Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Kurung Pahang Songket DKS

Baju Kurung Pahang Songket DKS

KESITIMEWAAN BAJU KURUNG PAHANG SONGKET DKS

  • Patern baju kurung pahang yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.
  • Material baju dari jenis kain linen cotton yang berkualiti tinggi dan texture yang menarik.
  • Selesa dan tidak panas untuk cuaca khatulistiwa Malaysia
  • Kain susun tepi dijahit dari jenis kain Sakura Thai Silk. Juga mempunya texture yang sangat lembut dan selesa.
  • LIMITED edition .  
  • SAIZ S, M, L, XL
  • Baju Kurung  PAHANG
  • Kain Susun Tepi

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-rose-pink-red-merah-jambu-dks-281

DKS-281 – S, M, L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-hijau-jadite-green-dks-282

DKS-282 – S, M, L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-ungu-biru-purple-cobalt-blue-dks-283

DKS-283 – S, M, L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-light-turqoise-dodger-blue-dks-284

DKS-284 – S, M, L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-deep-grey-coklat-brown-kelabu-dks-285

DKS-285 – S, M, L, XL

 

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran-dks

===
HARGA
===

RM 160 (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

.

NAK Dapatkan UPDATE Baju Kurung TERKINI? KLIK SINI SEKARANG!

Baju Kurung Pahang Songket Koleksi Rain Roses

Baju Kurung Pahang Songket Koleksi Rain Roses

SERLAHKAN KEANGGUNAN GAYAMU DENGAN KOLEKSI BAJU KURUNG PAHANG SONGKET RAIN ROSES

Khas untuk sis yang sukakan SWEET & SIMPLE boleh bergaya dengan kurung pahang Rain Roses ini di mana-mana sahaja sama ada nak pergi wedding ke , nak ke ofis ke atau berjalan-jalan dengan kurung pahang ni nampak anda ayu sangat!

Berbunga hati tengok sis sopan je. Almaklumlah #OOTD kan.

Memang special sangat Baju Kurung Pahang Songket NRR ni :

 Design kurung pahang ni kemas sangat.

 Corak ‘songket’ membuatkan anda kelihatan ayu dan bergaya. Dipadankan pula dengan kain Lipat Batik yang menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia. Memang nampak ayu dan sopan kan.

 Fabrik dari material thai silk dwi tone. Material ni jenis yang sejuk dan selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja. Kalau pakai memang ketara nampak tekstur eklusif.

 Fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil ‘exclusive’ .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!

 Ok semua READY STOCK ada banyak saiz dari saiz S sehingga XL.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

.

baju-kurung-pahang-songket-merah-pale-violet-red-blue-pearl-nrr-121

NRR-121 Pale Violet Red – Blue Pearl – S, M

.

baju-kurung-pahang-songket-deep-blue-sea-celadon-green-hijau-biru-nrr-122

NRR-122 Celadon Green – Deep Blue Sea – S, L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-antique-gold-purple-indigo-nrr-123

NRR-123 Antique Gold – Purple Indigo – S, M, L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-french-blue-deep-indigo-biru-nrr-124

NRR-124 French Blue – Deep Indigo – S, M, L, XL

.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran NRR

===
HARGA
===

RM 160 (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

Baju Kurung Songket Qaseh Puteri Songket (Kurung Pahang)

Baju Kurung Songket Qaseh Puteri Songket (Kurung Pahang)

Anda akan kelihatan anggun menpersona mata yang memandang tatkala menggayakan baju kurung songket Koleksi Qaseh Puteri Songket ini 😍 
 .
Dengan baju kurung pahang yang longgar dan menawan ini juga boleh buat anda kelihatan anggun dan elegant!. Yang penting, sopan.  
.

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG SONGKET QASEH PUTERI SONGKET 

.

✔ Special Baju Kurung Pahang digabungkan dengan Kain lipat batik yang tak terbelah (patuh syariah).
✔ Material baju dari fabrik Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas
✔ Material Kain dari fabrik Songket Tenun yang tinggi quality..
✔ EDISI TERHAD 
✔ Saiz  S, M, L, XL dan XXL
 .
baju kurung songket baju kurung pahang pink rasberry framboise qps-221

QPS-221 Rasberry Framboise – S, M, L, XL, XXL

.
baju kurung songket baju kurung pahang gold brown coklat emas qps-222

QPS-222 Gold – S, M, L, XL, XXL

.
baju kurung songket baju kurung pahang ungu purple twilight violet qps-223

QPS-223 Twilight Violet – S, M, XL, XXL

.
baju kurung songket baju kurung pahang hijau turqoise green qps-224

QPS-224 Turqoise Green – S, M, L, XL

.
baju kurung songket baju kurung pahang oren merah bata brick qps-225

QPS-225 Brick – S, M, L

.

