Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
BAJU RAYA 2018 | Baju Kurung Moden Songket Larissa Bella Exclusive

BAJU RAYA 2018 | Baju Kurung Moden Songket Larissa Bella Exclusive

TERBARU! BAJU RAYA 2018 – BAJU KURUNG MODEN SONGKET KOLEKSI LARISSA BELLA EXCLUSIVE

.

Gabungan ‘pattern’ kurung Modern & corak songket printed yang terindah . Kombinasi material yang ber PREMIUM tinggi . 
.
5 KEISTIMEWAAN KURUNG LARISSA BELLA EXCLUSIVE :-

.

1) Pattern baju kurung modern (ada dat di belakang)  yang patuh syariah. Labuh menutupi punggung.

2) Corak songket printed yang cantik & nampak mewah.

3) Breasfeed Friendly (Ada zip di bahagian depan -9 inchi panjang zip-)

4) Material yang ber PREMIUM tinggi . Baju & kain dari material lavenzi cotton yang sangat minimal iron , texture lembut & menarik, kain sejuk serta tidak panas.

5) kain lipat batik diperbuat dari lavenzi cotton.

6) Saiz dari SS sehingga XXL

EDISI TERHAD

.

baju-kurung-moden-songket-biru-kehijauan-cyan-lbe-251-baju-raya-terkini-2018

LBE-251 Cyan – SS, S, M, XL, XXL

.

baju-kurung-moden-songket-kelabu-grey-aswood-moss-lbe-252-baju-raya-terkini-2018

LBE-252 Asswood Moss – SS, S, M, XXL

.

baju-kurung-moden-songket-grape-nectar-purple-belacan-lbe-253-baju-raya-terkini-2018

LBE-253 Grape Nectar – SS, S

.

baju-kurung-moden-songket-biru-kelabu-blue-grey-lbe-254-baju-raya-terkini-2018

LBE-254 Blue Grey – SS, S, L, XL

.

baju-kurung-moden-songket-coklat-light-brown-lbe-255-baju-raya-terkini-2018

LBE-255 Light Brown – SS, S, M, L, XL, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran LBE

.

===

HARGA

===

RM 170

Saiz XXL Tambah RM 20

===

CARA ORDER 

===

SMS/Wasap kod baju dan size yang sis nak ke 019 – 776 3820

.NAK Update Baju Baru PERCUMA? KLIK SINI Sekarang!

Baju Kurung Pahang Songet BF Friendly Koleksi Seroja

Baju Kurung Pahang Songet BF Friendly Koleksi Seroja

NEW COLLECTION BAJU KURUNG PAHANG SONGKET BF FRIENDLY KOLEKSI SEROJA

Seroja…Seroja ku sayang

[TIPU BAJU MAHAL… DAH TU SUSAH NAK JAGA PULAK]

Tak… baju ni tak mahal…  ni bukan songket printed tau. Ni songket tenun mesin … Tak percaya? Cer tengok kat kedai-kedai,  berapa harga Kain Songket Pasang yang belum jahit tu. 1 meter je dah RM 100++. Ni kami jual tak sampai RM 300 pun, siap jahit lagi tu. Terus sarung je kat badan, pastu dah boleh pakai untuk ke tempat kerja, atau wedding / event-event company sis tu. 
.
.
.

PUTERI SEROJA ✿

Terpancar sejalur cahaya
Di kelopaknya seroja
Bak kemilau samarenda
Memukau mata hati ini seketika
…..

Terpana kan tengok koleksi Seroja ni 😁

Apa yang best Baju Kurung Pahang Songket BF Friendly SEROJA ni?

✔ Potongan baju kurung pahang,  berleher bulat dan berbutang tersembunyi di dada. Nursing friendly

baju kurung pahang bf friendly seroja menyusu songket

butang tersorok – sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusu

✔ Cantik dan tak ketat dan loose di bahagian dada ada perincian butang sampul

✔ Kain lipat batik tanpa belah, patuh syariah

✔ Baju dari material Thai Silk Tafeta yang sememangnya superb best dan mewah.

