Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 | Dedaun Vintage

Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 | Dedaun Vintage

Koleksi baju raya sedondon ibu dan anak 2017 kali ni diinspirasikan dari fefeeling macam musim luruh ala-ala cerita Winter Sonata tu…tapi pada hari lebaran di Malaysia lah. Gitu… Boleh kan?
Maka, terhasil lah koleksi Dèdàùn Vìntàgè….😂😂😂
 
Jadi sesiapa yang nak feeling-feeling Winter Sonata, meh cepat2 dapatkan koleksi ni untuk merasakan anda berada di Korea pada musim luruh di hari raya 🙂

KEISTIMEWAAN BAJU RAYA SEDONDON IBU DAN ANAK 2017 KOLEKSI DEDAUN VINTAGE 

  • 👩‍👧Dèdàùn Vìntàgè koleksi mak anak mempamerkan gaya klasik yang exclusive. Signature premium khas untuk kesayangan semua.
  • Baju Kurung Riau yang Klasik untuk mak dan anak comel sedondon
  • Cutting loose. TAK ikut bentuk badan
  • Kain lipat batik tanpa belah untuk mak, kain susun tepi untuk anak comel
  • Leher baju kurung
  • Dari material yang superb sedap dan selesa
  • Mudah digosok dan tidah mudah berkedut
  • Dihiasi chrome yang unik dan klasik tapi tidak boleh basuh mesin dan rendam
  • Jahitan kemas setanding butik terkenal
  • Harga mampu milik dengan kualiti yang tip top
  • 5 pilihan warna pastel yang memang kegemaran ramai
  • Saiz dari SS hingga 3XL untuk mak bergaya
  • Saiz 0,2,4,6,8,10,12 untuk si celik
  • Material dari kain jenis Lavenzi (cotton + polyster) 
  • Material yang selesa
  • Tidak panas
  • Minimal iron
  • Tidak jarang dan berkualiti 🙂

~ KOLEKSI INI DAH SOLD OUT ~

Pin It on Pinterest