Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Kurung Moden Batik Camelia

Baju Kurung Moden Batik Camelia

🌷 TERBARU! BAJU KURUNG MODEN BATIK CAMELIA 🌷

Inspirasi batik asli yang bermutu tinggi dengan gabungan ‘pattern’ kurung moden tampak lebih exclusive menawan.

5 KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG MODEN CAMELIA :-

1) Pattern baju kurung modern (tiada) dart yang patuh syariah. Labuh menutupi punggung. Berfashion & nampak sopan.

2) Corak batik penuh yang exclusive tampak mewah.

3) Breastfeed Friendly (Ada zip di bahagian depan -9 inchi panjang zip-).

4) Material yang berPREMIUM tinggi . Baju & kain dari material batik cotton yang sangat minimal iron , texture lembut & menarik, kain sejuk, serap peluh serta tidak panas.

5) Kain duyung untuk tampakkan style fashion yang lebih anggun dan menawan.

Saiz dari S hingga XXL

LIMITED EDITION

CAM-100 (Light Blue) – S, M, L, XL, 2XL

 

CAM-200 (Mustard) – S, M, L, XL, 2XL

 

CAM-300 (Purple) – S, M, L, XL, 2XL

 

CAM-400 (Maroon) – S, M, L, XL, 2XL

 

CAM-500 (Turquoise Green) – S, M, L, XL, 2XL

 

===

UKURAN SAIZ

===

ukuran cam

 

===

HARGA

===

RM179
Saiz XXL Tambah RM 20

===

CARA ORDER

====

SMS/WhatsApp kod baju dan size yang anda nak ke 019 – 7763 820

Baju Kurung Pahang Corak Bunga Color Pastel Kurung Melur

Baju Kurung Pahang Corak Bunga Color Pastel Kurung Melur

🌸 Potongan baju kurung pahang, kain selisih tanpa belah. Cutting longgar, patuh syariah

🌸 Material dari cotton yang tak panas, tak jarang, motif batik dengan warna-warna pastel trend terkini dan mudah dijaga

🌸 Sesuai digayakan tak kira umur dan saiz sangat-sangat limited.

🌸 Yang paling best boleh basuh mesin tapi untuk menjaga kualiti kain lebih baik dibasuh dengan celup2 sahaja dengan softlan, bilas dan terus sidai dibawah teduhan...jangan sidai dibawah matahari terik bagi menjaga mutu warna kain tersebut

.

baju kurung pahang corak bunga kurung melur 01

Kurung Melur 01 (Kuning Hijau) – SOLD OUT

.

baju kurung pahang corak bunga kurung melur 02

Kurung Melur 02 ( Pink Hijau ) – SOLD OUT

.

baju kurung pahang corak bunga kurung melur 03

Kurung Melur 03 (Hijau Peach) – S, M

.

baju kurung pahang corak bunga kurung melur 04

Kurung Melur 04 ( Peach ) – SOLD OUT

.

baju kurung pahang corak bunga kurung melur 05

Kurung Melur 05 (Turqoise) – SOLD OUT

.

===

UKURAN SAIZ

===ukuran kurung melur

===

HARGA

===

RM 159

===

CARA ORDER

===

SMS / WhatsApp Kod Baju & Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

jika sedang gunakan fon, klik je link di bawah ini untuk terus whatsapp ⬇⬇⬇

http://wasap.my/60197763820/NakKurungMelur

Baju Kurung Pelikat Kurung Nur (Kurung Pahang)

Baju Kurung Pelikat Kurung Nur (Kurung Pahang)

KURUNG NUR – BAJU KURUNG PAHANG PELIKAT 

Koleksi Premium yang dinanti-natikan telah tiba.
Koleksi yang bakal menghantui anda semua

Didatangkan khas untuk menampilkan keunikan koleksi serba serbi penuh kelainan dan ceria. Tapi tetap mengutamakan kesopanan dan keselesaan

😍 Kami tak buat apa-apa cuma beri anda koleksi-koleksi yang indah dimata…😍

RTW Kurung Pahang ini memberi sentuhan klasik dan anggun pada si pemakai.

