Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
TERBARU! Baju Kebaya Peplum Anggun Ekslusif yang Unik Lain Dari yang Lain

TERBARU! Baju Kebaya Peplum Anggun Ekslusif yang Unik Lain Dari yang Lain

Fuuuhhh Cun habis! Baju Kebaya Peplum Anggun Ekslusif design terbaru ni memang unik dan lain dari yang lain. Wow! 😍 😍 😘
.
Kebaya Anggun Peplum Ekslusif terhasil daripada gabungan kebaya dengan peplum.
.
Memang ekslusif sebab setiap saiz hanya ada 2 pasang sahaja. 
.
Baju Kebaya Anggun Ekslusif ini datang dengan size dan warna-warna yang sangat cantik dan exclusive uollls😍😍 Sampai rambang mata 👀 nak pilih color mana satu yang paling lawa. Haha… Secara jujurnya, saya paling suka APE-206 tu…. 
.
Sebab semua color lawa sangat-sangat kan. Memang padan nak pakai pergi Kenduri, tempat bekerja dan majlis keramaian. 
.
Memang sis gerenti nampak Gojess dan Awesome tau kalau pakai Kebaya Anggun Peplum Eksklusif ni 😘
.
 

KEISTIMEWAAN BAJU KEBAYA PEPLUM ANGGUN EKSLUSIF YANG TAK TERDAPAT PADA BAJU LAIN 

.
👍Material: 

Fabrik dari material thai silk dwi tone. Material ni jenis yang sejuk, selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja.
.
Bila pakai memang ketara nampak tekstur eklusif tu. 😍
.
❌ tidak panas
❌ tidak jarang.
Gabungan potongan kebaya bersama peplum, tampak exclusive dan unik 🙂✔ zip tersorok di bahagian dada breastfeed friendly (7.5 inchi) Wuduk friendly, Lengan baju Loose✔ Skirt cutting peplum dan pinggang separuh getah dan ada zip✔ Ada 6 pilihan warna cantik yang digemari ramai✔Available in various sizes : SS, S, M, L, XL, XL
 
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
.
baju-kebaya-peplum-terkini-biru-french-blue-deep-indigo-ape-201

APE-201 French Blue-Deep Indigo – SS, S, M, L

.

baju kebaya peplum terkini 2018 APE-202 Sandy Brown - Deep Purple -

APE-202 Sandy Brown – Deep Purple – SS, L, XL

.

baju kebaya peplum terkini 2018 APE-203 Deep Red Pearl - Midnight Black

APE-203 Deep Red Pearl – Midnight Black – SS, XL

.

baju-kebaya-peplum-terkini-hijau-celadon-green-hitam-midnight-black-ape-204

APE-204 HijauSS, S, M, L, XL

.

baju kebaya peplum terkini 2018 APE-205 - Orange Brick - Purple Indigo

APE-205 – Orange Brick – Purple Indigo – SS, S

.

baju kebaya peplum terkini 2018 APE-206 - Violet Orchid - Royal Blue

APE-206 – Violet Orchid – Royal Blue – SS, S, M, XL

.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran APE

===
HARGA
===

RM 140 (Semenanjung)
RM 145 (Sabah / Sarawak)

.

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

.

Baju Kurung Pahang Songket Koleksi Rain Roses

Baju Kurung Pahang Songket Koleksi Rain Roses

SERLAHKAN KEANGGUNAN GAYAMU DENGAN KOLEKSI BAJU KURUNG PAHANG SONGKET RAIN ROSES

Khas untuk sis yang sukakan SWEET & SIMPLE boleh bergaya dengan kurung pahang Rain Roses ini di mana-mana sahaja sama ada nak pergi wedding ke , nak ke ofis ke atau berjalan-jalan dengan kurung pahang ni nampak anda ayu sangat!

Berbunga hati tengok sis sopan je. Almaklumlah #OOTD kan.

Memang special sangat Baju Kurung Pahang Songket NRR ni :

 Design kurung pahang ni kemas sangat.

 Corak ‘songket’ membuatkan anda kelihatan ayu dan bergaya. Dipadankan pula dengan kain Lipat Batik yang menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia. Memang nampak ayu dan sopan kan.

 Fabrik dari material thai silk dwi tone. Material ni jenis yang sejuk dan selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja. Kalau pakai memang ketara nampak tekstur eklusif.

 Fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil ‘exclusive’ .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!

