Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
BAJU RAYA 2017 | KURUNG PEPLUM PUCCI GELORA BINTANG HATIKU

BAJU RAYA 2017 | KURUNG PEPLUM PUCCI GELORA BINTANG HATIKU

Yang tak pernah pakai peplum, boleh try pakai peplum raya tahun ni. Cipta kelainan di hari raya kali ini.
Yang memang suka pakai peplum, terutama anak-anak gadis, boleh bergaya dengan peplum pucci yang sweet-sweet ni.
Kelihatan cantik, menarik, tertarik dengan Peplum Gelora Bintang Hatiku 🌷🌷

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PEPLUM PUCCI GELORA BINTANG HATIKU 

1⃣ Material : 
✔kombinasi dari material yang bermutu tinggi yang terbaik dipasaran iaitu galaxy printed(untuk corak pucci) dan tessa metallic korea ( untuk yang plain). 

✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekap di badan .2⃣ Ciri-ciri :

✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas.Labuh melepasi punggung. 

✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing apabila memakainya.

kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci.

3⃣ Saiz yang pelbagai boleh beli sedondon dengan ibu tersayang, kakak, adik, mak mertua & saudara-mara. Mesti meriahkan raya anda kali ini. 

Saiz dari SS, S , M, L & XL

4⃣ Stock : semua “READY STOCK

5⃣ Warna : 7 pilihan warna yang menawan

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini kelabu slate grey gbh-761

GBH-761 Slate Grey – L, XL

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini kelabu merah rose red gbh-762

GBH-762 Rose Red – SS, S, M, L, XL

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini biru kelabu light blue grey gbh-763

GBH-763 Light Blue – SS, S, M, L, XL

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini light latte coklat latte hijau gbh-764

GBH-764 Light Latte – S, M, L, XL

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini biru royale blue gbh-765

GBH-765 Royal Blue – SS, S, M, L, XL

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini dusty pink belacan merah jambu gbh-766

GBH-766 Dusty Pink – S, M, L, XL

.
baju raya 2017 kurung peplum pucci terkini kelabu terang light grey gbh-767

GBH-767 Light Grey – SS, S, XL

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran gbh
.
===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
.
RAYA 2017 | BAJU KURUNG MODEN KEMBANG RME

RAYA 2017 | BAJU KURUNG MODEN KEMBANG RME

Mommy-mommy sekarang dah tak perlu risau. Uols pun boleh bergaya juga dengan baju yang berfesyen dan cantik-cantik taw. Koleksi ni khas untuk anda. Sebab, design ni kami sengaja design kembaang A Shape di bahagian punggung. Sebab kami sangat peka dengan mommy-mommy yang selalu susah nak pilih baju yang ready made, sebab bahagian punggung selalu tak lepas.

Meh tengok keistimewaan Baju Kurung Moden Kembang koleksi Rauda Medina Ekslusif ni 

🍁Material : 
Kain plain dari valentino silk
kain duyung juga dari jenis valentino silk yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺.

🍁 Ciri-ciri :
hujung tangan yang bergetah dan kembang “ala-ala saloma”. 
✔cutting baju yang menawan dan ‘loose’
baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart. Sangat sesuai digayakan oleh semua jenis bentuk badan. Tak kisah anda selim melim atau chubby-chubby. 

🍁 Size : S , M, L, XL, XXL

🍁 Stock : semua “READY STOCK” 

🍁 Warna : 3 pilihan warna yang mewah yang akan menyerlahkan gaya anda di hari raya 2017 nanti. 

.

baju raya 2017 baju kurung moden kembang A Shape coklat light cinnamon RME-291

RME-291 Light Cinnamon – SOLD OUT

.

baju raya 2017 baju kurung moden kembang A Shape emas goldenrod RME-292

RME-292 Goldenrod – S, M, L, XL dan XXL

.

baju raya 2017 baju kurung moden kembang A Shape hijau pine green RME-293

RME-293 Pine Green – S, M, L, XL dan XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran baju kurung moden kembang a shape RME

.

===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
.
RAYA 2017 | BAJU KURUNG MODEN PUCCI KAIN DUYUNG VRD

RAYA 2017 | BAJU KURUNG MODEN PUCCI KAIN DUYUNG VRD

  • Baju kurung moden ber’dat’
  • Kain duyung 
  • Disertai dengan penggunaan fabrik ‘high quality’ valentino creepe silk yang popular pasti memberi jaminan puas hati.
  • Kain lembut dan flowy
  • Kain kurang renyuk
  • Kain sejuk dipakai 
  • Tidak turun warna dan tidak kecut. 
  • 5 Warna pilihan untuk anda gayakan di hari raya 🙂
  • Pelbagai pilihan saiz dari saiz SS sehingga 2XL sesuai untuk pakai sedondon seisi keluarga. 
  • READY STOCK.