Spesifikasi :
📌 Material Kualiti Pelikat Benang 5000 ke atas yang memang tahan lama dan tahan lasak

✂️ Serba muslimah tepati syariah

📐Potongan baju kurung pahang

📏Kain selisih depan tanpa belah.

👍Mudah gosok, sejuk, tak jarang

🚺 Saiz dari SS hingga XL
bergantung pada stok yang ada. Stok sangat terhad

❌ Bukan pre-order ya. tapi Ready to wear. Once dah habis kami tak restok ya

.

baju kurung pelikat kurung pahang tradisional terkini hijau green Kurung Nur 01

Kurung Nur 01 (Green) – S, M, L

.

baju kurung pelikat kurung pahang tradisional terkini ungu gelap dark purple Kurung Nur 02

Kurung Nur 02 (Dark Purple)SS, S

.

baju kurung pelikat kurung pahang tradisional terkini ungu cerah light purple Kurung Nur 03

Kurung Nur 03 (Light Purple) – SOLD OUT

.

baju kurung pelikat kurung pahang tradisional terkini coklat Kurung Nur 04

Kurung Nur 04 (Coklat) – S, L, XL

.

baju kurung pelikat kurung pahang tradisional terkini biru cerah light blue Kurung Nur 05

Kurung Nur 05 (Light Blue) – S

.

===

UKURAN SAIZ

===

ukuran kurung nur b

===

HARGA

===

RM 140

===

CARA ORDER

===

SMS / WhatsApp Kod Baju & Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

jika sedang gunakan fon, klik je link di bawah ini untuk terus whatsapp ⬇⬇⬇

http://wasap.my/60197763820/NakKurungNur

Baju Kurung Moden Plus Size Cutting Princess Carina Iris

Baju Kurung Moden Plus Size Cutting Princess Carina Iris

🌷NEW ARRIVAL – BAJU KURUNG MODEN PLUS SIZE CUTTING PRINCESS CARINA IRIS 🌷

4 Keistimewaan Baju Kurung Carina Iris

(+) Material Viscose Prada Gred A yang HIGH QUALITY
✔ material jenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak mengecut
mudah untuk menggosok
tak jarang , kain jenis berat dan flowy

(+) 10 pilihan warna & CORAK
potongan kurung modern – cutting princess
kain lipat batik yang patuh syariah, tak nampak kaki

✔ pinggang separa getah – boleh memeri sehingga 4 inch

(+) PELBAGAI SAIZ sehingga Plus Size
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz S sehingga 4XL.

(+) Harga JIMAT – MAMPU MILIK.
✔HARGA MAMPU MILIK memang berbaloi

IRS-131 (Coklat + Dark Green) – S,XL, 3XL, 4XL

.

IRS-132 (Light Blue + Grey ) – SOLD OUT

 

.

IRS-133 (Coklat +  Watermelon ) – S, M, XL, XXL, 3XL

.

IRS-134 (Tea Milk + Navy Blue ) – S, M, XXL

.

IRS-135 ( Red Chilli ) – S, L, 3XL, 4XL

.

IRS-136 ( Grey + Purple ) – S, Xl, XXL, 3XL

.

IRS-137 ( Black + Magenta ) – S, M, L, Xl, XXL

.

IRS-138 ( Dark Grey + Blue ) – S, M, XXL, 3XL, 4XL

.

IRS-139 ( Beige + Pink) – S, L, Xl, XXL, 3XL, 4XL

.

