Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Kurung Pahang Lace 3D Happy Together SS – 6XL Plus Size

Baju Kurung Pahang Lace 3D Happy Together SS – 6XL Plus Size

📣📣 panas sejuk panas sejuk 📣📣

Hati ku tak keruan!

Banyak wedding nak nak hujung tahun ni!!

Koleksi baru ni dah beli jiwa sis la 😍😍

Kalau dapat sepasang sis happy, dapat beli borong lagi happy together ❤️

Lagi pula baju ni ada dari size SS – 6xl 😱 Kak long, mak ngah, nenek, semua boleh pakai baju ni. Yang nak sedondon untuk majlis wedding tu, meh usyar2 baju ni. Ada perbagai size. 

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Happy Together

📌 material kain lavenzi – mudah gosok, cuci & dijaga. 
📌 potongan kurung pahang, kain selisih batik tak belah.
📌 perincian bunga lace 3D yang dijahit kemas.
📌 6 pilihan warna yang pasti memikat hati.
📌 saiz yang ditawarkan dari SS – 6xl

Nak happytogether ??

Pilih warna yang anda nak, kemudian SMS / WhatsApp ke 019 – 7763 820. 

Jika anda sedang gunakan fon, klik je link di bawah ini untuk terus whatsApp admin ⬇⬇⬇

KLIK SINI UNTUK TERUS WHATSAPP

.

baju kurung pahang 3d lace plus size kelabu grey HT01 happy together

HT01 (Grey) – SS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4Xl, 5XL, 6XL

.

baju kurung pahang 3d lace plus size krim cream HT02 happy together

HT02 (Cream) – SS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4Xl, 5XL, 6XL

.

baju kurung pahang 3d lace plus size turqoise HT03 happy together

HT03 (Turqoise) – SS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4Xl, 5XL, 6XL

.

baju kurung pahang 3d lace plus size dark blue biru gelap HT04 happy together

HT04 (Dark Blue) – SS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4Xl, 5XL, 6XL

.

baju kurung pahang plus size 3d lace ungu purple HT05 happy together

HT05 (Purple) – SS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4Xl, 5XL, 6XL

.

baju kurung pahang plus size 3d lace merah bata red brick HT06 happy together

HT06 (Merah Bata) – SS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4Xl, 5XL, 6XL

.

===

UKURAN SAIZ

===

ukuran happy together

===

HARGA

===

RM 199

===

CARA ORDER

===

SMS / WhatsApp Kod Baju & Size yang anda nak ke 019 – 7763 820

Jika anda sedang gunakan fon, klik je link di bawah ini untuk terus whatsApp admin ⬇⬇⬇

KLIK SINI UNTUK TERUS WHATSAPP

Baju Kurung Plus Size 2018 2XL, 3XL, 4XL, 5XL Chubby Charm Kurung

Baju Kurung Plus Size 2018 2XL, 3XL, 4XL, 5XL Chubby Charm Kurung

ATTENTION ‼‼ ” Too All Ladies Plus Size ” SPECIAL untuk anda yang ” PLUS SIZE SAHAJA “
=====================================

Uoll yang PLUS SIZE mesti nak baju kurung yang :
✔ design nampak cantik & exclusive
✔ walau CHUBBY tapi nak juga nampak ‘EFFECT’ kurus 
✔ nak cari baju kurung yang cutting boleh nampak ‘shape’ sikit tapi tak nak nampak bentuk badan.
✔ dapat baju kurung yang cover pinggul tapi biar la ada flowy . Takkan orang kurus je boleh nampak flowy cantik gitu, kami pun nak juga.
✔ haruslah SELESA, tak nak pakai baju yang panas nanti merechik-rechik peluh lekat kat badan. Cuaca sekarang ni teruk ooo
Bahagian lengan muat & selesa. Yeay!

=======================================

Ok .Memang cantik sangat lah Baju Kurung Plus Size Koleksi CHUBBY CHARM KURUNG ini yg dicari-cari selama ini .

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PLUS SIZE CHUBBY CHARM

.
(1) Design yang Eksklusif & Syari’e
cutting baju PRINCESS CUT & Cutting Loose untuk menampakkan ‘EFFECT’ flowy di bahagian baju 
-memberi keselesaan kepada si pemakai ,lebih longgar dibahagian pinggul.
cutting kain dari KAIN DUYUNG

(2) Material dari PREMIUM & HIGH QUALITY
baju & kain dari LAVENZI COTTON yang gred terbaik
– material berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak kecut
– paling penting tahan lasak iaitu mudah untuk menggosok & kurang renyuk.

(3) WARNA 
– ada 5 pilihan warna 
– warna yang nampak MEWAH , EKSKLUSIF
warna yang WARM & mengikuti trending semasa

(4) Saiz KHAS untuk PLUS SIZE bermula
– 2XL , 3XL , 4XL , & 5XL sahaja.

.

Baju Kurung Plus Size 2018 2XL, 3XL, 4XL, 5XL cck-211-songket-biru-royale-blue-baju-raya-plus-size-2018

CCK-211 (Royal Blue) – 2XL, 3XL, 4XL

 

Baju Kurung Plus Size 2018 2XL, 3XL, 4XL, 5XL cck-212-songket-fuschia-pale-blue-baju-raya-plus-size-2018

CCK-212 (Fuschia Pale) – 2XL, 3XL, 4XL, 5XL

.

Baju Kurung Plus Size 2018 2XL, 3XL, 4XL, 5XL cck-213-songket-kelabu-silver-grey-blue-baju-raya-plus-size-2018

CCK-213 (Silver Grey) – 3XL

.

Baju Kurung Plus Size 2018 2XL, 3XL, 4XL, 5XL-songket-cck-214-rasberry-framboise-baju-raya-plus-size-2018

CCK-214 (Rasberry Framboise) – 2XL, 3XL, 4XL, 5X

.

Baju Kurung Plus Size 2018 2XL, 3XL, 4XL, 5XL cck-215-songket-hijau-growth-green-baju-raya-plus-size-2018

CCK-215 (Growth Green) – 2XL, 3XL, 4XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran cck

===

HARGA

===

Harga JIMAT – MAMPU MILIK..
-harga berbeza mengikut saiz 
2XL : RM200 
3XL : RM210 
4XL : RM220 
5XL : RM230

.

===

CARA ORDER 

===

SMS/Wasap kod baju dan size yang sis nak ke 019 – 776 3820

.

NAK Dapat UPDATE PERCUMA Baju Kurung TERBARU? KLIK SINI  Sekarang

Pin It on Pinterest