Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Kurung Moden Kembang Ilham Seri Adinda

Baju Kurung Moden Kembang Ilham Seri Adinda

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG MODEN KEMBANG ILHAM SERI ADINDA

Special sangat cutting baju kurung moden kembang ILHAM SERI ADINDA.

🍁Material : 
✔kain duyung dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺.

🍁 Ciri-ciri :
✔cutting baju yang menawan dan ‘loose’
✔baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart.

🍁 Size : S , M, L, XL, XXL
( size ‘XXL’ adds on RM20 )

🍁 Stock : semua “READY STOCK” tidak ada “PREORDER”

🍁 Warna : 5 pilihan warna yang mewah

baju-kurung-moden-kembang-corak-bunga-purple-ungu-violet-lilac-isa-901

ISA-901 Violet Lilac – M, L, XL

.

baju-kurung-moden-kembang-corak-bunga-COPPER-BRONZE-GANGSA-isa-902

ISA-902 Copper Bronze – M, L

.

baju-kurung-moden-kembang-corak-bunga-baby-blue-biru-isa-903

ISA-903 Baby Blue – S, M, L, XL, XXL

.

baju-kurung-moden-kembang-corak-bunga-thistle-plum-isa-904

ISA-904 Thistle Plum – S, M, L, XL, XXL

.

baju-kurung-moden-kembang-corak-bunga-fossil-grey-kelabu-isa-905

ISA-905 Fossil Grey – M, L, XL. XXL

.

baju-kurung-moden-kembang-corak-bunga-hijau-emerald-green-isa-906

ISA-906 Emerald Green – S, M, L, XL, XXL

.

baju-kurung-moden-terkini-2018-corak-bunga-biru-light-soft-blue-isa-907

ISA-907 Light Soft Blue – S, M, L, XL, XXL

.

baju-kurung-moden-terkini-2018-corak-bunga-ungu-purple-indigo-isa-908

ISA-908 Purple Indigo – S, M, L, XL, XXL

.

baju-kurung-moden-terkini-2018-corak-bunga-merah-jambu-lembut-light-soft-pink-isa-909

ISA-909 Light Soft Pink – S, M, L, XL, XXL

.

baju-kurung-moden-terkini-2018-corak-bunga-hitam-midnight-black-isa-910

ISA-910 Midnight Black – S, M, L, XL, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran-isa

===
HARGA
===

RM 140

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

.

NAK UPDATE Baju Kurung TERBARU? KLIK SINI  Sekarang untuk Dapatkan UPDATE PERCUMA

Baju Kurung Malaysia Moden Koleksi Primadona Classic

Baju Kurung Malaysia Moden Koleksi Primadona Classic

Meletop tau uollz baju kurung Malaysia Moden Koleksi Primadona Classic ni. 

.

Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung Primadona ni.

🍁Material :
✔ Kain plain dari valentino soluna silk ( untuk kod PCK-602 )
✔ Kain plain dari Twill Paloma ( untuk kod PCK-601 )
✔ Kain dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺.

🍁 Ciri-ciri :
✔ Cutting : Baju Kurung Malaysia
✔ Cutting baju yang menawan dan digemari ramai. Patuh Syariah
✔ Kain Lipat Batik

🍁 Size : S , M, L, XL, XL

🍁 Stock : semua “READY STOCK“.

🍁 Warna : Ada 2 pilihan warna dengan corak yang mewah

baju kurung malaysia moden terkini harimau leopard hitam putih pck-601

PCK-601 Hitam Putih – S, M, L, XL

.

baju kurung malaysia moden terkini dark purple ungu gelap pck-602

PCK-602 Dark Purple – S, L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran pck

.

===
HARGA
===
 
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
 
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Moden Bercorak Bunga dan Abstrak Koleksi KMV

Baju Kurung Moden Bercorak Bunga dan Abstrak Koleksi KMV

Keistimewaan Baju Kurung Moden Bercorak Bunga dan Abstrak KMV

.
(+) Baju Kurung Moden KMV diperbuat dari Material yang HIGH QUALITY. 
 .
Untuk koleksi ini, ada pelbagai material digunakan. Sila rujuk code & gambar :
 .
KMV 610 – 617, KMV 622- 624 : material viscose 
KMV 618 – KMV 621 : peach skin 
KMV 625, KMV 628- 629 : material galaxy printed silk
KMV 626 – KMV 627 : material creepe silk
KMV 630 – KMV 631 : material walili silk
KMV 632 – KMV 635 : Viscose
 .
material viscose :
▶ berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut ,mudah untuk menggosok.
 .
material peach skin
▶ tekstur seperti viscose tetapi tekstur viscose lebih lembut berbanding fabrik peach skin.
 .
material galaxy silk
▶ lembut, tidak panas, tidak mudah berkedut setelah gosok dan cantik terletak
 .
material creepe silk
▶ mudah dijaga, sangat minimal iron 
 .
material walili silk
▶ kain yang lembut dan “flow” yang cantik dengan tampak kain yang ‘terjatuh’ kemas
 .
(+) 8 pilihan warna & DESIGN
✔ potongan kurung mini / kurung malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak 
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah
 .
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz SS sehingga 3XL.
 .
(+) Harga JIMAT – MAMPU MILIK. Memang berbaloi 
 .