IRS-140 ( Turqoise Blue + Black) – L, Xl, XXL, 4XL

 

===

UKURAN

===

ukuran IRS

===

HARGA

===

RM 109 ( Semenanjung )

RM 114 (Sabah / Sarawak )
SAIZ XXL hingga 4XL TAMBAH RM10

===

CARA ORDER

===

SMS/WhatsApp Kod Baju & Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

jika anda menggunakan fon, klik sahaja link di bawah untuk terus whatsapp ⬇⬇⬇

http://wasap.my/60197763820/NakCarinaIris

Baju Kurung Pahang Kurung Seri Dewi

Baju Kurung Pahang Kurung Seri Dewi

Baju Kurung Pahang Kurung Seri Dewi
.
.
Pattern Kurung Pahang Yang Patuh Syariah , Longgar Di Bahagian Pinggul.

1- KSD-241-Material baju dari Moss creepe yang berkualiti tinggi dan texture yang menarik. Material kain dari songket India yang mudah dijaga.

2- KSD-242 dan KSD-243 -Material Cotton Viscose yang HIGH QUALITY
✔ material Viscose berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut

3- KSD-244-Material baju dari Lavenzi Cotton yang berkualiti tinggi dan texture yang menarik. Material kain Galaxy Printed yang mudah dijaga.

4- Edisi Terhad . Saiz SS, S, M, L, XL dan XXL.

.

Baju Kurung Pahang songket steel blue grey KSD-241

KSD-241 (Steel Blue) – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang corak bunga merah mix red KSD-242

KSD-242 (Mix Red) – SS, S, XL, XXL

.

Baju Kurung Pahang corak daun hitam black KSD-243

KSD-243 (Black) – XXL

.

Baju Kurung Pahang corak daun abstrak hijau deep forest green KSD-244

KSD-244 (Deep Forest Green) – S, XL

 

===

UKURAN

===

UKURAN_KSD

===

HARGA

===

RM 109 (Semenanjung)

RM 114 (Sabah / Sarawak)

SAIZ XXL ADD RM20

===

CARA ORDER

===

SMS/WhatsApp Kod Baju & Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

Baju Kurung Moden Labuh Kain Duyung The Chanting

Baju Kurung Moden Labuh Kain Duyung The Chanting

> Potongan baju kurung moden labuh melepasi punggung. Kain potongan A/duyung yang sangat cantik dan selesa dipakai serta terserlah keanggunan

> BF friendly dan wuduk friendly. Sesuai utk ibu2 yg mempunyai anak kecil dan patuh syariah

> Paling best kombinasi warna yang senada untuk baju dan kain dan dari warna yang menarik dan sesuai untuk semua golongan umur. 

> Walaupun tanpa  aksesori, ia nampak simple n “just nice like that” 

>  Dari material yang sangat selesa dan best bila dipakaihigh quality satin yang memang berkualiti, sejuk, selesa, tidak jarang. Manakala kainnya pula dari material  cotton bermotif batik nusantara warna bertona yang cantik, tidak jarang dan selesa

> Ready stok ya bukan pre-order. saiz ditawarkan dari saiz SS hingga 2XL

cepat grab tau…lom cuba pakai lom tahu kan 🙂

.

baju kurung moden labuh kain duyung biru gelap blue black the chanting 01

The Chanting 01 ( Blue Black ) – SOLD OUT

.

baju kurung moden labuh kain duyung coklat rosy brown the chanting 02

The Chanting 02 (Rosy Brown) – XL, 2XL

.

baju kurung moden labuh kain duyung kelabu light grey the chanting 03

The Chanting 03 (Light grey ) – XL, XXL

.

baju kurung moden labuh kain duyung ungu purple the chanting 04

The Chanting 04 (Purple) – XL

.

baju kurung moden labuh kain duyung emerald green the chanting 05

The Chanting 05 (Emerald Green) – XL

.

===

UKURAN 

===

ukuran the chanting

===

HARGA

===

RM 109

===

CARA ORDER

===

SMS / WhatsApp Kod Baju & Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

Baju Kurung Kedah Nayla

Baju Kurung Kedah Nayla

🌷NEW ARRIVAL – Special Design Kurung Kedah Yang Menawan : NAYLA 🌷

Tampak lebih manis dipandang. Bertambah yakin dan lebih positif berfashion.

