Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Kurung Pahang Classic (CKP)

Baju Kurung Pahang Classic (CKP)

Khas untuk sis yang sukakan SWEET & SIMPLE boleh bergaya dengan kurung pahang CLASSIC di mana-mana sahaja sama ada nak pergi :
♡ wedding ke , 
♡ nak ke ofis ke atau 
♡ berjalan-jalan
dengan kurung pahang nampak anda ayu sangat!
Berbunga hati tengok sis sopan je. Almaklumlah #OOTD kan.

Memang special sangat BAJU KURUNG PAHANG CLASSIC CKP NI :

 
 Design kurung pahang ni kemas sangat. Corak ‘plain’ membuatkan si pemakai kelihatan kurus dan tinggi. Dipadankan pula dengan kain Lipat Batik yg menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia nampak ayu dan sopan kan.
 Fabrik dari moss creepe. Material ni jenis yang sejuk, selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja.Kalau pakai memang ketara nampak tekstur eklusif.
 fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil ‘exclusive’ .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!
 
  Ok semua READY STOCK. Ada banyak saiz dari saiz SS, S, M, L, XL.

 

baju kurung pahang plain classic merah jambu blush pink ckp-111

CKP-111 Blush Pink – SS, M, L, XL

 

baju kurung pahang plain classic hijau emerald green ckp-112

CKP-112 Emerald Green – SS, S, XL

 

baju kurung pahang plain classic deep maroon ckp-113

CKP-113 Deep Maroon – SS, S, M, L, XL

 

baju kurung pahang plain classic twilight violet ckp-114

CKP-114 Twilight Violet – SS, S, M, L, XL

 

baju kurung pahang plain classic eggplant aubergie ckp-115

CKP-115 Eggplant Aubergine – SS, S, M, L, XL

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

 

===
HARGA
===
RM 120  (Semenanjung)
RM 125 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

Baju Kurung Pahang Batik Koleksi Kurung Batik Royal KBR

Baju Kurung Pahang Batik Koleksi Kurung Batik Royal KBR

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Batik Koleksi Kurung Batik Royal (KBR)

  • Cutting BAJU KURUNG PAHANG bercorak batik yang cantik. Sangat sesuai digayakan ke majlis-majlis rasmi yang bakal anda hadiri. 
  • Cutting yang patuh syariah. LONGGAR di bahagian PUNGGUNG.   
  • Dijahit dari Material GALAXY SILK yang berkualiti tinggi.
  • Kain yang lembut dan flowy, KURANG RENYUK, kain SEJUK dipakai
  • BAJU : KURUNG PAHANG 
  • KAIN  : SUSUN TEPI
  • READY STOCK 
  • Saiz dari S, M, L, XL
baju kurung pahang batik terkini hijau hitam kbr-131

KBR-131 – S, M, L, XL

 

baju kurung pahang batik terkini coklat kbr-132

KBR-132 – M, XL

 

baju kurung pahang batik terkini hitam kbr-133

KBR-133 – S, M, L, XL

 

baju kurung pahang batik terkini hitam kelabu kbr-134

KBR-134 – M, L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
===
HARGA
===
RM 120  (Semenanjung)
RM 125 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Pahang Songket Printed TerkiniKoleksi Kurung Pahang Songket KSP

Baju Kurung Pahang Songket Printed TerkiniKoleksi Kurung Pahang Songket KSP

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PAHANG SONGKET PRINTED (KSP)

  • BAJU KURUNG PAHANG yang patuh syariah dan LONGGAR di bahagian PUNGGUNG.
  • Material baju dari jenis kain KOREAN CREEPE yang berkualiti tinggi- jenis lembut dan flowy ,KURANG RENYUK, kain SEJUK dipakai
  • KAIN pula jenis kain SUSUN TEPI diperbuat dari PRINTED SONGKET bermutu tinggi.
  • READY STOCK
  • Saiz dari S, M , L , dan XL
baju kurung pahang songket printed terkini merah hati red heart ksp-100