.

baju-kurung-moden-malaysia-coklat-terkini-kmv-610

KMV-610 – SS, S, M, L, XL

 .
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-terkini-kmv-611

KMV-611 – SS

 .
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-terkini-kmv-612

KMV-612 – SS, S

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-terkini-kmv-613

KMV-613 – SS

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-merah-terkini-kmv-614

KMV-614 – SS, S, M, L, XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-615

KMV-615 – L, XL, XXL, 3XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-616

KMV-616 – M, L, XL, XXL, 3XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-617

KMV-617 – S, M, L, XL, XXL, 3XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-618

KMV-618 – SS, S, L, XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-619

KMV-619 – SS, S, M, L, XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-620

KMV-620 – SS, S, M, L, XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-621

KMV-621 – S, M, L

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-hijau-terkini-kmv-622

KMV-622 – SS, S, M, L, XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-623

KMV-623 – S, L

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-bunga-purple-ungu-terkini-kmv-624

KMV-624 – SS, S, XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-batik-hitam-hijau-terkini-kmv-625

KMV-625 – SS, L

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-hijau-terkini-kmv-626

KMV-626 – SS

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-terkini-kmv-627

KMV-627 – SS, L

.
baju-kurung-malaysia-moden-corak-abstrak-hitam-terkini-kmv-629

KMV-629 – SS, S, XL

.
baju-kurung-moden-malaysia-tone-color-terkini-kmv-630

KMV-630 – XL

.
baju-kurung-malaysia-moden-tone-color-terkini-kmv-631

KMV-631 – SOLD OUT

.
baju kurung moden terkini malaysia corak bunga biru kmv-632

KMV-632 – S, M, L, XL, XXL

.
baju kurung moden terkini malaysia corak bunga biru kmv-632

KMV-633 – S, M, L, XL, XXL

.
baju kurung moden terkini 2017 hitam putih kmv-634

KMV-634 – L, XL

.
baju kurung moden terkini 2017 hitam krim kmv-635

KMV-635 – S, M, L, XL

baju kurung moden batik terkini kurung malaysia batik kmv-637

KMV-637 – S, M, L, XL

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran-kmv
===
HARGA
===
RM 100  (Semenanjung)
RM 105 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
Saiz 3XL Tambah RM 30
===
CARA ORDER
 ===
.
Baju Kurung Moden Corak KAM

Baju Kurung Moden Corak KAM

🌷 NEW ARRIVAL BAJU KURUNG MODEN CORAK KURUNG ADIVA MYESHA (KAM)🌷
.


Sangat berpuas hati dengan baju, kualiti & harga .. Terima kasih.

Baju Kurung Malaysia (Kurung Moden, tapi tak ada dart) : KURUNG ADIVA MYESHA bercorak penuh, tak renyuk, tak perlu iron.

Cepat siap & maintain cantik ayu je ke mana jua.
.

  • Baju kurung Malaysia bercorak penuh bertemakan ABSTRAK yang simple dan tak serabut, membuatkan anda kelihatan AYU SOPAN!! Alahai sejuk mata memandang. 🙂
  • FABRIK KAIN

         > Kod KAM-291 & KAM-292 dari material Cotton Viscose yang berkualiti tinggi. Tidak jarang, tidak kecut apabila dibasuh & selesa.


KAM-293 hingga KAM-296 dari material Bubble Creepe Chiffon yang berkualiti tinggi, tidak jarang & tak perlu pakai inner.  

  • Cutting : Baju Kurung Malaysia yang longgar, potongan selesa yang sentiasa mendapat permintaan ramai 🙂
  • Pinggang kain separa getah (boleh memeri sehingga 4 – 6 inch)
  • Potongan kain LIPAT BATIK – Menampakkan diri anda lebih kelihatan kurus dan elegant.
  • Saiz :  M , L , XL , XXL & 3XXL. Yeay 3XL pun ada. Walau macam mana pun bentuk badan anda, pakai baju dan kain corak penuh yang simple ini tidak akan menampakkan bentuk badan anda. Jadi, anda boleh tampil yakin di mana jua anda berada. Tak perlu risau tentang bentuk badan anda 🙂