 Ok semua READY STOCK ada banyak saiz dari saiz S sehingga XL.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

.

baju-kurung-pahang-songket-merah-pale-violet-red-blue-pearl-nrr-121

NRR-121 Pale Violet Red – Blue Pearl – SOLD OUT

.

baju-kurung-pahang-songket-deep-blue-sea-celadon-green-hijau-biru-nrr-122

NRR-122 Celadon Green – Deep Blue Sea – SOLD OUT

.

baju-kurung-pahang-songket-antique-gold-purple-indigo-nrr-123

NRR-123 Antique Gold – Purple Indigo – SOLD OUT

.

baju-kurung-pahang-songket-french-blue-deep-indigo-biru-nrr-124

NRR-124 French Blue – Deep Indigo – SOLD OUT

.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran NRR

===
HARGA
===

RM 160 (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

Baju Kurung Malaysia Koleksi Galaxy Cinta Exclusive

Baju Kurung Malaysia Koleksi Galaxy Cinta Exclusive

🌷 Baju Kurung Malaysia Galaxy Cinta Exclusive- GCE🌷

4 Keistimewaan Baju Kurung Malaysia Galaxy Cinta Exclusive- GCE

(+) Material Kain Galaxy Silk  Berkualiti Gred A++
✔ material Galaxy Silk yang WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut
✔mudah untuk menggosok(+) 5 pilihan warna
✔ potongan baju kurung Malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak 
✔ kain lipat batik yang patuh syariah – tak terbelah 

✔  pinggang separa getah – boleh memeri sehingga 2 cm

(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz S sehingga XL

(+) Harga JIMAT – MAMPU MILIK..
✔HARGA MAMPU MILIK memang berbaloi 

 .
baju-kurung-malaysia-corak-abstrak-biru-hijau-gce-121

GCE-121 Hijau Biru – SOLD OUT

.
baju-kurung-malaysia-corak-abstrak-oren-merah-gce-122

GCE-122 Oren Merah – SOLD OUT

.
baju-kurung-malaysia-corak-abstrak-hijau-gce-123

GCE-123 Hijau – SOLD OUT

.
baju-kurung-malaysia-corak-abstrak-oren-biru-gce-124

GCE-124 Oren Biru –SOLD OUT

 .

baju-kurung-malaysia-corak-abstrak-maroon-biru-gce-125


GCE-125 Maroon Biru – SOLD OUT

 .
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
===
HARGA
===
RM 99  (Semenanjung)
RM 104 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Malaysia Moden Koleksi Primadona Classic

Baju Kurung Malaysia Moden Koleksi Primadona Classic

Meletop tau uollz baju kurung Malaysia Moden Koleksi Primadona Classic ni. 

.

Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung Primadona ni.

🍁Material :
✔ Kain plain dari valentino soluna silk ( untuk kod PCK-602 )
✔ Kain plain dari Twill Paloma ( untuk kod PCK-601 )
✔ Kain dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺.

🍁 Ciri-ciri :
✔ Cutting : Baju Kurung Malaysia
✔ Cutting baju yang menawan dan digemari ramai. Patuh Syariah
✔ Kain Lipat Batik

🍁 Size : S , M, L, XL, XL

🍁 Stock : semua “READY STOCK“.

🍁 Warna : Ada 2 pilihan warna dengan corak yang mewah

baju kurung malaysia moden terkini harimau leopard hitam putih pck-601

PCK-601 Hitam Putih – S

.

baju kurung malaysia moden terkini dark purple ungu gelap pck-602

PCK-602 Dark Purple – S

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran pck

.

===
HARGA
===
 
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
 
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Songket Qaseh Puteri Songket (Kurung Pahang)

Baju Kurung Songket Qaseh Puteri Songket (Kurung Pahang)

Anda akan kelihatan anggun menpersona mata yang memandang tatkala menggayakan baju kurung songket Koleksi Qaseh Puteri Songket ini 😍 
 .
Dengan baju kurung pahang yang longgar dan menawan ini juga boleh buat anda kelihatan anggun dan elegant!. Yang penting, sopan.  
.

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG SONGKET QASEH PUTERI SONGKET 

.

