Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Kurung Songket Qaseh Aafiya

Baju Kurung Songket Qaseh Aafiya

Baju Kurung Songket Qaseh Aafiya adalah gabungan ‘pattern’ baju kurung Malaysia & corak songket printed yang terindah . Kombinasi material yang ber PREMIUM tinggi

5 KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG SONGKET QASEH AAFIYA :

1) Pattern baju kurung Malaysia yang patuh syariah. Labuh menutupi punggung.

2) Corak songket printed yang cantik & nampak mewah.

3) Diperbuat daripada material yang ber PREMIUM tinggi . Baju & kain dari material lavenzi cotton yang sangat minimal iron , texture lembut & menarik, kain sejuk serta tidak panas.

4) Kain lipat batik diperbuat dari lavenzi cotton. Kain tak terbelah

5) Saiz dari SS hingga 3XL

EDISI TERHAD

.

baju-kurung-songket-peach-terkini-2018-baju raya-kurung-malaysia-qac-301

QAC-301 Blush Peach – XL, 3XL

.

baju-kurung-songket-kelabu-slate-grey-terkini-2018-baju raya-kurung-malaysia-qac-302

QAC-302 Slate Grey – SS

.

baju-kurung-songket-merah-jambu-soft-pink-terkini-2018-baju raya-kurung-malaysia-qac-303

QAC-303 Soft Pink – S, M, L, XXL, 3XL

.

baju-kurung-songket-yellow-green-kuning-hijau-terkini-2018-baju raya-kurung-malaysia-qac-304

QAC-304 Yellow Green – SOLD OUT

.

baju-kurung-songket-ungu-pale-purple-terkini-2018-baju raya-kurung-malaysia-qac-305

QAC-305 Pale Purple – S, L, XL, XXL, 3XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran qac

 

===

HARGA

===

RM 170

Saiz XXL Tambah RM 20

Saiz 3XL Tambah RM 30 

===

CARA ORDER 

===

SMS/Wasap kod baju dan size yang sis nak ke 019 – 776 3820

.

NAK Dapat UPDATE PERCUMA Baju Kurung TERBARU? KLIK SINI Sekarang

Baju Raya 2018 | Baju Kurung Songket Melody Donna Saphire

Baju Raya 2018 | Baju Kurung Songket Melody Donna Saphire

Makin bertambah seri bila pakai baju kurung bunga-bunga kecil ni. Nampak bunga tu timbul. Cantik nya sis. InsyaAllah sis rasa happy je bila pakai baju ni sebab sis nampak cantik. Kawan-kawan pun puji nanti. Bila rasa ‘happy’ & selesa baru terasa lebih yakin diri.

.

Keistimewaan Baju Kurung Songket Melody Donna Saphire

.
NEW ARRIVAL – Kurung Melody Donna Sapphire 
(istimewa corak bunga kelihatan timbul dengan jahitan “tindih kasih” jahitan yang kemas & teliti )

1) Pattern baju kurung Malaysia yang patuh syariah. Longgar dibahagian pinggul baju.

2) Kain lipat batik / selisih tepi yang tidak terbelah & tidak menampakkan bentuk kaki.

3) Corak bunga-bunga kecil yang timbul sangat cantik & nampak mewah.

4) Material yang ber PREMIUM tinggi . Baju & kain dari material yang sama Jaquart Silk. Benang songket di bahagian dalam baju kemas & tak gatal.

5) Terdapat 10 pilihan warna pastel dan bold color.

