Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Kebaya Peplum Songket Ratu Kejora Hatiku

Kebaya Peplum Songket Ratu Kejora Hatiku

NEW ARRIVAL – Kebaya Peplum Songket Ratu Kejora Hatiku (edisi kebaya peplum breastfeed)

Amboi ..nampak lain HARI RAYA ni. 
Cantik sangat, nampak lagi muda. Ingat siapa tadi.
Siapa tak seronok bila sedara-mara,jiran puji macam ni kan. 

✔ Pakai baju ni nampak lebih muda walau anak dah berderet. Yg muda mestila nampak lagi matang & cantik.
✔ Design kebaya peplum lain dari yg lain.
✔ Nampak lebih sopan tapi bergaya , trendy. 
✔ Suka design tradisional tapi nak ada campuran moden sikit baru nampak kelainan . 
.
.
Kebaya peplum 2 layer yang berflowy cantik ni, trend design terbaru tahun 2018 tau.

Apa yang best tentang kebaya peplum Ratu Kejora Hatiku :

1) Mestilah design nampak exclusive, bahagian double layer peplum tu memang special nampak flowy dan dapat tutup perut yang agak kedepan sikit tu.

2) Material baju dari diamond wear silk , jenis material selesa , kain lembut & bagi kesan beralun-alun yg menarik.

3) Kain peplum diperbuat dari cotton bercorak batik yang lembut gabungan dari kain selisih depan.

4) Zip di bahagian hadapan baju memudahkan ibu yang menyusukan bayi. (BF- FRIENDLY)

5) Ada 10 pilihan warna yang menarik. Memang rambang mata anda boleh pilih antara warna ‘PASTEL’ & warna ‘BOLD’ 

6) Pilihan saiz dari SS sehingga XL.

.

Kebaya Peplum Songket biru midnight blue fesyen baju raya 2018 terkini rkh-731

RKH-731 Midnight Blue – SS, S, M, L, XL

.

Kebaya Peplum Songket merah fire brick fesyen baju raya 2018 terkini rkh-732

RKH-732 Fire Brick – SS, S, M, L, XL

.

Kebaya Peplum Songket hijau emerald green fesyen baju raya 2018 terkini rkh-733

RKH-733 Emerald Green – SS, S, M, L, XL

.

Kebaya Peplum Songket ungu purple fesyen baju raya 2018 terkini rkh-734

RKH-734 Purple – SS, S, M, L, XL

.

Kebaya Peplum Songket emas gold mustard fesyen baju raya 2018 terkini rkh-735

RKH-735 Gold Mustard – SS, S, M, L, XL

.

Kebaya Peplum Songket hitam black pearl fesyen baju raya 2018 terkini rkh-736

RKH-736 Black Pearl – SS, S, M, L, XL

.

Kebaya Peplum Songket biru light sky blue fesyen baju raya 2018 terkini rkh-737

RKH-737 Light Sky Blue – SS, S, M, L, XL

.

Kebaya Peplum Songket ungu purple dark volet fesyen baju raya 2018 terkini rkh-738

RKH-738 Dark Violet – SS, S, M, L, XL

.

Kebaya Peplum Songket misty rose fesyen baju raya 2018 terkini rkh-739

RKH-739 Misty Rose – SS, S, M, L, XL

.

Kebaya Peplum Songket kelabu light grey fesyen baju raya 2018 terkini rkh-740

RKH-740 Light Grey – SS, S, M. L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran RKH

 

===

HARGA

===

RM 180

===

CARA ORDER 

===

SMS/Wasap kod baju dan size yang sis nak ke 019 – 776 3820

.

NAK Dapat UPDATE PERCUMA Baju Kurung TERBARU? KLIK SINI Sekarang

TERBARU! Baju Kebaya Peplum Anggun Ekslusif yang Unik Lain Dari yang Lain

TERBARU! Baju Kebaya Peplum Anggun Ekslusif yang Unik Lain Dari yang Lain

Fuuuhhh Cun habis! Baju Kebaya Peplum Anggun Ekslusif design terbaru ni memang unik dan lain dari yang lain. Wow! 😍 😍 😘
.
Kebaya Anggun Peplum Ekslusif terhasil daripada gabungan kebaya dengan peplum.
.
Memang ekslusif sebab setiap saiz hanya ada 2 pasang sahaja. 
.
Baju Kebaya Anggun Ekslusif ini datang dengan size dan warna-warna yang sangat cantik dan exclusive uollls😍😍 Sampai rambang mata 👀 nak pilih color mana satu yang paling lawa. Haha… Secara jujurnya, saya paling suka APE-206 tu…. 
.
Sebab semua color lawa sangat-sangat kan. Memang padan nak pakai pergi Kenduri, tempat bekerja dan majlis keramaian. 
.
Memang sis gerenti nampak Gojess dan Awesome tau kalau pakai Kebaya Anggun Peplum Eksklusif ni 😘
.
 