✔ Special Baju Kurung Pahang digabungkan dengan Kain lipat batik yang tak terbelah (patuh syariah).
✔ Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas
✔ Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality..
✔ EDISI TERHAD 
✔ Saiz  S, M, L, XL dan XXL
 .
baju kurung songket baju kurung pahang pink rasberry framboise qps-221

QPS-221 Rasberry Framboise – M

.
baju kurung songket baju kurung pahang gold brown coklat emas qps-222

QPS-222 Gold – M

.
baju kurung songket baju kurung pahang ungu purple twilight violet qps-223

QPS-223 Twilight Violet – SOLD OUT

.
baju kurung songket baju kurung pahang hijau turqoise green qps-224

QPS-224 Turqoise Green – SOLD OUT

.
baju kurung songket baju kurung pahang oren merah bata brick qps-225

QPS-225 Brick – SOLD OUT

.

baju kurung songket baju kurung pahang ungu purple indigo qps-226

QPS-226 Purple Indigo – SOLD OUT

 .
baju kurung songket baju kurung pahang emas gold-227

QPS-227 Olive – L

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-coklat-seinna-brown-qps-228

QPS-228 Sienna Brown SOLD OUT

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-coklat-ungu orchid purple-qps-229

QPS-229 Orchid Purple – L

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-coklat-seinna-brown-qps-230

QPS-230 Sienne Brown – L

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran qps
.
===
HARGA
===
RM 180  (Semenanjung)
RM 185 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 20
.
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Malaysia Venta Bella Collection (VBC)

Baju Kurung Malaysia Venta Bella Collection (VBC)

  • Pucci latest design KURUNG MALAYSIA
  • Kombinasi warna terang yang membangkitkan aura si pemakai
  • Material : VALENTINO SOLUNA yang tak melekap di badan  
  • Potongan BAJU KURUNG MALAYSIA yang longgar dan selesa-potongan yang sentiasa mendapat permintaan ramai
  • Sesuai untuk apa jua bentuk badan 
  • Material less iron, lembut dan flowy
  • Pinggang kain separa getah
  • Potongan KAIN LIPAT BATIK – akan menampakkan diri anda lebih kelihatan kurus
  • Terdapat dalam saiz S, M , L , XL , XXL & 3XL

 

baju kurung malaysia moden pucci biru laut ocean blue vbc-281

VBC-281 Ocean Blue – L

.

baju kurung malaysia moden pucci soft pink merah jambu cotton candy vbc-282

VBC-282 Cotton Candy (Soft Pink) – M,  L, XXL

.

baju kurung malaysia moden pucci hijau forest green vbc-283

VBC-283 Green Forest – S

.

baju kurung malaysia moden pucci ungu orchid vbc-284

VBC-284 Orchid – S, M, L, XL

.

baju kurung malaysia moden pucci krim coklat vbc-283

VBC-285 Krim – Coklat – S, M, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

.

===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 20
3XL Tambah RM 30
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Pahang Classic (CKP)

Baju Kurung Pahang Classic (CKP)

Khas untuk sis yang sukakan SWEET & SIMPLE boleh bergaya dengan kurung pahang CLASSIC di mana-mana sahaja sama ada nak pergi :
♡ wedding ke , 
♡ nak ke ofis ke atau 
♡ berjalan-jalan
dengan kurung pahang nampak anda ayu sangat!
Berbunga hati tengok sis sopan je. Almaklumlah #OOTD kan.

Memang special sangat BAJU KURUNG PAHANG CLASSIC CKP NI :

 
 Design kurung pahang ni kemas sangat. Corak ‘plain’ membuatkan si pemakai kelihatan kurus dan tinggi. Dipadankan pula dengan kain Lipat Batik yg menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia nampak ayu dan sopan kan.
 Fabrik dari moss creepe. Material ni jenis yang sejuk, selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja.Kalau pakai memang ketara nampak tekstur eklusif.
 fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil ‘exclusive’ .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!
 
  Ok semua READY STOCK. Ada banyak saiz dari saiz SS, S, M, L, XL.

 

baju kurung pahang plain classic merah jambu blush pink ckp-111

CKP-111 Blush Pink – XL

 

baju kurung pahang plain classic hijau emerald green ckp-112

CKP-112 Emerald Green – SS, L

 

baju kurung pahang plain classic deep maroon ckp-113

CKP-113 Deep Maroon – S

 

baju kurung pahang plain classic twilight violet ckp-114

CKP-114 Twilight Violet – SOLD OUT

 

baju kurung pahang plain classic eggplant aubergie ckp-115

CKP-115 Eggplant Aubergine – SOLD OUT

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

 

===
HARGA
===
RM 120  (Semenanjung)
RM 125 (Sabah / Sarawak)
.
===
CARA ORDER
 ===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

Baju Kurung Pahang Batik Koleksi Kurung Batik Royal KBR

Baju Kurung Pahang Batik Koleksi Kurung Batik Royal KBR

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Batik Koleksi Kurung Batik Royal (KBR)

