Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Kurung Pahang Corak Bunga Color Pastel Kurung Melur

Baju Kurung Pahang Corak Bunga Color Pastel Kurung Melur

🌸 Potongan baju kurung pahang, kain selisih tanpa belah. Cutting longgar, patuh syariah

🌸 Material dari cotton yang tak panas, tak jarang, motif batik dengan warna-warna pastel trend terkini dan mudah dijaga

🌸 Sesuai digayakan tak kira umur dan saiz sangat-sangat limited.

🌸 Yang paling best boleh basuh mesin tapi untuk menjaga kualiti kain lebih baik dibasuh dengan celup2 sahaja dengan softlan, bilas dan terus sidai dibawah teduhan...jangan sidai dibawah matahari terik bagi menjaga mutu warna kain tersebut

.

baju kurung pahang corak bunga kurung melur 01

Kurung Melur 01 (Kuning Hijau) – SS, L, XL

.

baju kurung pahang corak bunga kurung melur 02

Kurung Melur 02 ( Pink Hijau ) – SS, S, M, L, XL

.

baju kurung pahang corak bunga kurung melur 03

Kurung Melur 03 (Hijau Peach) – S, M, L, XL

.

baju kurung pahang corak bunga kurung melur 04

Kurung Melur 04 ( Peach ) – S, XL

.

baju kurung pahang corak bunga kurung melur 05

Kurung Melur 05 (Turqoise) – S, M, L

.

 

===

UKURAN SAIZ

===ukuran kurung melur

===

HARGA

===

RM 159

===

CARA ORDER

===

SMS / WhatsApp Kod Baju & Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

jika sedang gunakan fon, klik je link di bawah ini untuk terus whatsapp ⬇⬇⬇

http://wasap.my/60197763820/NakKurungMelur

Baju Kurung Kedah Nayla

Baju Kurung Kedah Nayla

🌷NEW ARRIVAL – Special Design Kurung Kedah Yang Menawan : NAYLA 🌷

Tampak lebih manis dipandang. Bertambah yakin dan lebih positif berfashion.

1-🌺 Potongan baju kurung kedah moden. 
2-🌺 Corak rose pucci penuh atas dan bawah membangkitkan aura sifat wanita yang lemah lembut, sopan dan sentiasa tampil ayu.
3-🌺 Jenis material dari Galaxy Silk material yang tidak melekap di badan, mudah menggosok & selesa.
4-🌺 Cutting kain lipat batik. Kain pinggang separuh getah (getah kanan kiri) boleh memeri sehingga 4 cm , bercangkuk dan berzip.
6-🌺 Terdapat dalam saiz  S, M, L dan XL sahaja. 

.

baju kurung kedah merah jambu red heart Nayla-131

Nayla-131 (Red Heart – Pink) – S

.

baju kurung kedah hijau coklat mustard Nayla-132

Nayla-132 ( Mustard ) – M, L, XL

.

baju kurung kedah biru sky blue Nayla-133

Nayla-133 (Sky blue) – L, XL

.

baju kurung kedah salmon Nayla-134

Nayla-134 (Salmon) – S, M, L, XL

.

===

UKURAN 

===

ukuran nayla baju kurung kedah

===

HARGA

===

RM 130

===

CARA ORDER

===

SMS / WhatsApp Kod Baju & Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

Baju Kurung Johor Warna Pastel Koleksi Tun Aminah Inspired

Baju Kurung Johor Warna Pastel Koleksi Tun Aminah Inspired

Akak-akak terpaksa nampak ELEGANT pakai Baju Kurung Johor Warna Pastel Koleksi Tun Aminah Inspired ni 🙂

Keistimewaan Baju Kurung Johor warna pastel Koleksi Tun Aminah Inspired 

Pattern baju kurung johor , kain susun tepi yang ringkas & versatile dengan warna pastel yang tampak lembut dan cantik. 

Yang specialnya baju kurung Johor Koleksi Tun Aminah Inspired ni anda boleh lihat sendiri warna-warna yang digunakan memang nampak eksklusif dan mahal. 

Saiz dari saiz S, M , L dan XL.

Diperbuat dari fabrik Linen Cotton Premium Quality 100% Satisfaction. Jaminan (High Gred Quality) material dengan kualiti mutu jahitan yang terbaik. .

YANG PALING BEST- kan, 😊😊 semua baju READY STOCK. Takde baju nak pakai untuk majlis dah nak dekat? Wasap je ke 019 – 776 3820 untuk order. 

.
baju-kurung-johor-pastel-ungu-purple-westena-TAI-101

TAI-101 Purple Westena – SOLD OUT

.
baju-kurung-johor-pastel-light-turqoise-TAI-102

TAI-102 Light Turqoise – SOLD OUT

.
baju-kurung-johor-pastel-merah-jambu-rose-pink-TAI-103

TAI-103 Rose Pink – L, XL

.
baju-kurung-johor-pastel-deep-grey-kelabu-TAI-104

TAI-104 Deep Grey – M

.
baju-kurung-johor-pastel-hijau-jadite-green-TAI-105

TAI-105 Jadite Green – S, M, L, XL

 
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran-tai
===
HARGA
===
RM 180  (Semenanjung)
RM 185 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===

Pin It on Pinterest