Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Kebarung Songket Labuh dan Longgar Royal Senorita

Kebarung Songket Labuh dan Longgar Royal Senorita

Kebarung Songket Labuh dan Longgar Royal Senorita Songket

🌷NEW LIMITED EDITION KEBARUNG SONGKET 🌷
 

KEISTIMEWAAN KEBARUNG SONGKET  LABUH : ROYAL SENORITA SONGKET (RSS)

 .
✔ Anggun dan bergaya sopan dengan berkebarung dari material Lavenzi Cotton yang minimal iron dan texture yang menarik serta tidak panas. 
 .
✔ LIMITED EDITION 
 .
✔ Potongan kebarung berdat di belakang baju untuk lebih menyerlahkan keayuan anda yang memakainya 🙂
 .
✔ Special Modern Design Gabungan Kain lipat /selisih batik songket Original India tidak gatal & jenis serap peluh  
 .
✔  Patuh syariah (tidak terbelah)
 .
✔  Labuh melepasi punggung 
 .
 ✔ BF FRIENDLY –  zip sembunyi di bahagian depan kebarung menggantikan butang. 
 .
 
✔ EDISI TERHAD dari saiz SS, S, M, L, XL dan XXL
.
kebarung labuh songket terkini 2017 rasberry pink merah jambu rss-991

RSS-911 Rasberry Framboise – M, L, XL

.
kebarung songket labuh terkini 2017 hijau mint green RSS-992

RSS-992 Mint Green – S, M, L, XXL

.
kebarung songket labuh terkini 2017 ungu purple medium orchid RSS-994

RSS-933 Medium Orchid – S, M, L, XL

.
kebarung songket labuh terkini 2017 hijau mint green RSS-994

RSS-994 Mint Green – S, L, XL

.
kebarung songket labuh terkini 2017 oren RSS-995

RRS-995 Oren – SS, S, L, XL

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran kebarung labuh RSS
.
===
HARGA
===
RM 190  (Semenanjung)
RM 195 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
.
Kebarung Bunga Jelita Rossa

Kebarung Bunga Jelita Rossa

🌹 Kebarung Jelita Rossa 🌹

📎 Gabungan corak bunga berkaki dan warna “omrey” yang exclusive
📎 Kebarung berzip depan memudahkan pemakaian dan “bf friendly
📎 Diperbuat daripada material Kain Walili Creepe yang bermutu tinggi
📎 Kain lipat batik menyerlahkan gaya dan kesopanan wanita muslimah

🎩 Tersedia dalam saiz S, M, L, XL dan XXL

.

baju-kebarung-kebarong-bunga-terkini-2017-kjr-881-pink-merah-jambu

KJR-881 Pink – S, M, L, XL, XXL

 .
baju-kebarung-kebarong-bunga-terkini-2017-kjr-882-oren-orange

KJR-882 Oren – S, M, L, XL

 .
baju-kebarung-kebarong-bunga-terkini-2017-kjr-883-green-hijau

KJR-883 Hijau – S, M, L, XL

 .
baju-kebarung-kebarong-bunga-terkini-2017-kjr-884-coklat-brown

KJR-884 Coklat – S, M, L, XL, XXL

 .
baju-kebarung-kebarong-bunga-terkini-2017-kjr-885-red-merah

KJR-885 Merah – S, M, L, XL, XXL

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
===
HARGA
===
RM 130  (Semenanjung)
RM 135 (Sabah / Sarawak)
Size XXL Tambah RM 20
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kebarung Songket (Kebaya Kurung) – Koleksi Lagenda Mahsuri

Baju Kebarung Songket (Kebaya Kurung) – Koleksi Lagenda Mahsuri

Ramai yang tanya saya, takde baju kebarung ke? Kebaya ke?. 
 .
Kami peka dengan permintaan uols. 
 .
Sebab kami saya uols semua. Sentiasa cuba untuk memenuhi keperluan dan permintaan uols untuk bergaya dengan baju yang cantik dan selesa pada harga yang berpatutan.
 .
Ni kami keluarkan 1 Koleksi Baju Kebaya Kurung (Kebarung) untuk uols yang minat dengan kebarung.
 .
Patuh Syariah! Itu sudah semestinya!
 