6) Saiz dari S sehingga XXL

.

baju raya 2018 baju kurung songket terkini deep maroon mds-221

MDS-221 Deep Maroon – SOLD OUT

.

baju-kurung-songket-terkini-2018-biru-light-sky-blue-baju-raya-2018-mds-222

MDS-222 Light Sky Blue – SOLD OUT

.

baju-kurung-songket-terkini-2018-dark-violet-ungu-baju-raya-2018-mds-223

MDS-223 Dark Violet – L

.

baju-kurung-songket-terkini-2018-lilac-purple-ungu-baju-raya-2018-mds-224

MDS-224 Lilac Purple – S, M, L

.

baju-kurung-songket-terkini-2018-hijau-gelap-dark-green-baju-raya-2018-mds-225

MDS-225 Dark GreenXL

.

baju-kurung-songket-terkini-2018-light-blue-biru-baju-raya-2018-mds-226

MDS-226 Light Blue – L

.

baju-kurung-songket-terkini-2018-medium-blue-biru-baju-raya-2018-mds-227

MDS-227 Medium Blue – S, M, L, XL

.

baju-kurung-songket-terkini-2018-hitam-midnight-black-baju-raya-2018-mds-228

MDS-228 Midnight Black – S, XL

.

baju-kurung-songket-terkini-2018-merah-jambu-orchid-pink-baju-raya-2018-mds-229

MDS-229 Orchid Pink – L

.

baju-kurung-songket-terkini-2018-ungu-indigo-purple-baju-raya-2018-mds-230

MDS-230 Indigo Purple – M, L

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

.

===

HARGA

===

RM 130 
SAIZ XXL ADD RM20

===

CARA ORDER 

===

SMS/Wasap kod baju dan size yang sis nak ke 019 – 776 3820

.

NAK Dapat UPDATE PERCUMA Baju Kurung TERBARU? KLIK SINI Sekarang

Baju Kurung Malaysia Corak Bunga Lady Rosa

Baju Kurung Malaysia Corak Bunga Lady Rosa

Mari mulakan tahun baru 2018 dengan koleksi TERBARU & TERKINI dari As Syahid Collections 🌸

CORAK BUNGA yang sesuai digayakan untuk semua event mahupun ke pejabat 🌸

REKAAN BAJU KURUNG MALAYSIA yang sesuai untuk semua wanita, TAMPIL SOPAN & BERGAYA🌸

PILIHAN WARNA yang PASTI membuat anda jatuh hati pada pandangan pertama😍

🍁Material : 
✔Material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu 

🍁 Ciri-ciri :
✔cutting baju yang menawan dan ‘loose’
✔baju kurung malaysia tiada dart.
✔Kain Lipat batik

🍁 Size : S , M, L, XL, XXL
( size ‘XXL’ tambah RM20 )

🍁 Stock status : “READY STOCK”

🍁 Warna : 5 pilihan warna yang mewah

baju-kurung-malaysia-terkini-2018-corak-bunga-merah-fire-brick-lrc-231

LRC-231 Fire Brick – S, L, XL, XXL

.

baju-kurung-malaysia-terkini-2018-corak-bunga-coklat-hazel-nut-lrc-232

LRC-232 Hazel Nut – S, M, L, XL, XXL

.

baju-kurung-malaysia-terkini-2018-corak-bunga-biru-royal-blue-lrc-233

LRC-233 Royal Blue – S

.

baju-kurung-malaysia-terkini-2018-corak-bunga-coklat-saddle-brown-lrc-234

LRC-234 Saddle Brown – M, L, XL

.

baju-kurung-malaysia-terkini-2018-corak-bunga-kelabu-gelap-dark-grey-lrc-235

LRC-235 Dark Grey – L, XL, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran LRC

 

===
HARGA
===

RM 160

Saiz XXL Tambah RM 20

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

.