  • Cutting BAJU KURUNG PAHANG bercorak batik yang cantik. Sangat sesuai digayakan ke majlis-majlis rasmi yang bakal anda hadiri. 
  • Cutting yang patuh syariah. LONGGAR di bahagian PUNGGUNG.   
  • Dijahit dari Material GALAXY SILK yang berkualiti tinggi.
  • Kain yang lembut dan flowy, KURANG RENYUK, kain SEJUK dipakai
  • BAJU : KURUNG PAHANG 
  • KAIN  : SUSUN TEPI
  • READY STOCK 
  • Saiz dari S, M, L, XL
baju kurung pahang batik terkini hijau hitam kbr-131

KBR-131 – SOLD OUT

 

baju kurung pahang batik terkini coklat kbr-132

KBR-132 – M

 

baju kurung pahang batik terkini hitam kbr-133

KBR-133 – S, M, L

 

baju kurung pahang batik terkini hitam kelabu kbr-134

KBR-134 – S, M

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
===
HARGA
===
RM 120  (Semenanjung)
RM 125 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Pahang Songket Printed TerkiniKoleksi Kurung Pahang Songket KSP

Baju Kurung Pahang Songket Printed TerkiniKoleksi Kurung Pahang Songket KSP

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PAHANG SONGKET PRINTED (KSP)

  • BAJU KURUNG PAHANG yang patuh syariah dan LONGGAR di bahagian PUNGGUNG.
  • Material baju dari jenis kain KOREAN CREEPE yang berkualiti tinggi- jenis lembut dan flowy ,KURANG RENYUK, kain SEJUK dipakai
  • KAIN pula jenis kain SUSUN TEPI diperbuat dari PRINTED SONGKET bermutu tinggi.
  • READY STOCK
  • Saiz dari S, M , L , dan XL
baju kurung pahang songket printed terkini merah hati red heart ksp-100

KSP-100 Merah Hati – M

.

baju kurung pahang songket printed terkini hijau green ksp-200

KSP-200 Merah Hati – SOLD OUT

 

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===
HARGA
===

RM 120 (Semenanjung)
RM 125 (Sabah / Sarawak)

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

 

Baju Kurung Johor Warna Pastel Koleksi Tun Aminah Inspired

Baju Kurung Johor Warna Pastel Koleksi Tun Aminah Inspired

Akak-akak terpaksa nampak ELEGANT pakai Baju Kurung Johor Warna Pastel Koleksi Tun Aminah Inspired ni 🙂

Keistimewaan Baju Kurung Johor warna pastel Koleksi Tun Aminah Inspired 

Pattern baju kurung johor , kain susun tepi yang ringkas & versatile dengan warna pastel yang tampak lembut dan cantik. 

Yang specialnya baju kurung Johor Koleksi Tun Aminah Inspired ni anda boleh lihat sendiri warna-warna yang digunakan memang nampak eksklusif dan mahal. 

Saiz dari saiz S, M , L dan XL.

Diperbuat dari fabrik Linen Cotton Premium Quality 100% Satisfaction. Jaminan (High Gred Quality) material dengan kualiti mutu jahitan yang terbaik. .

YANG PALING BEST- kan, 😊😊 semua baju READY STOCK. Takde baju nak pakai untuk majlis dah nak dekat? Wasap je ke 019 – 776 3820 untuk order. 

.
baju-kurung-johor-pastel-ungu-purple-westena-TAI-101

TAI-101 Purple Westena – SOLD OUT

.
baju-kurung-johor-pastel-light-turqoise-TAI-102

TAI-102 Light Turqoise – SOLD OUT

.
baju-kurung-johor-pastel-merah-jambu-rose-pink-TAI-103

TAI-103 Rose Pink – L, XL

.
baju-kurung-johor-pastel-deep-grey-kelabu-TAI-104

TAI-104 Deep Grey – M

.
baju-kurung-johor-pastel-hijau-jadite-green-TAI-105

TAI-105 Jadite Green – S, M, L, XL

 
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran-tai
===
HARGA
===
RM 180  (Semenanjung)
RM 185 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Moden Bercorak Bunga dan Abstrak Koleksi KMV