1-🌺 Potongan baju kurung kedah moden. 
2-🌺 Corak rose pucci penuh atas dan bawah membangkitkan aura sifat wanita yang lemah lembut, sopan dan sentiasa tampil ayu.
3-🌺 Jenis material dari Galaxy Silk material yang tidak melekap di badan, mudah menggosok & selesa.
4-🌺 Cutting kain lipat batik. Kain pinggang separuh getah (getah kanan kiri) boleh memeri sehingga 4 cm , bercangkuk dan berzip.
6-🌺 Terdapat dalam saiz  S, M, L dan XL sahaja. 

.

baju kurung kedah merah jambu red heart Nayla-131

Nayla-131 (Red Heart – Pink) – SOLD OUT

.

baju kurung kedah hijau coklat mustard Nayla-132

Nayla-132 ( Mustard ) – L, XL

.

baju kurung kedah biru sky blue Nayla-133

Nayla-133 (Sky blue) – XL

.

baju kurung kedah salmon Nayla-134

Nayla-134 (Salmon) – S, L, XL

.

===

UKURAN 

===

ukuran nayla baju kurung kedah

===

HARGA

===

Semenanjung : RM 89 (Sepasang), RM 150 ( 2 Pasang )
Sabah / Sarawak : RM 94 (Sepasang), RM 166 (2 Pasang)

.

===

CARA ORDER

===

SMS / WhatsApp Kod Baju & Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

Baju Kurung Malaysia Corak Abstrak & Bunga Seri Mentari Kurung

Baju Kurung Malaysia Corak Abstrak & Bunga Seri Mentari Kurung

🌷 NEW ARRIVAL SERI MENTARI KURUNG🌷

#4 sebab specialnya SERI MENTARI KURUNG ni

(+) KOD SMK-230 – SMK 235 :
✔ Material Lavenzi Cotton jenis WASHABLE 
✔mudah untuk menggosok
✔senang dijaga
✔tidak mudak renyuk

(+) KOD SMK-330 – SMK 440 :
✔ Material Galaxy Printed jenis WASHABLE 
✔mudah untuk menggosok
✔senang dijaga
✔tidak mudak renyuk

(+) 23 pilihan warna & DESIGN
✔ potongan kurung mini / kurung malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak 
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah 

(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz S sehingga XL.

(+) Harga JIMAT – MAMPU MILIK..
✔HARGA MAMPU MILIK memang berbaloi 

.

baju kurung batik coklat terkini SMK-230

SMK-230 (Hazelnut Brown) – SOLD OUT

.

baju kurung abstrak ungu purple plum terkini SMK-231

SMK-231 (Purple Plum) – L

.

baju kurung songket printed salmon terkini SMK-233

SMK-233 (Salmon) – L, XL

.

baju kurung songket printed ungu lavender purple terkini SMK-234

SMK-234 (Lavender) – L

.

baju kurung batik coklat gelap deep chocolate terkini SMK-235

SMK-235 ( Deep Coklat ) – S, XL

.

baju kurung corak bunga abstrak penuh biru mix blue terkini SMK-331

SMK-331 ( Mix Blue ) – SOLD OUT

.

baju kurung corak bunga abstrak penuh merah mix red terkini SMK-332

SMK-332 ( Mix Red ) – SOLD OUT

.

baju kurung zebra hitam putih black and white terkini SMK-334

SMK-334 ( Hitam Putih Zebra ) – SOLD OUT

.

baju kurung corak abstrak hitam putih black and white cream krim terkini SMK-335

SMK-335 ( White Cream ) – SOLD OUT

.

baju kurung corak abstrak oren mix orange terkini SMK-432

SMK-432 ( Mix Orange ) – M, L, XL

.