KEISTIMEWAAN BAJU KEBAYA PEPLUM ANGGUN EKSLUSIF YANG TAK TERDAPAT PADA BAJU LAIN 

.
👍Material: 

Fabrik dari material thai silk dwi tone. Material ni jenis yang sejuk, selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja.
.
Bila pakai memang ketara nampak tekstur eklusif tu. 😍
.
❌ tidak panas
❌ tidak jarang.
Gabungan potongan kebaya bersama peplum, tampak exclusive dan unik 🙂✔ zip tersorok di bahagian dada breastfeed friendly (7.5 inchi) Wuduk friendly, Lengan baju Loose✔ Skirt cutting peplum dan pinggang separuh getah dan ada zip✔ Ada 6 pilihan warna cantik yang digemari ramai✔Available in various sizes : SS, S, M, L, XL, XL
 
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
.
baju-kebaya-peplum-terkini-biru-french-blue-deep-indigo-ape-201

APE-201 French Blue-Deep Indigo – SS, M, L, XL

.

baju kebaya peplum terkini 2018 APE-202 Sandy Brown - Deep Purple -

APE-202 Sandy Brown – Deep Purple – SS, S, M, L, XL

.

baju kebaya peplum terkini 2018 APE-203 Deep Red Pearl - Midnight Black

APE-203 Deep Red Pearl – Midnight Black – SS, S, M, L, XL

.

baju kebaya peplum terkini 2018 APE-205 - Orange Brick - Purple Indigo

APE-205 – Orange Brick – Purple Indigo – SS, S, M, L, XL

.

baju kebaya peplum terkini 2018 APE-206 - Violet Orchid - Royal Blue

APE-206 – Violet Orchid – Royal Blue – S, M, L, XL

.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran APE

===
HARGA
===

RM 190 (Semenanjung)
RM 195 (Sabah / Sarawak)

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

.

BAJU KURUNG PEPLUM PUCCI GELORA BINTANG HATIKU

BAJU KURUNG PEPLUM PUCCI GELORA BINTANG HATIKU

Yang tak pernah pakai peplum, boleh try pakai peplum raya tahun ni. Cipta kelainan di hari raya kali ini.
Yang memang suka pakai peplum, terutama anak-anak gadis, boleh bergaya dengan peplum pucci yang sweet-sweet ni.
Kelihatan cantik, menarik, tertarik dengan Peplum Gelora Bintang Hatiku 🌷🌷

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PEPLUM PUCCI GELORA BINTANG HATIKU 

1⃣ Material : 
✔kombinasi dari material yang bermutu tinggi yang terbaik dipasaran iaitu galaxy printed(untuk corak pucci) dan tessa metallic korea ( untuk yang plain). 

✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekap di badan .2⃣ Ciri-ciri :

✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas.Labuh melepasi punggung. 

✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing apabila memakainya.

kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci.

3⃣ Saiz yang pelbagai boleh beli sedondon dengan ibu tersayang, kakak, adik, mak mertua & saudara-mara. Mesti meriahkan raya anda kali ini. 

Saiz dari SS, S , M, L & XL

4⃣ Stock : semua “READY STOCK

5⃣ Warna : 7 pilihan warna yang menawan

.
baju-kurung-peplum-pucci-terkini-biru-terang-light-blue-gbh-763

GBH-763 Light Blue – S, M, L

.

baju-kurung-peplum-pucci-terkini-biru-royal-blue-purpple-ungu-gbh-765

GBH-765 – SS, M, L, XL

.
baju-kurung-peplum-pucci-terkini-light-grey-kelabu-cerah-gbh-767

GBH-767 Light Grey – S

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran gbh
.
===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
.
BAJU PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU

BAJU PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU

Koleksi Baju Raya Terbaru Peplum Mewangi Sukma Rindu (MSR) khas untuk anda gayakan di hari raya ini.

KEISTIMEWAAN PEPLUM MSR

  •  Material :
    material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain
    ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan .

 

  • Memang best :
    potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
    ✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan anda, menampakkan anda kelihatan langsing
    ✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci.

 

  • Size : SS, S , M, L, XL

 

  • READY STOCK. Anda boleh terus pakai sebaik sahaja baju sampai ke tangan anda.

 

  • 5 pilihan warna yang mewah yang pasti akan menyerikan raya anda tahun ini

 

  • LIMITED EDITON .

.

koleksi baju raya 2017 terkini peplum bunga cantik light salmon msr-241

MSR-241 Light Salmon – L

.

baju-peplum-terkini-bunga-cantik-biru-pale-blue-MSR-242

MSR-242 Pale Blue – SS, S, L

.

baju-peplum-terkini-bunga-cantik-hijau-olive-light-olive-green-MSR-243

MSR-243 Light Olive Green – SS, S, M, L

.

baju-peplum-terkini-bunga-cantik-biru-awan-light-sky-blue-MSR-244

MSR-244 Light Sky Blue M

.

baju-peplum-terkini-bunga-cantik-coklat-woodland-brown-MSR-245

MSR-245 Woodland Brown – S, M, L

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
 
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran msr

.