.

baju-raya-2017-baju-kurung-moden-pucci-terkini-merah-hati-red-heart-vrd-121

VRD-121 Red Heart – SS, S, L, XL, 2XL

.

baju-raya-2017-baju-kurung-moden-pucci-terkini-hijau-pickle-green-vrd-122

VRD-122 Pickle Green – S, M, L, XL, 2XL

.

baju-raya-2017-baju-kurung-moden-pucci-terkini-sky-blue-biru-langit-vrd-123

VRD-123 Sky Blue – S, M, L, XL, 2XL

.

baju-raya-2017-baju-kurung-moden-pucci-terkini-salmon-vrd-124

VRD-124 Salmon – SS, S, M, L, XL

.

baju-raya-2017-baju-kurung-moden-pucci-terkini-coklat-brown-vrd-125

VRD-125 Coklat – S, M, L, XL, 2XL

.

raya-2017-baju-kurung-moden-pucci-vrd-5

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

.

===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
.
BAJU RAYA 2017 | Baju Kurung Pucci Terkini Koleksi EBC

BAJU RAYA 2017 | Baju Kurung Pucci Terkini Koleksi EBC

BAJU RAYA 2017 Baju Kurung Pucci Terkini Koleksi EBC yang Best :

  • Baju kurung pucci yang mendapat tempat di hati ramai wanita-wanita Malaysia kini.  
  • Cutting: Baju Kurung Malaysia yang longgar dan selesa – Potongan yang sentiasa mendapat permintaan ramai
  • Kombinasi warna terang dengan design pucci yang menawan
  • Material : Fabrik SOLUNA yang tidak melekap di badan 
  • Less iron, lembut dan flowy
  • Pinggang kain separa getah
  • Kain lipat duyung – mengikut syariat- tidak menampakkan kaki
  • Saiz :  S, M, L, XL, XL
  • Warna : Ada 10 warna terang dan ceria untuk anda gayakan ke mana jua. 
baju raya 2017 baju kurung pucci design 2017 hot pink merah jambu EBC-01

EBC-01 Hot Pink – SOLD OUT

.

baju raya 2017 baju kurung pucci design 2017 hijau teal green EBC-02

EBC-02 Teal Green – SOLD OUT

.

baju raya 2017 baju kurung pucci design 2017 emas golden rod EBC-03

EBC-03 Golden Rod – SOLD OUT

.

baju raya 2017 baju kurung pucci design 2017 biru light sky blue EBC-04

EBC-04 Light Sky Blue – SOLD OUT

.

baju raya 2017 baju kurung pucci design 2017 merah red EBC-05

EBC-05 Merah – S

.

baju raya 2017 baju kurung pucci design 2017 light salmon EBC-06

EBC-06 Light Salmon – SOLD OUT

.

baju raya 2017 baju kurung pucci design 2017 ungu purple orkid EBC-07

EBC-07 Orked – SOLD OUT

.

baju raya 2017 baju kurung pucci design 2017 hijau laut light green ocean EBC-08

EBC-08 Light Green Ocean – SOLD OUT

.

baju raya 2017 baju kurung pucci design 2017 light pink merah jambu EBC-09

EBC-09 Light Pink – SOLD OUT

.

baju raya 2017 baju kurung pucci design 2017 hijau lime green EBC-10

EBC-10 Lime Green – SOLD OUT

.

baju raya 2017 baju kurung pucci design 2017 merah indian Red EBC-11

EBC-11 Indian Red – SOLD OUT

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda. 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran ebc

.
===
HARGA
===
RM 130 (Semenanjung)
RM 135 (Sabah / Sarawak)

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

.

Update ASC
Baju Kurung Pucci Batik Koleksi Persona Dirgahayu Ekslusif

Baju Kurung Pucci Batik Koleksi Persona Dirgahayu Ekslusif

Peminat Pucci pasti suka! Yeszaaa… corak pucci datang lagi. Ramai yang suka corak pucci ni. 

Keistimewaan Baju Kurung Pucci Batik Koleksi Pesona Dirgahayu Ekslusif

Ramai yang dah jatuh cinta dengan koleksi baju terkini  Baju Kurung Malaysia “PESONA DIRGAHAYU EKSKLUSIF” ni.