baju kurung corak abstrak mix pink merah jambu terkini SMK-433

SMK-433 ( Mix Pink ) – S, M, L

.

baju kurung corak abstrak batik ungu mix purple terkini SMK-434

SMK-434 ( Purple ) – XL

.

baju kurung corak abstrak mix maroon terkini SMK-435

SMK-435 ( Mix Maroon ) – S, M, XL

.

baju kurung corak bunga biru royal blue terkini SMK-436

SMK-436 ( Royal Blue ) – S, M, L

.

baju kurung corak bunga oren orange terkini SMK-438

SMK-438 ( Orange ) – M, L, XL

.

baju kurung corak bunga red merah terkini SMK-439

SMK-439 ( Red ) – S

.

baju kurung corak harimau zebra hot pink merah jambu terkini SMK-441

SMK-441 ( Hot Pink ) – S, M, L, XL

.

baju kurung corak batik abstrak hijau mix green terkini SMK-442

SMK-442 ( Mix Green ) – S, XL

.

baju kurung corak abstrak daun merah red chili terkini SMK-443

SMK-443 ( Red Chili ) – S

.

baju kurung batik abstrak mix blue yellow kuning biru terkini SMK-444

SMK-444 ( Mix Yellow Blue ) – S, M, L

.

baju kurung corak abstrak merah red chili terkini SMK-445

SMK-445 ( Red Chili ) – L, XL

.

===

UKURAN

===

ukuran SMK

 

===

HARGA

===

RM 109 (Semenanjung)

RM 114 (Sabah / Sarawak)

===

CARA ORDER

===

SMS / WhatsApp Kod Baju & Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

Baju Kurung Terkini Princess Cut Qadeeja Cinta Syurga

Baju Kurung Terkini Princess Cut Qadeeja Cinta Syurga

New Arrival Baju Kurung Terkini Princess Cut QADEEJA CINTA SYURGA 

==================================

Nak raya ni mesti nak pakai kurung yg :
✔ design nak nampak cantik & exclusive
✔ nak baju kurung yang boleh nampak ‘cutting’ baru cantik.
✔ haruslah SELESA , tak nak pakai baju yang panas nanti merechik-rechik peluh lekat kat badan.

==================================
.
5 KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG TERKINI PRINCESS CUT QADEEJA CINTA SYURGA :-

.

(1) Design yang Eksklusif 
– cutting baju PRINCESS CUT & Cutting Loose untuk menampakkan ‘EFFECT’ flowy.
memberi keselesaan kepada si pemakai ,lebih longgar dibahagian pinggul.
– cutting kain dari KAIN DUYUNG
gabungan lace & taburan manik.

(2) Material dari PREMIUM & HIGH QUALITY
– baju & kain code QCS 603 & 604 dari MOSS CREEPE yang gred terbaik.
– baju & kain code QCS 601, 602, 605 & 606 dari twill paloma yang berkualiti tinggi.
– material berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak kecut
– paling penting tahan lasak iaitu mudah untuk menggosok & kurang renyuk.
– kesemua material ini mempunyai kelebihan yang sama. 

(3) WARNA 
ada 6 pilihan warna 
– warna yang nampak MEWAH , EKSKLUSIF
– warna yang WARM & mengikuti trending semasa.

(4) Saiz bermula
S , M , L & XL sahaja.

(5) Harga JIMAT – MAMPUMILIK.

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-aqua-marble-qcs-601

QCS-601 Aqua Marble – M, L, XL

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-ungu-eggplant-purple-qcs-602

QCS-602 Eggplant Purple – S, L

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-hijau-olive-drab-qcs-603

QCS-603 Olive Drab – S, M, L, XL

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-coklat-brown-qcs-604

QCS-604 Coklat – S, M, L, XL

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-aqua-peacock-qcs-605

QCS-605 Aqua Peacock – S, M

.

baju-kurung-terkini-princess-cut-dark-grey-kelabu-gelap-qcs-606

QCS-606 Dark Grey – M, L, XL

.

