Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Kurung Budak Sweet Flower

Baju Kurung Budak Sweet Flower

Seronoknya bila lihat anak2 kecil gembira dan ceria dengan gelak ketawa. Anak2 ini adalah amanah dr Allah yg perlu kita jaga dan didik dengan cara yg betul dan baik…tingkahlakunya…pemakaianya…terutama anak2 perempuan.
.
Bergaya la dengan koleksi *Sweet flower of love* pasti anak anda nampak comel dan sopan serta bertambah ceria dengan bunga2 kasih sayang

KENAPA ?Mesti miliki koleksi ini

🍭Potongan kurung pahang yg ringkas, pesak terus dan kain susun tepi memudahkan pergerakan anak2 kecil melangkah dan tak mudah terjatuh

🍭Material memang takyah risau, superb best. dari material lavenzi yg memang best, sejuk, tak mudah berkedut. InsyaAllah kanak-kanak selesa pakai ūüôā

🍭Aduh…tidak tertahan dugaan dengan taburan bunga2 kecil dibahagian baju dan lengan, memang nampak sweet sangat¬†di mana bunga2 nie dijahit pd bj untuk menjaga kualiti dan tidak mudah tertanggal

🍭Bukan pre-order…Ready to wear. Hanya perlu semak ukuran yg sesuai dengan anak anda…sebab saiz yg diberi hanya sebagai guideline. Ia bergantung pada saiz badan anak anak.

baju kurung budak perempuan sweet flower

===

UKURAN

===

ukuran sweet flower

 

===

CARA ORDER

===

Untuk Order, SMS/WhatsApp Kod Baju dan Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

NAK UPDATE Baju-baju terbaru? Kami akan Update anda PERCUMA. KLIK SINI SEKARANG!

Baju Kurung Terkini Princess Cut Qadeeja Cinta Syurga

Baju Kurung Terkini Princess Cut Qadeeja Cinta Syurga

New Arrival Baju Kurung Terkini Princess Cut QADEEJA CINTA SYURGA 

==================================

Nak raya ni mesti nak pakai kurung yg :
✔ design nak nampak cantik & exclusive
✔ nak baju kurung yang boleh nampak ‘cutting’ baru cantik.
✔ haruslah SELESA , tak nak pakai baju yang panas nanti merechik-rechik peluh lekat kat badan.

==================================
.
5 KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG TERKINI PRINCESS CUT QADEEJA CINTA SYURGA :-

.

(1) Design yang Eksklusif 
– cutting baju PRINCESS CUT & Cutting Loose untuk menampakkan ‘EFFECT’ flowy.
memberi keselesaan kepada si pemakai ,lebih longgar dibahagian pinggul.
– cutting kain dari KAIN DUYUNG
gabungan lace & taburan manik.

(2) Material dari PREMIUM & HIGH QUALITY
– baju & kain code QCS 603 & 604 dari MOSS CREEPE yang gred terbaik.
– baju & kain code QCS 601, 602, 605 & 606 dari twill paloma yang berkualiti tinggi.
– material berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak kecut
– paling penting tahan lasak iaitu mudah untuk menggosok & kurang renyuk.
Рkesemua material ini mempunyai kelebihan yang sama. 

(3) WARNA 
ada 6 pilihan warna 
– warna yang nampak MEWAH , EKSKLUSIF
– warna yang WARM & mengikuti trending semasa.

(4) Saiz bermula
S , M , L & XL sahaja.

(5) Harga JIMAT – MAMPUMILIK.

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-aqua-marble-qcs-601

QCS-601 Aqua Marble – M, L, XL

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-ungu-eggplant-purple-qcs-602

QCS-602 Eggplant Purple – S, L

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-hijau-olive-drab-qcs-603

QCS-603 Olive Drab – S, M, L, XL

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-coklat-brown-qcs-604

QCS-604 Coklat – S, M, L, XL

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-aqua-peacock-qcs-605

QCS-605 Aqua Peacock – S, M

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-dark-grey-kelabu-gelap-qcs-606

QCS-606 Dark Grey – S, M, L, XL

.

===

JADUAL UKURAN SIZE 

===

ukuran qcs

.

===

HARGA 

===

RM 170 

===

CARA ORDER

===

Untuk Order, SMS/WhatsApp Kod Baju dan Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

NAK UPDATE Baju-baju terbaru? Kami akan Update anda PERCUMA. KLIK SINI SEKARANG!