Keistimewaan Baju Kebarung Songket Lagenda Mahsuri

  • Anggun dan bergaya sopan berkebarung-KEBAYA + KURUNG
  • Kain diperbuat dari jenis kain batik cotton yang bercorak songket menyerlahkan lagi penampilan anda. Jika anda ada majlis bertemakan tradisional, design baju kebarung songket Lagenda Mahsuri ini sangat sesuai untuk anda gayakan. 
  • Diperbuat dari kain jenis lavenzi cotton yang senang iron. Texture kain menarik. Yang paling penting, baju ni tak panas. Sangat sesuailah dengan cuaca panas sekarang ni kan. Baru lah rasa selesa sepanjang hari. Yesszzzaa! 🙂
  • LIMITED EDITION
  • Cutting : Potongan baju kebarung berdat di belakang baju untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan anda yang memakainya.
  • Special Modern Design dengan zip sembunyi di bahagian depan kebaya menggantikan butang. BF Friendly. Sesuai sangat untuk ibu-ibu yang sedang menyusukan bayi. Ibu-ibu yang ada baby pun masih boleh bergaya dengan kebarung ni. 
  • Kain lipat /selisih batik yang patuh syariah (tak terbelah, tak nampak kaki).
  • Anda hanya perlu pilih di antara 16 warna dan corak berbeza ini untuk anda gayakan. Wah, cunz uols! 
  • Saiz : SS hingga XL

 

baju kebarung songket mustard terkini 2016 online KLM-170

KLM-170 Mustard – SOLD OUT

 

baju kebarung songket biru medium blue terkini 2016 online KLM-171

KLM-171 Medium Blue – SS, S

 

baju kebarung songket ungu purple indigo terkini 2016 online KLM-172

KLM-172 Purple Indigo SS, S, M

 

baju kebarung songket coklat brown terkini 2016 online KLM-173

KLM-173 Coklat – XL

 

baju kebarung songket mustard terkini 2016 online KLM-174

KLM-174 Dark Green – M

 

baju kebarung songket hot pink merah jambu terkini 2016 online KLM-174

KLM-175 Hot Pink – SS

 

baju kebarung songket dark purple ungu gelap terkini 2016 online KLM-176

KLM-176 Dark Purple – SS, S, M, L

 

baju kebarung songket Deep Sky Blue Biru Langit terkini 2016 online KLM-177

KLM-177 Deep Sky BlueS

 

baju kebarung songket yellow kuning mustard terkini 2016 online KLM-178

KLM-178 Yellow Mustard – S

 

baju kebarung songket labuh terkini 2016 ungu gelap dark purple KLM-179

KLM-179 Dark Purple – S,M, XL

baju kebarung songket labuh terkini online 2016 kuning hijau KLM-180

KLM-180 Yellow Green SS, S, M, XL

 

baju kebarung songket labuh biru blue KLM-181

KLM-181 Biru – XL

baju kebarung songket labuh terkini 2016 coklat brown KLM-182

KLM-182 Coklat – SOLD OUT

 

baju kebarung songket labuh terbaru 2016 kuning hijau yellow green KLM-183

KLM-183 Yellow Green – SS, S, M, XL

 

baju kebarong songket labuh terkini 2016 yellow mustard kuning KLM-184

KLM-184 Yellow Mustard – L, XL

 

baju kebarung terkini songket labuh online 2016 hijau kuning yellow green KLM-185

KLM-185 Yellow Green – SOLD OUT

 .
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-dark-violet-gelap-ungu-klm-881

KLM-881 Dark Violet – S, M, L

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-biru-medium-blue-klm-882

KLM-882 Medium Blue – M, L

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-hijau-forest-green-klm-883

KLM-883 Forest Green – S, L, XL

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-hitam-black-klm-884

KLM-884 Hitam – S, M, L, XL

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-hijau-forest-green-klm-885

KLM-885 Olive Green – S, M, L

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-biru-medium-blue-klm-886

KLM-886 Medium Blue – S, M

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-maroon-klm-887

KLM-887 Maroon – S, M, L, XL

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-hijau-olive-green-klm-888

KLM-888 Olive Green – M, L

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-hijau-olive-green-klm-889

KLM-888 Olive Green – M, L

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran baru baju kebarung songket labuh KLM
 
===
HARGA
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz baju yang sis nak ” ke 019 – 776 3820
SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz baju yang sis nak” ke 019 – 776 3820
 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz baju yang sis nak ” ke 019 – 776 3820
dapatkan update percuma baju baru terkini secara percuma
Klik sini untuk kami beritahu anda setiap kali baju baru dilancarkan!

.