Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
BAJU RAYA 2017 | KURUNG PEPLUM PUCCI GELORA BINTANG HATIKU

BAJU RAYA 2017 | KURUNG PEPLUM PUCCI GELORA BINTANG HATIKU

Yang tak pernah pakai peplum, boleh try pakai peplum raya tahun ni. Cipta kelainan di hari raya kali ini.
Yang memang suka pakai peplum, terutama anak-anak gadis, boleh bergaya dengan peplum pucci yang sweet-sweet ni.
Kelihatan cantik, menarik, tertarik dengan Peplum Gelora Bintang Hatiku 🌷🌷

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PEPLUM PUCCI GELORA BINTANG HATIKU 

1⃣ Material : 
✔kombinasi dari material yang bermutu tinggi yang terbaik dipasaran iaitu galaxy printed(untuk corak pucci) dan tessa metallic korea ( untuk yang plain). 

✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekap di badan .2⃣ Ciri-ciri :

✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas.Labuh melepasi punggung. 

✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing apabila memakainya.

kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci.

3⃣ Saiz yang pelbagai boleh beli sedondon dengan ibu tersayang, kakak, adik, mak mertua & saudara-mara. Mesti meriahkan raya anda kali ini. 

Saiz dari SS, S , M, L & XL

4⃣ Stock : semua “READY STOCK

5⃣ Warna : 7 pilihan warna yang menawan

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini kelabu slate grey gbh-761

GBH-761 Slate Grey – L, XL

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini kelabu merah rose red gbh-762

GBH-762 Rose Red – SS, S, M, L, XL

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini biru kelabu light blue grey gbh-763

GBH-763 Light Blue – SS, S, M, L, XL

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini light latte coklat latte hijau gbh-764

GBH-764 Light Latte – S, M, L, XL

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini biru royale blue gbh-765

GBH-765 Royal Blue – SS, S, M, L, XL

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini dusty pink belacan merah jambu gbh-766

GBH-766 Dusty Pink – S, M, L, XL

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini kelabu terang light grey gbh-767

GBH-767 Light Grey – SS, S, XL

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran gbh
.
===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
.
BAJU RAYA 2017 | PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU

BAJU RAYA 2017 | PEPLUM MEWANGI SUKMA RINDU

Koleksi Baju Raya Terbaru Peplum Mewangi Sukma Rindu (MSR) khas untuk anda gayakan di hari raya ini.

KEISTIMEWAAN PEPLUM MSR

  •  Material :
    material Sakura Creepe yang bermutu tinggi plain
    ✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan .

 

  • Memang best :
    potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
    ✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan anda, menampakkan anda kelihatan langsing
    ✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci.

 

  • Size : SS, S , M, L, XL

 

  • READY STOCK. Anda boleh terus pakai sebaik sahaja baju sampai ke tangan anda.

 

  • 5 pilihan warna yang mewah yang pasti akan menyerikan raya anda tahun ini

 

  • LIMITED EDITON .

.

koleksi baju raya 2017 terkini peplum bunga cantik light salmon msr-241

MSR-241 Light Salmon –  L

.

koleksi baju raya 2017 terkini peplum bunga cantik biru cair pale blue msr-242

MSR-242 Pale Blue – SS, S, L

.

koleksi baju raya 2017 terkini peplum bunga cantik hijau light olive green msr-243

MSR-243 Light Olive Green – SS, S, L

.

koleksi baju raya 2017 terkini peplum bunga cantik light sky blue biru langit msr-244

MSR-244 Light Sky Blue – SS

.

koleksi baju raya 2017 terkini peplum bunga cantik light sky blue biru langit msr-245

MSR-245 Woodland Brown – S, M, L

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran-peplum-msr

.

===
HARGA
===
RM 170  (Semenanjung)
RM 175 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
.
RAYA 2017 | Baju Kurung Ruffle Peplum Koleksi Hermosa Ruffle Peplum

RAYA 2017 | Baju Kurung Ruffle Peplum Koleksi Hermosa Ruffle Peplum

  • Potongan PEPLUM yang menjadi idaman setiap wanita. 
  • ‘Cutting loose’. Ramai yang selesa pakai baju yang loose, kan 🙂 
  • Sesuai untuk semua jenis badan yang berbadan kecil sehingga gempal. 
  • Kain cotton creepe yang berkualiti tinggi membantu menyelesaikan masalah anda tidak perlu menggosok- ‘IRONLESS‘, 
  • Tak jarang dan tak tebal untuk memastikan anda sentiasa kekal selesa semasa bekerja mahupun semasa melakukan aktiviti luar.
  • 5 pilihan saiz yang semestinya tidak menghampakan anda. Pilihan dari saiz S, M,L,XL dan XXL.
  • Hermosa Ruffle Peplum didatangkan dengan 1 warna sahaja dan EDISI TERHAD. Cepat order sementara stok masih ada.
raya 2017 baju kurung peplum hitam putih hrp-01

HRP-01 Hitam Putih – S, M, L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

.
===
HARGA
===

RM 160 (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak order” ke 019 – 776 3820

Update ASC

Klik sini untuk kami beritahu anda setiap kali baju baru dilancarkan!