PERHATIAN
 : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

.

baju-kurung-moden-malaysia-abstrak-hitam-bercorak-terkini-KAM-291

KAM-291 – M, L, XL, XXL, 3XL

.

baju-kurung-moden-malaysia-abstrak-merah-red-bercorak-terkini-KAM-292

KAM-292 – M, L, XL, XXL, 3XL

.

baju-kurung-moden-malaysia-abstrak-hitam-bercorak-terkini-KAM-293

KAM-293 – M, L, XL, XXL, 3XL

.

baju-kurung-moden-malaysia-abstrak-maroon-bercorak-terkini-KAM-294

KAM-294 – M, L, XL, XXL, 3XL

.

baju-kurung-moden-malaysia-abstrak-coklat-bercorak-terkini-KAM-295

KAM-295 – M, L, XL, XXL, 3XL

.

baju-kurung-moden-malaysia-abstrak-merah-hati-kelabu-red-heart-grey-bercorak-terkini-KAM-296

KAM-296 – M, L, XL, XXL, 3XL

.

===

JADUAL UKURAN SAIZ 

===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran kam

===

HARGA

===

RM 120  (Semenanjung)

RM 125 (Sabah / Sarawak)

XXL Tambah RM 20 

3XL Tambah RM 30

===

CARA ORDER

 ===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

Klik sini untuk kami beritahu anda setiap kali baju baru dilancarkan!

 

Baju Kurung Moden Songket VIC

Baju Kurung Moden Songket VIC

Keistimewaan Baju Kurung Moden Songket Vintage Impiana Calista  [EKSLUSIF EDITION]

Baju kurung Malaysia Vintage Impiana Calista Bermotif Songket. Menjadikan anda kelihatan Mewah & Elegant apabila memakainya.

Fabrik baju daripada CottonSilk yang  berkualiti Tinggi menjamin keselesaan & keanggunan .

Kain ‘plain’ dari material valentino soluna silk yang lembut dengan texture rasa yang lasak dan mempunyai flowy kain yang Cantik .

Baju dengan motif Songket ditambah dengan hiasan renda atau LACE dibahagian depan menambahkan keunikan & ketinggian warisan seni melayu.

Kain Lipat batik (tidak terbelah, patuh syariat)

LIMITED SIZE : SS, S, M, L, XL, XXL

.

baju-kurung-malaysia-songket-terkini-2017-punch-pink-merah-jambu-VIC-721

VIC-721 Punch Pink – SS, M, L, XL, XXL

.

baju-kurung-malaysia-songket-terkini-2017-biru-royal-blue-VIC-722

VIC-722 Royal Blue – SS, S, L, XL, XXL

.

baju-kurung-malaysia-songket-terkini-2017-ungu-purple-eggplant-VIC-723

VIC-723 Purple Eggplant – L

.

baju-kurung-malaysia-songket-terkini-2017-magenta-VIC-724

VIC-724 Magenta – SS, S, L

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran_vic

.

===
HARGA
===
RM 110  (Semenanjung)
RM 115 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
.
BAJU KURUNG MODEN KEMBANG SALOMA RME

BAJU KURUNG MODEN KEMBANG SALOMA RME

Mommy-mommy sekarang dah tak perlu risau. Uols pun boleh bergaya juga dengan baju yang berfesyen dan cantik-cantik taw. Koleksi ni khas untuk anda. Sebab, design ni kami sengaja design kembaang A Shape di bahagian punggung. Sebab kami sangat peka dengan mommy-mommy yang selalu susah nak pilih baju yang ready made, sebab bahagian punggung selalu tak lepas.

Meh tengok keistimewaan Baju Kurung Moden Kembang koleksi Rauda Medina Ekslusif ni 

🍁Material : 
Kain plain dari valentino silk
kain duyung juga dari jenis valentino silk yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺.

🍁 Ciri-ciri :
hujung tangan yang bergetah dan kembang “ala-ala saloma”. 
✔cutting baju yang menawan dan ‘loose’
baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart. Sangat sesuai digayakan oleh semua jenis bentuk badan. Tak kisah anda selim melim atau chubby-chubby. 

🍁 Size : S , M, L, XL, XXL

🍁 Stock : semua “READY STOCK” 

🍁 Warna : 3 pilihan warna yang mewah yang akan menyerlahkan gaya anda di hari raya 2017 nanti. 

.

baju-kurung-moden-kembang-a-shape-pucci-emas-goldenrod-rme-292

RME-292 Goldenrod – S, M, L, XL

.

baju-kurung-moden-kembang-a-shape-pucci-hijau-pine-green-rme-293

RME-293 Pine GreenS, M, L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran rme

.

===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
.
Page 1 of 41234

Pin It on Pinterest