Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Kurung Menyusu BF Sehingga 3XL

Baju Kurung Menyusu BF Sehingga 3XL

Yeay! Mommies yang ada baby yang masih susu badan boleh lah bergaya cantik raya nanti dengan Baju Kurung Menyusu Black Roses Series ni. 

Biasanya lepas ada baby ni badan naik kan?

Haaa… pakai baju hitam koleksi Black Roses Series ni, bukan setakat mudah nak menyusukan bayi anda masa raya nanti. Malah, anda akan kelihatan selim melim lagi tu. Best kan? 

4 KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG MENYUSU BLACK ROSES SERIES : 

1⃣ Design terbaru dan terhad di pasaran Baju Kurung Malaysia, kain lipat batik

‘Special’ nya keluaran terbaru ini zip di bahagian hadapan “BF friendly” serta terdapat belahan 7inci dibahagian kiri & kanan baju seperti ‘punjabi blouse’. 
2⃣ Corak bunga Rose yang menghiasi tangan dan di bahagian kain menampakkan anda sangat menawan dan ‘exclusive’ . Sekali pandang pun dah buatkan anda jatuh cinta. Cuba bayangkan anda yang cantik menawan yang memakainya.
3⃣ Material yang menjadi rebutan ramai, cotton viscose yang tidak kecut walau dibasuh berkali-kali, ‘very minimal iron’ , dan lambat kedut. Material ini adalah juara , lembutnya kain ini, terasa sejuk serta kain yang beralun cantik memikat hati . Alahai..
4⃣ Warna hitam adalah warna kegemaran ramai orang. Anda akan kelihatan lebih langsing dan menampakkan anda seorang yang berkarisma. 
Anda yang gemarkan warna hitam, inilah masanya untuk anda tambah koleksi DESIGN terbaru bagi tahun 2017. 
Yang masih belum memiliki koleksi baju kurung berwarna hitam, anda membuat keputusan yang tepat apabila mengenakan Black Roses Series yang ‘Exclusive’ ini. 
Pasti anda jatuh cinta dengan koleksi ‘HOT’ ini.
5⃣ Ramai yang nak pakai sedondon 1 family di hari raya, kan  ❤. Jadi, kami siapkan koleksi ini untuk anda sekeluarga. Ada saiz dari saiz S sehingga ke 3XL.
raya 2017 baju kurung menyusu bf friendly hitam putih corak bunga BRS-161

BRS-161 Hitam Putih – L

.

baju raya 2017 baju kurung menyusu bf friendly hitam putih BRS-162

BRS-162 Hitam Putih BRS-162 – S

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
Ukuran baju kurung menyusu Black Roses Series

Ukuran baju kurung menyusu Black Roses Series

.

===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20 
Saiz 3XL Tambah RM 30
===
CARA ORDER
 ===
.

Update ASC%3