KSP-100 Merah Hati – S, M, L, XL

.

baju kurung pahang songket printed terkini hijau green ksp-200

KSP-200 Merah Hati – S, M, L, XL

 

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===
HARGA
===

RM 120 (Semenanjung)
RM 125 (Sabah / Sarawak)

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

 

Baju Kurung Johor Warna Pastel Koleksi Tun Aminah Inspired

Baju Kurung Johor Warna Pastel Koleksi Tun Aminah Inspired

Akak-akak terpaksa nampak ELEGANT pakai Baju Kurung Johor Warna Pastel Koleksi Tun Aminah Inspired ni 🙂

Keistimewaan Baju Kurung Johor warna pastel Koleksi Tun Aminah Inspired 

Pattern baju kurung johor , kain susun tepi yang ringkas & versatile dengan warna pastel yang tampak lembut dan cantik. 

Yang specialnya baju kurung Johor Koleksi Tun Aminah Inspired ni anda boleh lihat sendiri warna-warna yang digunakan memang nampak eksklusif dan mahal. 

Saiz dari saiz S, M , L dan XL.

Diperbuat dari fabrik Linen Cotton Premium Quality 100% Satisfaction. Jaminan (High Gred Quality) material dengan kualiti mutu jahitan yang terbaik. .

YANG PALING BEST- kan, 😊😊 semua baju READY STOCK. Takde baju nak pakai untuk majlis dah nak dekat? Wasap je ke 019 – 776 3820 untuk order. 

.
baju-kurung-johor-pastel-ungu-purple-westena-TAI-101

TAI-101 Purple Westena – S, M, L, XL

.
baju-kurung-johor-pastel-light-turqoise-TAI-102

TAI-102 Light Turqoise – M, L, XL

.
baju-kurung-johor-pastel-merah-jambu-rose-pink-TAI-103

TAI-103 Rose Pink – S, M, L, XL

.
baju-kurung-johor-pastel-deep-grey-kelabu-TAI-104

TAI-104 Deep Grey – S, M, L, XL

.
baju-kurung-johor-pastel-hijau-jadite-green-TAI-105

TAI-105 Jadite Green – S, M, L, XL

 
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran-tai
===
HARGA
===
RM 180  (Semenanjung)
RM 185 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Moden Bercorak Bunga dan Abstrak Koleksi KMV

Baju Kurung Moden Bercorak Bunga dan Abstrak Koleksi KMV

Keistimewaan Baju Kurung Moden Bercorak Bunga dan Abstrak KMV

.
(+) Baju Kurung Moden KMV diperbuat dari Material yang HIGH QUALITY. 
 .
Untuk koleksi ini, ada pelbagai material digunakan. Sila rujuk code & gambar :
 .
KMV 610 – 617, KMV 622- 624 : material viscose 
KMV 618 – KMV 621 : peach skin 
KMV 625, KMV 628- 629 : material galaxy printed silk
KMV 626 – KMV 627 : material creepe silk
KMV 630 – KMV 631 : material walili silk
KMV 632 – KMV 635 : Viscose
 .
material viscose :
▶ berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut ,mudah untuk menggosok.
 .
material peach skin
▶ tekstur seperti viscose tetapi tekstur viscose lebih lembut berbanding fabrik peach skin.
 .
material galaxy silk
▶ lembut, tidak panas, tidak mudah berkedut setelah gosok dan cantik terletak
 .
material creepe silk
▶ mudah dijaga, sangat minimal iron 
 .
material walili silk
▶ kain yang lembut dan “flow” yang cantik dengan tampak kain yang ‘terjatuh’ kemas
 .
(+) 8 pilihan warna & DESIGN
✔ potongan kurung mini / kurung malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak 
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah
 .
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz SS sehingga 3XL.
 .
(+) Harga JIMAT – MAMPU MILIK. Memang berbaloi 
 .