Baju Kurung Peplum Songket – Koleksi Adinda Peplum Songket

Baju Kurung Peplum Songket – Koleksi Adinda Peplum Songket

Aduidui!!! Meleleh ayaq mata tengok koleksi terbaru ni uols!

Baju Kurung Songket Peplum 

Koleks ADINDA PEPLUM SONGKET YANG SANGAT EXCLUSIVE- APS

Sekali Pandang Abang Jatuh Hati

Dua Kali Pandang, abang terus jatuh cinta dengan Adinda 😍

Huuuiii… Cantiknya Koleksi Adinda  ni 😍 😍😍 

Tak berkerdip mata memandangmu… Waduh-waduh, jatuh chenta terus!

Jika anda akan menghadiri majlis rasmi / dinner / hi tea yang bertemakan klasik/tradisional, Baju kurung peplum songket Adinda memang pilihan yang terbaik untuk anda gayakan di majlis itu nanti. 

Koleksi Kurung Songket Peplum ni terinspirasi dari Seniwati Saloma yang memang sangat popular tu. 

Pastinya design ini mempunyai Kerlass nye yang tersendiri!

Lagi-lagi pula, Musim kenduri dah hampir tiba, mesti pening kepala kan pikir nak pakai baju ape?

 Tak kan lah asyik nak repeat baju yang same je.. Booooringnye.. 😞
.
Haaa… ADINDA PEPLUM SONGKET exclusive boleh bantu anda kelihatan up to date dan super hot masa hari kenduri tu nanti..

Memang wajib beli sehelai, kalau beli dua helai lagi elok anda… Sekali sedondon dengan ahli keluarga yang lain. Hehe 😘
.
ADINDA PEPLUM SONGKET ni didatangkan dengan warna warna SUPER GOJES! Auwww!!!

Pilihan gabungan tona warna yang manis dan ofcoz akan membuatkan korang feeling feeling beautiful… Silap-silap boleh overshadow pengantin. Keh kekh.. 😝

Bukan untuk wedding jer.

Apa yang best kebabomm Baju Kurung Songket Peplum Terkini Koleksi ADINDA PEPLUM SONGKET ni?


👍 Material : SONGKET INDIA yang digabungkan dengan kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang superb quality! 


👍 Songket India ni best sangat tau, serap peluh, tak gatal, memang ramai yang suka. 

👍 Ni kain songket betul, memang ada benang-benang songket. Bukan yang printed tu. 


👍 7 pilihan warna yang sweet sweet memang lovely 


👍 Saiz: SS,S, M, L dan XL


👍 WUDUK FRIENDLY

👍 Belakang takde dart. Cuma ada zip di belakang baju. 

baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional hitam gangsa black bronze APS-601
APS-601 Black + Gangsa – SOLD OUT

 

baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional pale turqoise purple ungu APS-602
APS-602 Pale Turqoise + Purple – SOLD OUT

 

baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional deep pink gold merah jambu emas APS-603
APS-603 Deep Pink + Gold  – SS, S, M, L, XL

 

baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional medium turqoise grey kelabu turqoise APS-604
APS-604 Medium Turqoise + Grey – L

 

baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional misty rose pink yellow green hijau kuning APS-605
APS-605 Misty Rose + Yellow Green  – SS, S, M, L dan XL

 

baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional powder blue medium orked purple ungu APS-606
APS-606 Powder Blue + Medium Orchid – SOLD OUT

 

baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional emerald green royal blue APS-607
APS-607 Emerald Green + Royal Blue – SS, S, M, L

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===

JADUAL UKURAN SAIZ 

===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===

HARGA

===

RM 180  (Semenanjung)

RM 185 (Sabah / Sarawak)

===

CARA ORDER

 ===

 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang sis nak ” ke 019 – 776 3820

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang sis nak ” ke 019 – 776 3820

 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang sis nak ” ke 019 – 776 3820

Update ASC

Klik sini untuk kami beritahu anda setiap kali baju baru dilancarkan!