Baju Raya 2018 | Baju Kurung Moden Saree Songket Starina Enchanted

Baju Raya 2018 | Baju Kurung Moden Saree Songket Starina Enchanted

Baju Kurung moden Saree Starina Enchanted yang membuatkan siapa yang memandang pasti TERPESONA! Anda rasa¬†¬†lebih CONFIDENT beraya dengan penuh gembira ūüôā

========================
Keistimewaan Baju Kurung Moden Saree STARINA ENCHANTED
========================

1) Terdapat 7 pilihan warna yang serius anda pasti RAMBANG MATA NAK PILIH YG MANA! 😍
2) Jahitan baju yang kemas & teliti . Jahitan “tindih kasih”.
3) Material baju dari Tessa Korean. Kain selesa yang mudah dijaga, tidak mudah renyuk dan less iron.
4) Kombinasi kain duyung dari material jaquart silk serta gabungan corak ala-ala sari . Cantik kan. Benang berwarna emas di bahagian bawah kain membuatkan baju ni lebih menawan. 
5) Design baju kurung moden , kain duyung. Ada dat dan zip di belakang baju membuat kan cutting baju sangat menawan.
7) Saiz available dari saiz SS sehingga XL.

.

baju kurung moden saree MERAH RASBERRY RED terkini baju raya 2018 se-181

SE-181 Rasberry Red – S

.

baju kurung moden saree biru langit deep sky blue terkini baju raya 2018 se-182

SE-182 Deep Sky Blue – SS, S, M

.

baju kurung moden saree oren merah brick terkini baju raya 2018 se-183

SE-183 Brick – S, L

.

baju kurung moden saree cyan terkini baju raya 2018 se-184

SE-184 Cyan – SS, S, M, L

.

baju kurung moden saree fuschia terkini baju raya 2018 se-185

SE-185 Fuschia – SS, S, M

.

baju kurung moden saree mustard terkini baju raya 2018 se-186

SE-186 Mustard –¬†S

.

baju kurung moden saree biru steel blue terkini baju raya 2018 se-187

SE-187 Biru Steel – S

.

baju kurung moden saree terkini baju raya 2018 as syahid collections 2

.

===

UKURAN

===

ukuran SE

.

===

HARGA 

===

RM 160 

===

CARA ORDER 

===

SMS / WhatsApp kod baju dan size yang sis nak ke 019 – 7763 820

KLIK SINI untuk Dapatkan UPDATE BAJU TERBARU PERCUMA!

Baju Kurung Moden 100% Sulam Tangan Pesona Anggun Zalikha

Baju Kurung Moden 100% Sulam Tangan Pesona Anggun Zalikha

PREMIUM COLLECTION BAJU KURUNG MODEN 100% Sulam Tangan : Pesona Anggun Zalikha (PAZ) 
.
.
Memanglah pakai baju kurung ni anda TERPAKSA nampak ELEGEN dan tampil MEWAH EKSLUSIF.

Ada 5 sebab baju kurung moden ni special sesangat :
.
.
1⃣ Pattern kurung moden berdat & zip di belakang baju , kain duyung yang ringkas & versatile.

2⃣ Exclusive ‘ 100% SULAM TANGAN BENANG SILVER yang memberikan anda imej¬†tampak mewah. Sulang tangan silver dibahagian baju, kain dan di dua belah pergelangan tangan.

3⃣ Kombinasi sulam tangan dengan 5 pilihan warna-warna yang memikat hati.

4⃣ Saiz dari saiz SS, S, M , L, XL dan XXL.

5⃣ Premium Quality 100% Satisfaction.
Jaminan (High Gred Quality). Material LAVENZI COTTON dengan kualiti mutu jahitan yang terbaik.

YANG PALING BEST, 😊😊 semua baju READY STOCK. Wajib grab sekarang jika anda nak tampak mewah dan ekslusif tanpa perlu pakai baju yang berharga ribu-ribu ūüôā

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini merah hati red 2018 baju raya 2018 PAZ-291

PAZ-291 Merah Hati – SS, XL, XXL

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini ungu violet purple 2018 baju raya 2018 PAZ-292

PAZ-292 Violet Purple – S, L, XL

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini hijau holiday green 2018 baju raya 2018 PAZ-293

PAZ-293 Holiday Green – SS, S, XL

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini brick 2018 baju raya 2018 PAZ-294

PAZ-294 Brick – SS, S, M, XXL

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini kelabu gelap dark grey 2018 baju raya 2018 PAZ-295

PAZ-295 Dark Grey – SS, S, XL, XXL

.

Baju Kurung Moden 100% Sulam Tangan Pesona Anggun Zalikha PAZ

.

===

UKURAN

===

UKURAN PAZ

.

===

HARGA 

===

HARGA RM239

(SAIZ XXL ADD RM20)

**pos semenanjung rm7 sepasang , sabah sarawak rm12 sepasang

.

===

CARA ODER 

===

SMS / WHATSAPP Kod baju dan size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

Klik Sini Untuk Dapatkan UPDATE BAJU KURUNG TERKINI PERCUMA!

