Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 | Dedaun Vintage

Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 | Dedaun Vintage

Koleksi baju raya sedondon ibu dan anak 2017 kali ni diinspirasikan dari fefeeling macam musim luruh ala-ala cerita Winter Sonata tu…tapi pada hari lebaran di Malaysia lah. Gitu… Boleh kan?
Maka, terhasil lah koleksi Dèdàùn Vìntàgè….😂😂😂
 
Jadi sesiapa yang nak feeling-feeling Winter Sonata, meh cepat2 dapatkan koleksi ni untuk merasakan anda berada di Korea pada musim luruh di hari raya 🙂

KEISTIMEWAAN BAJU RAYA SEDONDON IBU DAN ANAK 2017 KOLEKSI DEDAUN VINTAGE 

  • 👩‍👧Dèdàùn Vìntàgè koleksi mak anak mempamerkan gaya klasik yang exclusive. Signature premium khas untuk kesayangan semua.
  • Baju Kurung Riau yang Klasik untuk mak dan anak comel sedondon
  • Cutting loose. TAK ikut bentuk badan
  • Kain lipat batik tanpa belah untuk mak, kain susun tepi untuk anak comel
  • Leher baju kurung
  • Dari material yang superb sedap dan selesa
  • Mudah digosok dan tidah mudah berkedut
  • Dihiasi chrome yang unik dan klasik tapi tidak boleh basuh mesin dan rendam
  • Jahitan kemas setanding butik terkenal
  • Harga mampu milik dengan kualiti yang tip top
  • 5 pilihan warna pastel yang memang kegemaran ramai
  • Saiz dari SS hingga 3XL untuk mak bergaya
  • Saiz 0,2,4,6,8,10,12 untuk si celik
  • Material dari kain jenis Lavenzi (cotton + polyster) 
  • Material yang selesa
  • Tidak panas
  • Minimal iron
  • Tidak jarang dan berkualiti 🙂
Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 biru baby blue DV-01

DV-01 Baby Blue : Mak – S, 3XL, Anak – Saiz 0

.

Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 dusty pink belacan DV-02

DV-02 Dusty Pink – SOLD OUT

.

Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 hijau mint green DV-03

DV-03 Mint Green : Mak – 3XL, Anak – 4 yr, 6 yr

.

Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 ungu belacan dusty purple DV-04

DV-04 Dusty Purple – SOLD OUT

.

Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017 grey kelabu DV-05

DV-05 Grey : Mak – 3XL, Anak – SOLD OUT

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda. Real baju biasanya lebih gelap.
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
Ukuran Ibu Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017

Ukuran Ibu

.

Ukuran Anak Perempuan Baju Raya Sedondon Ibu dan Anak 2017

Ukuran Anak Perempuan

.

===
HARGA BAJU IBU
===
RM 199 
===
HARGA BAJU ANAK
===
SAIZ 0 = RM 69
SAIZ 2 = RM 79
SAIZ 4 = RM 89
SAIZ 6 = RM 99
SAIZ 8 = RM 109
SAIZ 10 = RM 119
SAIZ 12 = RM 129
===
CARA ORDER
 ===

.

Update ASC