  • 🌺 Diilhamkan dari design Pucci Batik yang terkini yang diminati ramai.  
  • 🌺 Kombinasi warna terang yang membangkitkan aura anda yang memakainya.
  • 🌺  Baju depan plaincorak pucci di lengan dan belakang baju.  
  • 🌺 Diperbuat dari kain Valentino Creepe yang tidak melekap dibadan. Ya, saya faham, anda tak suka pakai baju fit-fit ni. Jadi, kami sediakan baju yang longgar dan yang paling penting, patuh syariah. Kita nak berfesyen sampai menjaga aurat, kan 😊 
  • 🌺 Potongan Baju Kurung Malaysia yang longgar dan selesa. Cutting yang digemari ramai.
  • 🌺 Fabrik baju ini less iron, lembut dan flowy. Terletak cantik kemas di badan anda apabila menggayakannya.
  • 🌺 Pinggang kain separuh getah. Boleh meregang sehingga 2 inch. 
  • 🌺 Kain lipat batik. Tidak terbelah, tak nampak kaki. Jangan risau, baju ini memang patuh syariat.
  • 🌺 Terdapat dalam saiz S, M,L,XL dan XXL– 
 

Stok sangat terhad. Kalau dah berkenan, grab cepat-cepat ye. Kalau dah habis, memang takde restok ye. Tukar corak baru pula.  

baju kurung pucci batik terkini raya 2017 dusty purple ungu belacan PDE-700B

PDE-700B Dusty Purple – S, M, L

.

baju kurung pucci batik raya 2017 biru royal blue PDE-800

PDE-800 Royal Blue – S, L, XL dan XXL 

.

baju kurung pucci batik raya 2017 biru royal blue PDE-800A

PDE-800A Royal Blue – S, M, L, dan XXL 

.

baju kurung pucci batik raya 2017 biru royal blue PDE-800B

PDE-800B Royal Blue – XXL 

.

baju kurung pucci batik raya 2017 mustard PDE-900

PDE-900 Mustard – M, L dan XXL 

.

baju kurung pucci batik raya 2017 kuning gold yellow gold PDE-900A

PDE-900A Yellow Gold – S, M, L, XL dan XXL 

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda. Warna sebenar biasanya lebih gelap dari gambar. 
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran baju kurung Malaysia PDE

ukuran baju kurung Malaysia PDE

===
HARGA
===
 
RM 130  (Semenanjung)
RM 135 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL tambah RM 20
 
===
CARA ORDER
 ===

.SMS/Wasap “Kod baju dan saiz yang sis nak order” ke 019 – 776 3820

dapatkan update percuma baju baru terkini secara percuma

Baju Kurung Pucci (Kurung Moden Labuh) Koleksi Tiara Marissa Salju

Baju Kurung Pucci (Kurung Moden Labuh) Koleksi Tiara Marissa Salju

Keistimewaan Baju Kurung Moden Labuh Pucci Koleksi  Tiara Marissa Salju (TMS)

🔸Cutting Baju : Baju KURUNG MODEN LABUH yang menarik dihiasi corak PUCCI yang tampak esklusif dan bergaya.😍😍😍

🔸Design dengan zip tersembunyi & berdat di bahagian belakang untuk menyerlahkan keanggunan si anda.

🔸 Baju bahagian belakang plain (sama dengan bahagian depan) 

🔸Baju dan kain diperbuat dari Material Tessa Korean Berkualiti Gred A ++ . Material yang lembutdan flowy & tidak panas.

🔸 Cutting Kain : Kain Duyung

🔸 Saiz : SS, S, M, L, XL dan XXL

baju kurung pucci kurung moden labuh raya 2017 biru yale blue TMS-281

TMS-281 Yale Blue – S, M, L, XL dan XXL

.

baju kurung pucci kurung moden labuh raya 2017 TMS-282 Gold emas

TMS-282 Gold – SS, S, M, L, XL

.

baju kurung pucci kurung moden labuh raya 2017 Dusty Pink belacan TMS-283

TMS-283 Dusty Pink – S, M

.

baju kurung pucci kurung moden labuh raya 2017 coklat latte TMS-284

TMS-284 Latte – SS, S, XL

.

baju kurung pucci kurung moden labuh raya 2017 hijau forest green TMS-285

TMS-285 Forest Green – SS, S, M, L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda. Warna sebenar biasanya lebih gelap dari gambar
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
Ukuran baju kurung pucci (kurung moden labuh) Koleksi TMS

Ukuran baju kurung pucci (kurung moden labuh) Koleksi TMS

.

===

CARA ORDER

 ===
 
 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820
 
 
Jika anda menggunakan handphone, klik sahaja butang merah di bawah untuk terus WhatsApp / SMS untuk order :
Update ASC

.