 

Baju Raya 2018 | Baju Kurung Pahang Batik Printed Lebaran Vintage

Baju Raya 2018 | Baju Kurung Pahang Batik Printed Lebaran Vintage

Ramdhan tanda syawal menjelang tiba
Koleksi Tradisional jangan dilupa

Koleksi Lebaran Vintage, antara koleksi Raya 2018 yang tampak anggun dan ayu bila digayakan.

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Batik Printed Lebaran Vintage
_______

🌻Potongan baju yg “loose” @longgar iaitu potongan baju kurung pahang ada pesak. Kain pula lipat batik tanpa belah. mematuhi syariah

🌻Dari material yang selesa, lembut dan sejuk dan mudah dikendalikan :¬†

Top (atas): dari material tessa separa cotton + polyster
bottom(bawah): dari material batik printed tessa dengan warna terang yang menarik

🌻 Didatangkan dengan 5 pilihan warna yang dikombinasikan dengan warna senada supaya tampak lebih exclusive

🌻 Terdapat 5 pilihan saiz dari saiz SS hingga 2xL

🌻 Bukan pre-order tapi Ready stock ya…dan sangat limitedcepat grab sebelum kehabisan😊

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed burgundy lebaran vintage 01

Lebaran Vintage 01 BURGUNDY РSS, S, M, XL

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed ungu purple lebaran vintage 02

Lebaran Vintage 02 PURPLE –¬†SS, S, M, XL, XXL

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed kuning yellow lebaran vintage 03

Lebaran Vintage 03 YELLOW  РSS, S, M, L

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed maroon lebaran vintage 04

Lebaran Vintage 04 MAROON РS

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed hijau turqoise green lebaran vintage 05

Lebaran Vintage 05¬†TURQUOISE GREEN –¬†SS, XXL

.

PERHATIAN : Warna gambar 90% menyamai warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan oleh faktor pencahayaan.

===

UKURAN SAIZ 

===

ukuran lebaran vintage

===

HARGA

===

RM 179 

===

CARA ORDER

===

SMS / WhatsApp kod baju dan size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

KLIK SINI untuk dapatkan UPDATE PERCUMA baju terbaru

Baju Kurung Pahang Tradisional Lagenda Is Back

Baju Kurung Pahang Tradisional Lagenda Is Back

Baju Kurung Pahang Tradisional Lagenda is Back…¬†Koleksi dulu-dulu yang gojes yakmat is back ūüôā
.
So kalau pakai macam ni sis akan rasa macam berada di zaman kegemilangan Melayu….
.
Rasa macam nak grab semua color sebab kainnya sangat best dan selesa…¬†pastikan anda merasainya sendiri. Sebab yang dah pakai je tahu 😍😍😍

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Tradisional Lagenda is Back

1. Diperbuat daripada material cotton thaisilk yang tak tebal dan tak jarang. Bermotif jalur dan kotak –¬†kombinasi yang memberikan gaya klasik.

2. Potongan baju kurung pahang yang tidak ketat, loose serta kain lipat batik tanpa belah. Mematuhi syariah.

3. Bertexture licin dan berkilat sikit. Mudah dikendalikan iaitu mudah digosok, mudah dicuci dan mudah dijaga. ūüôā

4. Dengan hanya tambahan aksesori yang minimal sudah tampak cantik dan ayu.

5. Terdapat lebih dari 9 warna yang menarik…memang rambang mata la dibuatnya.

6. Didatangkan dengan saiz SS hingga XL

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional kuning yellow lagenda is back 01

Lagenda is Back 01¬† Yellow –¬† SS, S, M, L, XL

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional merah bata red lagenda is back 02

Lagenda is back 02¬† MERAH BATA –¬† S, M

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional oren coklat brown orange lagenda is back 03

Lagenda is Back 03 ORANGE COKLAT РSS, S

.

baju raya 2018 baju kurung pahang ungu purple muda lagenda is back 04

Lagenda is Back 04 PURPLE MUDA РSS, XL

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional coklat brown lagenda is back 05

Lagenda is Back 05¬† COKLAT –¬† S, M, L

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional kelabu grey lagenda is back 06

Lagenda is Back 06 KELABU РM, L

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional hijau oren green orange lagenda is back 07

Lagenda is Back 07 HIJAU OREN РSS, M

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional hijau olive green lagenda is back 08

Lagenda is Back 08 OLIVE РSS, M, XL

.

baju raya 2018 baju kurung pahang tradisional merah jambu pink maroon lagenda is back 09

Lagenda is Back 09 PINK MAROON РSS, S, M, L

.

===

JADUAL UKURAN 

===

ukuran Lagenda is back

 

===

HARGA

===

RM 1⃣5⃣0⃣

===

CARA ORDER 

===

SMS / WhatsApp Kod Baju dan Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

KLIK SINI untuk dapatkan UPDATE PERCUMA Baju Kurung Terbaru

Pin It on Pinterest