.

baju-kurung-moden-malaysia-coklat-terkini-kmv-610

KMV-610 – SS, S, M, L, XL

 .
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-terkini-kmv-611

KMV-611 – SS

 .
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-terkini-kmv-612

KMV-612 – SS, S

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-terkini-kmv-613

KMV-613 – SS

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-merah-terkini-kmv-614

KMV-614 – SS, S, M, L, XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-615

KMV-615 – L, XL, XXL, 3XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-616

KMV-616 – M, L, XL, XXL, 3XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-617

KMV-617 – S, M, L, XL, XXL, 3XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-618

KMV-618 – SS, S, L, XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-619

KMV-619 – SS, S, M, L, XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-620

KMV-620 – SS, S, M, L, XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-621

KMV-621 – S, M, L

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-hijau-terkini-kmv-622

KMV-622 – SS, S, M, L, XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-623

KMV-623 – S, L

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-purple-ungu-terkini-kmv-624

KMV-624 – SS, S, XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-batik-hitam-hijau-terkini-kmv-625

KMV-625 – SS, L

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-hijau-terkini-kmv-626

KMV-626 – SS

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-627

KMV-627 – SS, L

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-hitam-terkini-kmv-629

KMV-629 – SS, S, XL

.
baju-kurung-moden-malaysia-tone-color-terkini-kmv-630

KMV-630 – XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-tone-color-terkini-kmv-631

KMV-631 – SOLD OUT

.
baju kurung moden terkini malaysia corak bunga biru kmv-632

KMV-632 – S, M, L, XL, XXL

.
baju kurung moden terkini malaysia corak bunga biru kmv-632

KMV-633 – S, M, L, XL, XXL

.
baju kurung moden terkini 2017 hitam putih kmv-634

KMV-634 – L, XL

.
baju kurung moden terkini 2017 hitam krim kmv-635

KMV-635 – S, M, L, XL

baju kurung moden batik terkini kurung malaysia batik kmv-637

KMV-637 – S, M, L, XL

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran-kmv
===
HARGA
===
RM 100  (Semenanjung)
RM 105 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
Saiz 3XL Tambah RM 30
===
CARA ORDER
 ===
.
Baju Kurung Pahang Songket Sarawak Deayu Gojes Series

Baju Kurung Pahang Songket Sarawak Deayu Gojes Series

Baju Kurung Pahang Songket Sarawak DGS (Deayu Gojes Series) Koleksi terbaru dari As Syahid Collections. 

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PAHANG SONGKET SARAWAK DGS

  • Design Baju Kurung Pahang yang patuh syariah dan LONGGAR di bahagian PUNGGUNG. 
  • Cutting yang selesa dan ramai sukakannya 🙂  
  • Material baju dari jenis kain LAVENZI COTTON yang berkualiti tinggi :
  • jenis lembut dan flowy
  • KURANG RENYUK
  • kain SEJUK dipakai
  • TAK TURUN WARNA
  • TIDAK KECUT
  • KAIN pula jenis kain SUSUN TEPI diperbuat dari BATIK SARAWAK bermutu tinggi.
  • READY STOCK saiz dari S sehingga XL 
 

baju-kurung-pahang-songket-hitam-terkini-dgs-181

DGS-181 Hitam – L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-biru-royal-blue-dgs-182

DGS-182 Royal Blue – M, L, XL

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-hijau-forest-green-dgs-183

DGS-183 Forest Green – S, M, L, XL

.
baju-kurung-pahang-songket-rasberry-framboise-terkini-dgs-185

DGS-185 Rasberry Framboise – M, L, XL

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-hitam-black-dgs-186

DGS-186 Black – S, XL

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-biru-gelap-dark-blue-dgs-187

DGS-187 Blue Black – S, XL

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran dgs
===
HARGA
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===

 

Page 2 of 512345

Pin It on Pinterest