NAK Dapat UPDATE PERCUMA Baju Kurung TERBARU? KLIK SINI  Sekarang

Baju Kurung Malaysia Koleksi Galaxy Cinta Exclusive

Baju Kurung Malaysia Koleksi Galaxy Cinta Exclusive

🌷 Baju Kurung Malaysia Galaxy Cinta Exclusive- GCE🌷

4 Keistimewaan Baju Kurung Malaysia Galaxy Cinta Exclusive- GCE

(+) Material Kain Galaxy Silk  Berkualiti Gred A++
✔ material Galaxy Silk yang WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut
✔mudah untuk menggosok(+) 5 pilihan warna
✔ potongan baju kurung Malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak 
✔ kain lipat batik yang patuh syariah – tak terbelah 

✔  pinggang separa getah – boleh memeri sehingga 2 cm

(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz S sehingga XL

(+) Harga JIMAT – MAMPU MILIK..
✔HARGA MAMPU MILIK memang berbaloi 

 .
baju-kurung-malaysia-corak-abstrak-biru-hijau-gce-121

GCE-121 Hijau Biru – SOLD OUT

.
baju-kurung-malaysia-corak-abstrak-oren-merah-gce-122

GCE-122 Oren Merah – SOLD OUT

.
baju-kurung-malaysia-corak-abstrak-hijau-gce-123

GCE-123 Hijau – SOLD OUT

.
baju-kurung-malaysia-corak-abstrak-oren-biru-gce-124

GCE-124 Oren Biru –SOLD OUT

 .

baju-kurung-malaysia-corak-abstrak-maroon-biru-gce-125


GCE-125 Maroon Biru – SOLD OUT

 .
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
===
HARGA
===
RM 99  (Semenanjung)
RM 104 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Malaysia Moden Koleksi Primadona Classic

Baju Kurung Malaysia Moden Koleksi Primadona Classic

Meletop tau uollz baju kurung Malaysia Moden Koleksi Primadona Classic ni. 

.

Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung Primadona ni.

🍁Material :
✔ Kain plain dari valentino soluna silk ( untuk kod PCK-602 )
✔ Kain plain dari Twill Paloma ( untuk kod PCK-601 )
✔ Kain dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺.

🍁 Ciri-ciri :
✔ Cutting : Baju Kurung Malaysia
✔ Cutting baju yang menawan dan digemari ramai. Patuh Syariah
✔ Kain Lipat Batik

🍁 Size : S , M, L, XL, XL

🍁 Stock : semua “READY STOCK“.

🍁 Warna : Ada 2 pilihan warna dengan corak yang mewah

baju kurung malaysia moden terkini harimau leopard hitam putih pck-601

PCK-601 Hitam Putih – S, M, L

.

baju kurung malaysia moden terkini dark purple ungu gelap pck-602

PCK-602 Dark Purple – S

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran pck

.

===
HARGA
===
 
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
 
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Malaysia Venta Bella Collection (VBC)

Baju Kurung Malaysia Venta Bella Collection (VBC)

  • Pucci latest design KURUNG MALAYSIA
  • Kombinasi warna terang yang membangkitkan aura si pemakai
  • Material : VALENTINO SOLUNA yang tak melekap di badan  
  • Potongan BAJU KURUNG MALAYSIA yang longgar dan selesa-potongan yang sentiasa mendapat permintaan ramai
  • Sesuai untuk apa jua bentuk badan 
  • Material less iron, lembut dan flowy
  • Pinggang kain separa getah
  • Potongan KAIN LIPAT BATIK – akan menampakkan diri anda lebih kelihatan kurus
  • Terdapat dalam saiz S, M , L , XL , XXL & 3XL

 

baju kurung malaysia moden pucci biru laut ocean blue vbc-281

VBC-281 Ocean Blue – L,  XXL, 3XL

.

baju kurung malaysia moden pucci soft pink merah jambu cotton candy vbc-282

VBC-282 Cotton Candy (Soft Pink) – S,M,  L, XXL

.

baju kurung malaysia moden pucci hijau forest green vbc-283

VBC-283 Green Forest – S, L, XL, XXL

.

baju kurung malaysia moden pucci ungu orchid vbc-284

VBC-284 Orchid – S, M, L, XL, XXL

.

baju kurung malaysia moden pucci krim coklat vbc-283

VBC-285 Krim – Coklat – S, L, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

.

===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 20
3XL Tambah RM 30
===
CARA ORDER
 ===
Page 1 of 41234

Pin It on Pinterest