baju kurung songket baju kurung pahang ungu purple indigo qps-226

QPS-226 Purple Indigo – S, M, L, XL, XXL

 .
baju kurung songket baju kurung pahang emas gold-227

QPS-227 Olive – S, M, L, XL, XXL

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran qps
.
===
HARGA
===
RM 199  (Semenanjung)
RM 204 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Pahang Classic (CKP)

Baju Kurung Pahang Classic (CKP)

Khas untuk sis yang sukakan SWEET & SIMPLE boleh bergaya dengan kurung pahang CLASSIC di mana-mana sahaja sama ada nak pergi :
♡ wedding ke , 
♡ nak ke ofis ke atau 
♡ berjalan-jalan
dengan kurung pahang nampak anda ayu sangat!
Berbunga hati tengok sis sopan je. Almaklumlah #OOTD kan.

Memang special sangat BAJU KURUNG PAHANG CLASSIC CKP NI :

 
 Design kurung pahang ni kemas sangat. Corak ‘plain’ membuatkan si pemakai kelihatan kurus dan tinggi. Dipadankan pula dengan kain Lipat Batik yg menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia nampak ayu dan sopan kan.
 Fabrik dari moss creepe. Material ni jenis yang sejuk, selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja.Kalau pakai memang ketara nampak tekstur eklusif.
 fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil ‘exclusive’ .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!
 
  Ok semua READY STOCK. Ada banyak saiz dari saiz SS, S, M, L, XL.

 

baju kurung pahang plain classic merah jambu blush pink ckp-111

CKP-111 Blush Pink – SS, M, L, XL

 

baju kurung pahang plain classic hijau emerald green ckp-112

CKP-112 Emerald Green – SS, S, XL

 

baju kurung pahang plain classic deep maroon ckp-113

CKP-113 Deep Maroon – SS, S, M, L, XL

 

baju kurung pahang plain classic twilight violet ckp-114

CKP-114 Twilight Violet – SS, S, M, L, XL

 

baju kurung pahang plain classic eggplant aubergie ckp-115

CKP-115 Eggplant Aubergine – SS, S, M, L, XL

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

 

===
HARGA
===
RM 120  (Semenanjung)
RM 125 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

Baju Kurung Pahang Batik Koleksi Kurung Batik Royal KBR

Baju Kurung Pahang Batik Koleksi Kurung Batik Royal KBR

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Batik Koleksi Kurung Batik Royal (KBR)

  • Cutting BAJU KURUNG PAHANG bercorak batik yang cantik. Sangat sesuai digayakan ke majlis-majlis rasmi yang bakal anda hadiri. 
  • Cutting yang patuh syariah. LONGGAR di bahagian PUNGGUNG.   
  • Dijahit dari Material GALAXY SILK yang berkualiti tinggi.
  • Kain yang lembut dan flowy, KURANG RENYUK, kain SEJUK dipakai
  • BAJU : KURUNG PAHANG 
  • KAIN  : SUSUN TEPI
  • READY STOCK 
  • Saiz dari S, M, L, XL
baju kurung pahang batik terkini hijau hitam kbr-131

KBR-131 – S, M, L, XL

 

baju kurung pahang batik terkini coklat kbr-132

KBR-132 – M, XL

 

baju kurung pahang batik terkini hitam kbr-133

KBR-133 – S, M, L, XL

 

baju kurung pahang batik terkini hitam kelabu kbr-134

KBR-134 – M, L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
===
HARGA
===
RM 120  (Semenanjung)
RM 125 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Pahang Songket Printed TerkiniKoleksi Kurung Pahang Songket KSP

Baju Kurung Pahang Songket Printed TerkiniKoleksi Kurung Pahang Songket KSP

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PAHANG SONGKET PRINTED (KSP)

  • BAJU KURUNG PAHANG yang patuh syariah dan LONGGAR di bahagian PUNGGUNG.
  • Material baju dari jenis kain KOREAN CREEPE yang berkualiti tinggi- jenis lembut dan flowy ,KURANG RENYUK, kain SEJUK dipakai
  • KAIN pula jenis kain SUSUN TEPI diperbuat dari PRINTED SONGKET bermutu tinggi.
  • READY STOCK
  • Saiz dari S, M , L , dan XL
baju kurung pahang songket printed terkini merah hati red heart ksp-100

KSP-100 Merah Hati – S, M, L, XL

.

baju kurung pahang songket printed terkini hijau green ksp-200

KSP-200 Merah Hati – S, M, L, XL

 

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===
HARGA
===

RM 120 (Semenanjung)
RM 125 (Sabah / Sarawak)

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

 

Page 1 of 3123

Pin It on Pinterest