===

JADUAL UKURAN SIZE 

===

ukuran qcs

.

===

HARGA 

===

RM 170 

===

CARA ORDER

===

Untuk Order, SMS/WhatsApp Kod Baju dan Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

NAK UPDATE Baju-baju terbaru? Kami akan Update anda PERCUMA. KLIK SINI SEKARANG!

Baju Kurung Moden Saree Songket Starina Enchanted

Baju Kurung Moden Saree Songket Starina Enchanted

Baju Kurung moden Saree Starina Enchanted yang membuatkan siapa yang memandang pasti TERPESONA! Anda rasa  lebih CONFIDENT beraya dengan penuh gembira 🙂

========================
Keistimewaan Baju Kurung Moden Saree STARINA ENCHANTED
========================

1) Terdapat 7 pilihan warna yang serius anda pasti RAMBANG MATA NAK PILIH YG MANA! 😍
2) Jahitan baju yang kemas & teliti . Jahitan “tindih kasih”.
3) Material baju dari Tessa Korean. Kain selesa yang mudah dijaga, tidak mudah renyuk dan less iron.
4) Kombinasi kain duyung dari material jaquart silk serta gabungan corak ala-ala sari . Cantik kan. Benang berwarna emas di bahagian bawah kain membuatkan baju ni lebih menawan
5) Design baju kurung moden , kain duyung. Ada dat dan zip di belakang baju membuat kan cutting baju sangat menawan.
7) Saiz available dari saiz SS sehingga XL.

.

baju kurung moden saree MERAH RASBERRY RED terkini baju raya 2018 se-181

SE-181 Rasberry Red – S

.

baju kurung moden saree biru langit deep sky blue terkini baju raya 2018 se-182

SE-182 Deep Sky Blue – SS, S, M

.

baju kurung moden saree oren merah brick terkini baju raya 2018 se-183

SE-183 Brick – S, XL

.

baju kurung moden saree cyan terkini baju raya 2018 se-184

SE-184 Cyan – SS, S, M, L

.

baju kurung moden saree fuschia terkini baju raya 2018 se-185

SE-185 Fuschia – SS, S, M

.

baju kurung moden saree mustard terkini baju raya 2018 se-186

SE-186 Mustard – SS, S

.

baju kurung moden saree biru steel blue terkini baju raya 2018 se-187

SE-187 Biru Steel – S, M

.

baju kurung moden saree terkini baju raya 2018 as syahid collections 2

.

===

UKURAN

===

ukuran SE

.

===

HARGA 

===

Semenanjung : RM 160 ( Sepasang ), RM 310 ( 2 Pasang)  

Sabah / Sarawak : RM 165 ( Sepasang ), RM 325 ( 2 Pasang )

.

===

CARA ORDER 

===

SMS / WhatsApp kod baju dan size yang sis nak ke 019 – 7763 820

KLIK SINI untuk Dapatkan UPDATE BAJU TERBARU PERCUMA!

Baju Kurung Moden 100% Sulam Tangan Pesona Anggun Zalikha

Baju Kurung Moden 100% Sulam Tangan Pesona Anggun Zalikha

PREMIUM COLLECTION BAJU KURUNG MODEN 100% Sulam Tangan : Pesona Anggun Zalikha (PAZ) 
.
.
Memanglah pakai baju kurung ni anda TERPAKSA nampak ELEGEN dan tampil MEWAH EKSLUSIF.

Ada 5 sebab baju kurung moden ni special sesangat :
.
.
1⃣ Pattern kurung moden berdat & zip di belakang baju , kain duyung yang ringkas & versatile.

2⃣ Exclusive ‘ 100% SULAM TANGAN BENANG SILVER yang memberikan anda imej tampak mewah. Sulang tangan silver dibahagian baju, kain dan di dua belah pergelangan tangan.