✔ Kain dari material songket yang super gorgeous. Songket tenunan mesin Gred B

✔ Saiz yang ditawarkan dari SS hingga XL

Baju Kurung Pahang Songet BF Friendly Menyusu Terkini 2018 Coklat Granola Brown seroja-02

Seroja 02 (Granola Brown) – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Songet BF Friendly Menyusu Terkini 2018 Hijau Emerald Green seroja-03

Seroja 03 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Songet BF Friendly Menyusu Terkini 2018 Coklat Brown seroja-05

Seroja 05 – SS, S

.

Baju Kurung Pahang Songet BF Friendly Menyusu Terkini 2018 Deep Sky Blue Biru Langit seroja-06

Seroja 06 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Songet BF Friendly Menyusu Terkini 2018 Hijau Sage Green seroja-07

Seroja 07 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Songet BF Friendly Menyusu Terkini 2018 Maroon Wood seroja-08

Seroja 08 – SOLD OUT

.

Baju Kurung Pahang Songet BF Friendly Menyusu Terkini 2018 Maroon seroja-09

Seroja 09 – SS, S

.

Baju Kurung Pahang Songet BF Friendly Menyusu Terkini 2018 Slate Blue Purple Ungu Biru seroja-11

Seroja 11 – SOLD OUT

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran seroja

.

===
HARGA
===

RM 229

===
CARA ORDER
===

.

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

.

NAK Dapat UPDATE PERCUMA Baju Kurung TERBARU? KLIK SINI  Sekarang

 

Baju Kurung Menyusu BF Sehingga 3XL

Baju Kurung Menyusu BF Sehingga 3XL

Yeay! Mommies yang ada baby yang masih susu badan boleh lah bergaya cantik dengan Baju Kurung Menyusu Black Roses Series ni. 

Biasanya lepas ada baby ni badan naik kan?

Haaa… pakai baju hitam koleksi Black Roses Series ni, bukan setakat mudah nak menyusukan bayi anda masa raya nanti. Malah, anda akan kelihatan selim melim lagi tu. Best kan? 

4 KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG MENYUSU BLACK ROSES SERIES : 

1⃣ Design terbaru dan terhad di pasaran Baju Kurung Malaysia, kain lipat batik

‘Special’ nya keluaran terbaru ini zip di bahagian hadapan “BF friendly” serta terdapat belahan 7inci dibahagian kiri & kanan baju seperti ‘punjabi blouse’. 
2⃣ Corak bunga Rose yang menghiasi tangan dan di bahagian kain menampakkan anda sangat menawan dan ‘exclusive’ . Sekali pandang pun dah buatkan anda jatuh cinta. Cuba bayangkan anda yang cantik menawan yang memakainya.
3⃣ Material yang menjadi rebutan ramai, cotton viscose yang tidak kecut walau dibasuh berkali-kali, ‘very minimal iron’ , dan lambat kedut. Material ini adalah juara , lembutnya kain ini, terasa sejuk serta kain yang beralun cantik memikat hati . Alahai..
4⃣ Warna hitam adalah warna kegemaran ramai orang. Anda akan kelihatan lebih langsing dan menampakkan anda seorang yang berkarisma. 
Anda yang gemarkan warna hitam, inilah masanya untuk anda tambah koleksi DESIGN terbaru bagi tahun 2017. 
Yang masih belum memiliki koleksi baju kurung berwarna hitam, anda membuat keputusan yang tepat apabila mengenakan Black Roses Series yang ‘Exclusive’ ini. 
Pasti anda jatuh cinta dengan koleksi ‘HOT’ ini.
5⃣ Ramai yang nak pakai sedondon 1 family di hari raya, kan  ❤. Jadi, kami siapkan koleksi ini untuk anda sekeluarga. Ada saiz dari saiz S sehingga ke 3XL.

.

baju-kurung-terkini-baju-kurung-menyusu-bf-firendly-hitam-putih-corak-bunga-brs-161

BRS-161 Hitam Putih – L

.

baju-kurung-terkini-baju-kurung-menyusu-bf-firendly-hitam-krim-corak-bunga-brs-162

BRS-162 Hitam Krim BRS-162 – S

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran brs .

===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20 
Saiz 3XL Tambah RM 30
===
CARA ORDER
 ===
.

 

NAK Dapatkan UPDATE Baju Kurung TERKINI? KLIK SINI SEKARANG!

Pin It on Pinterest