Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 | Dedaun Vintage

Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 | Dedaun Vintage

Koleksi baju raya sedondon ibu dan anak 2017 kali ni diinspirasikan dari fefeeling macam musim luruh ala-ala cerita Winter Sonata tu…tapi pada hari lebaran di Malaysia lah. Gitu… Boleh kan?
Maka, terhasil lah koleksi Dèdàùn Vìntàgè….😂😂😂
 
Jadi sesiapa yang nak feeling-feeling Winter Sonata, meh cepat2 dapatkan koleksi ni untuk merasakan anda berada di Korea pada musim luruh di hari raya 🙂

KEISTIMEWAAN BAJU RAYA SEDONDON IBU DAN ANAK 2017 KOLEKSI DEDAUN VINTAGE 

  • 👩‍👧Dèdàùn Vìntàgè koleksi mak anak mempamerkan gaya klasik yang exclusive. Signature premium khas untuk kesayangan semua.
  • Baju Kurung Riau yang Klasik untuk mak dan anak comel sedondon
  • Cutting loose. TAK ikut bentuk badan
  • Kain lipat batik tanpa belah untuk mak, kain susun tepi untuk anak comel
  • Leher baju kurung
  • Dari material yang superb sedap dan selesa
  • Mudah digosok dan tidah mudah berkedut
  • Dihiasi chrome yang unik dan klasik tapi tidak boleh basuh mesin dan rendam
  • Jahitan kemas setanding butik terkenal
  • Harga mampu milik dengan kualiti yang tip top
  • 5 pilihan warna pastel yang memang kegemaran ramai
  • Saiz dari SS hingga 3XL untuk mak bergaya
  • Saiz 0,2,4,6,8,10,12 untuk si celik
  • Material dari kain jenis Lavenzi (cotton + polyster) 
  • Material yang selesa
  • Tidak panas
  • Minimal iron
  • Tidak jarang dan berkualiti 🙂
Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 biru baby blue DV-01

DV-01 Baby Blue : Mak – S, 3XL, Anak – Saiz 0

.

Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 dusty pink belacan DV-02

DV-02 Dusty Pink – SOLD OUT

.

Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 hijau mint green DV-03

DV-03 Mint Green : Mak – 3XL, Anak – 4 yr, 6 yr

.

Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 ungu belacan dusty purple DV-04

DV-04 Dusty Purple – SOLD OUT

.

Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 grey kelabu DV-05

DV-05 Grey : Mak – 3XL, Anak – SOLD OUT

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda. Real baju biasanya lebih gelap.
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
Ukuran Ibu Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017

Ukuran Ibu

.

Ukuran Anak Perempuan Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017

Ukuran Anak Perempuan

.

===
HARGA BAJU IBU
===
RM 199 
===
HARGA BAJU ANAK
===
SAIZ 0 = RM 69
SAIZ 2 = RM 79
SAIZ 4 = RM 89
SAIZ 6 = RM 99
SAIZ 8 = RM 109
SAIZ 10 = RM 119
SAIZ 12 = RM 129
===
CARA ORDER
 ===

.

Update ASC
Baju Kurung Sedondon Mak Anak Raya 2017 Koleksi Kaseh Puteri Bonda

Baju Kurung Sedondon Mak Anak Raya 2017 Koleksi Kaseh Puteri Bonda

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG SEDONDON MAK ANAK RAYA 2017 KOLEKSI KASEH PUTERI BONDA 

1)    Terdapat 6 warna yang MELETOP dan CUN MELECUN
2)    Cutting loose – tidak menampakkan bentuk dada
3)    Jahitan baju dan perincian lace songket yang exclusive hanya untuk koleksi ini
4)    Material kain Lavenzi Cotton yang mudah dijaga-tidak mudah renyuk dan less iron
5)    Cutting : Baju Kurung Malaysia – baju leher kurung dan tidak berpesak
6)    Kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah 
7)    Wudhuk friendly
8)    Saiz baju kurung kanak-kanak perempuan : 1yr, 2yr, 4yr, 6yr, 8yr, 10yr dan 12 yr
9)    Saiz baju kurung ibu : S, M, L, XL dan XXL

 

 

baju kurung sedondon mak anak raya 2017 emerald green KPB-01 hijau emerald

KPB-01 Emerald Green : Mak – XXL
Anak – SOLD OUT

.

baju kurung sedondon mak anak raya 2017 salmon KPB-02

KPB-02 Salmon : Mak – M
Anak – SOLD OUT

.

baju kurung sedondon mak anak raya 2017 royal blue biru KPB-03

KPB-03 Royal Blue : Mak – XL, XXL
Anak – SOLD OUT

.

baju kurung sedondon mak anak raya 2017 Mustard KPB-04

KPB-04 Mustard : Mak – XL, XXL
Anak – SOLD OUT

.

baju kurung sedondon mak anak raya 2017 red heart merah hati KPB-05

KPB-05 Red Heart : Mak – S, L, XL
Anak – SOLD OUT

.

baju kurung sedondon mak anak raya 2017 Aqua KPB-06

KPB-06 Aqua : Mak – S, L
Anak – SOLD OUT

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda. Warna sebenar biasanya lebih gelap dari warna baju yang dipakai oleh model / patung. 

.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
Ukuran Baju Kurung Sedondon Mak Anak Raya 2017 Koleksi KPB - Ukuran Mak

Ukuran Baju Kurung Sedondon Mak Anak Raya 2017 Koleksi KPB – Ukuran Mak

.

Ukuran Baju Kurung Sedondon Mak Anak Raya 2017 Koleksi KPB - Ukuran Anak Perempuan

Ukuran Baju Kurung Sedondon Mak Anak Raya 2017 Koleksi KPB – Ukuran Anak Perempuan

.

===
HARGA BAJU MAK 
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
===
HARGA BAJU ANAK
===

1yr : RM 50 SM/ RM 55 SS

2yr : RM 60 SM/ RM 65 SS

4yr : RM 70 SM/ RM 75 SS

6yr : RM 80 SM/ RM 85 SS

8yr : RM 90 SM/ RM95 SS

10yr : RM 100 SM/ RM 105 SS

12yr : RM 110 SM/ RM 115 SS

===
CARA ORDER
 ===
 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820
Jika anda menggunakan handphone, klik sahaja butang merah di bawah untuk terus WhatsApp / SMS untuk order :
.
Update ASC

.