===
HARGA
===
RM 170  (Semenanjung)
RM 175 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
.
Baju Kurung Ruffle Peplum Koleksi Hermosa Ruffle Peplum

Baju Kurung Ruffle Peplum Koleksi Hermosa Ruffle Peplum

  • Potongan PEPLUM yang menjadi idaman setiap wanita. 
  • ‘Cutting loose’. Ramai yang selesa pakai baju yang loose, kan 🙂 
  • Sesuai untuk semua jenis badan yang berbadan kecil sehingga gempal. 
  • Kain cotton creepe yang berkualiti tinggi membantu menyelesaikan masalah anda tidak perlu menggosok- ‘IRONLESS‘, 
  • Tak jarang dan tak tebal untuk memastikan anda sentiasa kekal selesa semasa bekerja mahupun semasa melakukan aktiviti luar.
  • 5 pilihan saiz yang semestinya tidak menghampakan anda. Pilihan dari saiz S, M,L,XL dan XXL.
  • Hermosa Ruffle Peplum didatangkan dengan 1 warna sahaja dan EDISI TERHAD. Cepat order sementara stok masih ada.
raya 2017 baju kurung peplum hitam putih hrp-01

HRP-01 Hitam Putih – S, M

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

.
===
HARGA
===

RM 160 (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak order” ke 019 – 776 3820

Update ASC

Klik sini untuk kami beritahu anda setiap kali baju baru dilancarkan!

Baju Kurung Peplum Songket – Koleksi Adinda Peplum Songket

Baju Kurung Peplum Songket – Koleksi Adinda Peplum Songket

Aduidui!!! Meleleh ayaq mata tengok koleksi terbaru ni uols!

Baju Kurung Songket Peplum 

Koleks ADINDA PEPLUM SONGKET YANG SANGAT EXCLUSIVE- APS

Sekali Pandang Abang Jatuh Hati

Dua Kali Pandang, abang terus jatuh cinta dengan Adinda 😍

Huuuiii… Cantiknya Koleksi Adinda  ni 😍 😍😍 

Tak berkerdip mata memandangmu… Waduh-waduh, jatuh chenta terus!

Jika anda akan menghadiri majlis rasmi / dinner / hi tea yang bertemakan klasik/tradisional, Baju kurung peplum songket Adinda memang pilihan yang terbaik untuk anda gayakan di majlis itu nanti. 

Koleksi Kurung Songket Peplum ni terinspirasi dari Seniwati Saloma yang memang sangat popular tu. 

Pastinya design ini mempunyai Kerlass nye yang tersendiri!

Lagi-lagi pula, Musim kenduri dah hampir tiba, mesti pening kepala kan pikir nak pakai baju ape?

 Tak kan lah asyik nak repeat baju yang same je.. Booooringnye.. 😞
.
Haaa… ADINDA PEPLUM SONGKET exclusive boleh bantu anda kelihatan up to date dan super hot masa hari kenduri tu nanti..

Memang wajib beli sehelai, kalau beli dua helai lagi elok anda… Sekali sedondon dengan ahli keluarga yang lain. Hehe 😘
.
ADINDA PEPLUM SONGKET ni didatangkan dengan warna warna SUPER GOJES! Auwww!!!

Pilihan gabungan tona warna yang manis dan ofcoz akan membuatkan korang feeling feeling beautiful… Silap-silap boleh overshadow pengantin. Keh kekh.. 😝

Bukan untuk wedding jer.

Apa yang best kebabomm Baju Kurung Songket Peplum Terkini Koleksi ADINDA PEPLUM SONGKET ni?


👍 Material : SONGKET INDIA yang digabungkan dengan kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang superb quality! 


👍 Songket India ni best sangat tau, serap peluh, tak gatal, memang ramai yang suka. 

👍 Ni kain songket betul, memang ada benang-benang songket. Bukan yang printed tu. 


👍 7 pilihan warna yang sweet sweet memang lovely 


👍 Saiz: SS,S, M, L dan XL


👍 WUDUK FRIENDLY

👍 Belakang takde dart. Cuma ada zip di belakang baju. 

.

baju-kurung-peplum-songket-terkini-klasik-tradisional-deep-pink-gold-merah-jambu-emas-aps-603

APS-603 Deep Pink + Gold  – SS, S, M, L, XL

.

baju-kurung-peplum-songket-terkini-klasik-tradisional-misty-rose-yello-green-merah-jambu-hijau-kuning-aps-605

APS-605 Misty Rose + Yellow Green  – SS, S, M, L dan XL

.

baju-kurung-peplum-songket-terkini-klasik-tradisional+emerald-green-royal-blue-hijau-biru-aps-607-edit

APS-607 Emerald Green + Royal Blue – SS, S, M, L

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===

JADUAL UKURAN SAIZ 

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran aps

===

HARGA

===

RM 180  (Semenanjung)

RM 185 (Sabah / Sarawak)

===

CARA ORDER

 ===

 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang sis nak ” ke 019 – 776 3820  

.

NAK Dapatkan UPDATE Baju Kurung TERKINI? KLIK SINI SEKARANG!

Pin It on Pinterest