3⃣ Kombinasi sulam tangan dengan 5 pilihan warna-warna yang memikat hati.

4⃣ Saiz dari saiz SS, S, M , L, XL dan XXL.

5⃣ Premium Quality 100% Satisfaction.
Jaminan (High Gred Quality). Material LAVENZI COTTON dengan kualiti mutu jahitan yang terbaik.

YANG PALING BEST, 😊😊 semua baju READY STOCK. Wajib grab sekarang jika anda nak tampak mewah dan ekslusif tanpa perlu pakai baju yang berharga ribu-ribu 🙂

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini merah hati red 2018 baju raya 2018 PAZ-291

PAZ-291 Merah Hati – SS, XL, XXL

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini ungu violet purple 2018 baju raya 2018 PAZ-292

PAZ-292 Violet Purple – S, L, XL

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini hijau holiday green 2018 baju raya 2018 PAZ-293

PAZ-293 Holiday Green – SS, S, XL

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini brick 2018 baju raya 2018 PAZ-294

PAZ-294 Brick – SS, S, M, XXL

.

baju kurung moden sulam tangan cantik terkini kelabu gelap dark grey 2018 baju raya 2018 PAZ-295

PAZ-295 Dark Grey – SS, S, XL, XXL

.

Baju Kurung Moden 100% Sulam Tangan Pesona Anggun Zalikha PAZ

.

===

UKURAN

===

UKURAN PAZ

.

===

HARGA 

===

HARGA RM239

(SAIZ XXL ADD RM20)

**pos semenanjung rm7 sepasang , sabah sarawak rm12 sepasang

.

===

CARA ODER 

===

SMS / WHATSAPP Kod baju dan size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

Klik Sini Untuk Dapatkan UPDATE BAJU KURUNG TERKINI PERCUMA!

 

Baju Kurung Pahang Batik Printed Lebaran Vintage

Baju Kurung Pahang Batik Printed Lebaran Vintage

Ramdhan tanda syawal menjelang tiba
Koleksi Tradisional jangan dilupa

Koleksi Lebaran Vintage yang tampak anggun dan ayu bila digayakan.

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Batik Printed Lebaran Vintage
_______

🌻Potongan baju yg “loose” @longgar iaitu potongan baju kurung pahang ada pesak. Kain pula lipat batik tanpa belah. mematuhi syariah

🌻Dari material yang selesa, lembut dan sejuk dan mudah dikendalikan : 

Top (atas): dari material tessa separa cotton + polyster
bottom(bawah): dari material batik printed tessa dengan warna terang yang menarik

🌻 Didatangkan dengan 5 pilihan warna yang dikombinasikan dengan warna senada supaya tampak lebih exclusive

🌻 Terdapat 5 pilihan saiz dari saiz SS hingga 2xL

🌻 Bukan pre-order tapi Ready stock ya…dan sangat limitedcepat grab sebelum kehabisan😊

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed burgundy lebaran vintage 01

Lebaran Vintage 01 BURGUNDY – S

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed ungu purple lebaran vintage 02

Lebaran Vintage 02 PURPLE – 2XL

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed kuning yellow lebaran vintage 03

Lebaran Vintage 03 YELLOW  – S

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed maroon lebaran vintage 04

Lebaran Vintage 04 MAROON – SOLD OUT

.

baju raya 2018 baju kurung pahang batik printed hijau turqoise green lebaran vintage 05

Lebaran Vintage 05 TURQUOISE GREEN – SOLD OUT

.

PERHATIAN : Warna gambar 90% menyamai warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan oleh faktor pencahayaan.

===

UKURAN SAIZ 

===

ukuran lebaran vintage

===

HARGA

===

RM 179 

===

CARA ORDER

===

SMS / WhatsApp kod baju dan size yang anda nak ke 019 – 7763 820

.

KLIK SINI untuk dapatkan UPDATE PERCUMA baju terbaru