Baju Kurung Moden Bercorak Bunga dan Abstrak Koleksi KMV

Keistimewaan Baju Kurung Moden Bercorak Bunga dan Abstrak KMV

.
(+) Baju Kurung Moden KMV diperbuat dari Material yang HIGH QUALITY. 
 .
Untuk koleksi ini, ada pelbagai material digunakan. Sila rujuk code & gambar :
 .
KMV 610 – 617, KMV 622- 624 : material viscose 
KMV 618 – KMV 621 : peach skin 
KMV 625, KMV 628- 629 : material galaxy printed silk
KMV 626 – KMV 627 : material creepe silk
KMV 630 – KMV 631 : material walili silk
KMV 632 – KMV 635 : Viscose
 .
material viscose :
▶ berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut ,mudah untuk menggosok.
 .
material peach skin
▶ tekstur seperti viscose tetapi tekstur viscose lebih lembut berbanding fabrik peach skin.
 .
material galaxy silk
▶ lembut, tidak panas, tidak mudah berkedut setelah gosok dan cantik terletak
 .
material creepe silk
▶ mudah dijaga, sangat minimal iron 
 .
material walili silk
▶ kain yang lembut dan “flow” yang cantik dengan tampak kain yang ‘terjatuh’ kemas
 .
(+) 8 pilihan warna & DESIGN
✔ potongan kurung mini / kurung malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak 
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah
 .
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz SS sehingga 3XL.
 .
(+) Harga JIMAT – MAMPU MILIK. Memang berbaloi 
 .

.

baju-kurung-moden-malaysia-coklat-terkini-kmv-610

KMV-610 – SS, S

 .
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-terkini-kmv-611

KMV-611 – SOLD OUT

 .
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-terkini-kmv-612

KMV-612 – SS

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-terkini-kmv-613

KMV-613 – SOLD OUT

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-merah-terkini-kmv-614

KMV-614 – SOLD OUT

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-615

KMV-615 – XL, XXL, 3XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-616

KMV-616 – M, L, XL, XXL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-617

KMV-617 – L, XL, XXL, 3XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-618

KMV-618 – SOLD OUT

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-619

KMV-619 – XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-620

KMV-620 – S, M, L

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-621

KMV-621 – S, M

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-hijau-terkini-kmv-622

KMV-622 – SS, S, M, L, XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-623

KMV-623 – M

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-purple-ungu-terkini-kmv-624

KMV-624 – S

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-batik-hitam-hijau-terkini-kmv-625

KMV-625 – SOLD OUT

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-hijau-terkini-kmv-626

KMV-626 – SOLD OUT

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-627

KMV-627 – SOLD OUt

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-hitam-terkini-kmv-629

KMV-629 – SOLD OUT

.
baju-kurung-moden-malaysia-tone-color-terkini-kmv-630

KMV-630 – SOLD OUT

.
baju-kurung-malaysia-moden-tone-color-terkini-kmv-631

KMV-631 – SOLD OUT

.
baju kurung moden terkini malaysia corak bunga biru kmv-632

KMV-632 – SOLD OUT

.
baju kurung moden terkini malaysia corak bunga biru kmv-632

KMV-633 – SOLD OUT

.
baju kurung moden terkini 2017 hitam putih kmv-634

KMV-634 – SOLD OUT

.
baju kurung moden terkini 2017 hitam krim kmv-635

KMV-635 – SOLD OUT

baju kurung moden batik terkini kurung malaysia batik kmv-637

KMV-637 – SOLD OUT

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran-kmv
===
HARGA
===
RM 100  (Semenanjung)
RM 105 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
Saiz 3XL Tambah RM 30
===
CARA ORDER
 ===
.
Baju Kurung Pahang Songket Sarawak Deayu Gojes Series

Baju Kurung Pahang Songket Sarawak Deayu Gojes Series

Baju Kurung Pahang Songket Sarawak DGS (Deayu Gojes Series) Koleksi terbaru dari As Syahid Collections. 

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PAHANG SONGKET SARAWAK DGS

  • Design Baju Kurung Pahang yang patuh syariah dan LONGGAR di bahagian PUNGGUNG. 
  • Cutting yang selesa dan ramai sukakannya 🙂  
  • Material baju dari jenis kain LAVENZI COTTON yang berkualiti tinggi :
  • jenis lembut dan flowy
  • KURANG RENYUK
  • kain SEJUK dipakai
  • TAK TURUN WARNA
  • TIDAK KECUT
  • KAIN pula jenis kain SUSUN TEPI diperbuat dari BATIK SARAWAK bermutu tinggi.
  • READY STOCK saiz dari S sehingga XL 

 

baju-kurung-pahang-songket-hitam-terkini-dgs-181

DGS-181 Hitam – L

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-biru-royal-blue-dgs-182

DGS-182 Royal Blue – SOLD OUT

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-hijau-forest-green-dgs-183

DGS-183 Forest Green – L, XL

.
baju-kurung-pahang-songket-rasberry-framboise-terkini-dgs-185

DGS-185 Rasberry Framboise –  SOLD OUT

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-hitam-black-dgs-186

DGS-186 Black – SOLD OUT

.
baju-kurung-pahang-songket-terkini-biru-gelap-dark-blue-dgs-187

DGS-187 Blue Black – SOLD OUT

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran dgs
===
HARGA
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)