  S, M, L, XL, XL
  • Warna : Ada 10 warna terang dan ceria untuk anda gayakan ke mana jua. 

.

~ KOLEKSI INI DAH SOLD OUT ~ 

NAK dapatkan UPDATE setiap kali ada baju baru?. KLIK SINI SEKARANG

 

Baju Kurung Malaysia Batik Ekslusif VMC

Baju Kurung Malaysia Batik Ekslusif VMC

BAJU KURUNG MALAYSIA BATIK EKSLUSIF VALENTINO MYSTIQUE COLLECTION

  • Special Rich and Elegant Color untuk anda kelihatan cantik pada tahun ni
  • Cutting : Baju Kurung Malaysia KHAS dan Unik 

  • Kain Lipat Batik depan/selisih batik yang tidak menampakkan kaki (TAK Terbelah, patut syariah).
  • Lengan baju bercorak bunga dengan 2 kombinasi warna yang sepadan
  • Baju belakang PLAIN, sama macam depan. 
  • Baju Polos dari kain jenis Valentino Soluna yang bermutu tinggi – HOT SELLING FABRIC!
  • Jenis  tak mudah kedut, senang iron (mudah dijaga)
  • Material jenis lembut
  • Kain dari jenis Galaxy Printed Creepe dengan corak yang memukau.
  • Saiz : SS, S, M, L, XL dan XXL
  • 3 Warna pilihan yang diminati ramai – Emerald Envy, Royal Blue dan Hitam
 
baju-kurung-batik-terkini-emerald-envy-vcm-01

VMC-01 Emerald Envy – SS

.

baju-kurung-batik-terkini-hitam-bunga-vcm-02

VMC-02 Hitam – SS

.

baju-kurung-batik-terkini-royal-blue-biru-vcm-03

VMC-03 Royal Blue – SS

.

baju-kurung-malaysia-gold-emas-VMC-04

VMC-04 Gold – SOLD OUT

.

baju-kurung-malaysia-ungu-purple-medium-orchid-VMC-05

VMC-05 Medium Orchid – S

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
 .

ukuran-vmc

===
HARGA
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===

.

NAK dapatkan UPDATE setiap kali ada baju baru?. KLIK SINI SEKARANG