Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Blouse Muslimah Labuh Ala Tunic Simfoni Kasih Arrora

Blouse Muslimah Labuh Ala Tunic Simfoni Kasih Arrora

KELEBIHAN Blouse Muslimah Labuh Ala Tunic Simfoni Kasih Arrora – BF-FRIENDLY, Labuh  &  Berpoket 

  • Blouse Muslimah Simfoni Kasih Arrora yang diperbuat dari fabrik ‘HIGH – QUALITY’ Sakura Cotton Jepun yang tidak panas dan cotton yang ringan & selesa.
  • Tekstur blouse ni paling ‘WIN’ nampak macam glossy sikit kan.Tapi tak licin tau . Yang bestnya sangat minimal iron & kalau nak menggosok tu mudah sesangat tak ada berkedut seribu pun.
  • Design yang menjadi kesukaan ramai blouse kosong , ‘tunic-style’. BF FRIENDLY .Labuh menutupi pinggul dengan padanan 6 warna yang tampak mewah. Cantikkan warna-warna yang ada 🙂 
  • Siap berpoket kiri dan kanan. Memang best lah boleh letak fon . Jimat masa nak buka tutup beg tu.
  • Saiz dari saiz S sehingga XXL.
  • Premium Quality 100% Satisfaction
  • Jaminan (High Gred Quality) material dengan kualiti mutu jahitan yang terbaik. 
  • YANG PALING BEST- kan, 😊😊 semua baju READY STOCK. Wajib grab sekarang tau kalau tak nak gigit jari je nanti bila dah habis nanti. STOK TERHAD!.

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini maroon ska-201

SKA-201 Maroon – S, M, L, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini kelabu granite grey ska-202

SKA-202 Granite Grey – S, M, L, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini biru gelap blue black ska-203

SKA-203 Blue Black – S, M, L, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini ungu mature grape ska-204

SKA-204 Mature Grape – S, M, L, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini coklat rusty brown ska-205

SKA-205 Rusty Brown – S, M, L, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh ala tunic menyusu terkini hitam midnight black ska-206

SKA-205 Midnigth Black – S, M, L, XL, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

.

===
HARGA
===
RM 129  (Semenanjung)
RM 134 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 10
===
CARA ORDER
 ===

 

Blouse Muslimah Labuh BF Koleksi SBW

Blouse Muslimah Labuh BF Koleksi SBW

Blouse Muslimah Labuh BF (Menyusu) yang  Tak Perlu Gosok!! Cepat siap dan Senang untuk dibawa travel. Hoorey! 🙂

TAK PERLU GOSOK
Lepas cuci tak kedut pun.
senang utk dibawa travel.
anti-kedut walau dikerenyok-kerenyok
.
LABUH MENUTUPI PINGGUL
Labuh baju ni cukup utk menutupi apa yg patut di tutup bagi seorang wanita Muslimah. 
Nampak sopan dan kemas.
.
BREASTFEED FRIENDLY
Ada butang yang boleh dibuka untuk memudahkan penyusuan baby.
.
SUPER SELESA
Material blouse High Quality Cotton Viscose yang BERKUALITI TINGGI makin dibasuh makin bertambah sedap.AJAIB!
Kain sejuk. amat sesuai dengan iklim panas di Malaysia. 
Blouse tak jarang , tak panas, tak kan menyesal tau beli.
.
✔TAK MELEKAT DI BADAN
Tak perlu risau STARINA BLACK & WHITE SERIES. tidak melekat di badan dan Rekaan Baju cutting A-shape yang tidak mengikut bentuk tubuh badan.
Selesa untuk yang berpinggul besar.
.
DESIGN LIMITED EDITION.
Blouse ni tidak akan sama dengan orang lain. Sebab CORAK Blouse Kami sangat lah LIMITED EDITION. 
READY STOCK.
size terhad : dari S hingga XXL jer.
.
DESIGN SIMPLE & JAHITAN KEMAS
Design blouse yang simple dan jahitan kemas dan teliti . corak abstract penuh yang mewah dan exklusif membuatkan si pemakai nampak lagi manis .
————————————-
MATERIAL: High Quality Cotton Viscose
SIZE: S/M/ L/XL/ XXL

blouse muslimah labuh bf freindly menyusu hitam putih terkini SBW-831

SBW-831 – S

..

blouse muslimah labuh bf freindly menyusu hitam krim terkini SBW-834

SBW-834 Hitam – S, M, L, XL, XXL

.

blouse muslimah labuh bf freindly menyusu blue black biru gelap terkini SBW-835

SBW-835 Blue Black – S, M, L, XL, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran sbw

 

.

===
HARGA
===
RM 69  (Semenanjung)
RM 74 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 10
===
CARA ORDER
 ===

 

Baju Kurung Malaysia Venta Bella Collection (VBC)

Baju Kurung Malaysia Venta Bella Collection (VBC)

  • Pucci latest design KURUNG MALAYSIA
  • Kombinasi warna terang yang membangkitkan aura si pemakai
  • Material : VALENTINO SOLUNA yang tak melekap di badan  
  • Potongan BAJU KURUNG MALAYSIA yang longgar dan selesa-potongan yang sentiasa mendapat permintaan ramai
  • Sesuai untuk apa jua bentuk badan 
  • Material less iron, lembut dan flowy
  • Pinggang kain separa getah
  • Potongan KAIN LIPAT BATIK – akan menampakkan diri anda lebih kelihatan kurus
  • Terdapat dalam saiz S, M , L , XL , XXL & 3XL

 

baju kurung malaysia moden pucci biru laut ocean blue vbc-281

VBC-281 Ocean Blue – S, M, L, XL, XXL, 3XL

.

baju kurung malaysia moden pucci soft pink merah jambu cotton candy vbc-282

VBC-282 Cotton Candy (Soft Pink) – S, M, L, XL, XXL

.

baju kurung malaysia moden pucci hijau forest green vbc-283

VBC-283 Green Forest – S, M, L, XL, 3XL

.

baju kurung malaysia moden pucci ungu orchid vbc-284

VBC-284 Orchid – S, M, L, XL, XXL

.

baju kurung malaysia moden pucci krim coklat vbc-283

VBC-285 Krim – Coklat – S, M, L, XL, XXL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

.

===
HARGA
===
RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
XXL Tambah RM 20
3XL Tambah RM 30
===
CARA ORDER
 ===
Office Suite (Cardigan + Palazo) Exclusive SES

Office Suite (Cardigan + Palazo) Exclusive SES

Sis yang dah bosan asyik pakai baju yang sama je pergi opis, nah… try pakai Office Suite Cardigan dengan Seluar ni pula    

Tukar2 style pergi ke office, boleh naikkan mood dan semangat kita buat kerja tau. Style baru, tampil lebih elegant ke opis. Buat kerja pun rasa best je sepanjang hari. 

 Ini KEISTIMEWAAN Office Suite SES yang anda akan dapat apabila memakai Office Suite Cardigan Palazo Exclusive ni :

(+) Material dari HIGH QUALITY 
.
Ada 3 jenis FABRIK yang digunakan :

a) SES-401 , SES-402 , SES-403 , SES-404 , SES-406 & SES-411 : tessa metalic 
b) SES-405 & SES-407 : peach koshibo
c) SES-408, SES-409 & SES-410 : royal commo creepe 

 kesemua material ini mempunyai kelebihan yang sama iaitu warna yang nampak MEWAH , EKSKLUSIF 

 material berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & tidak kecut

 paling paling penting tahan lasak iaitu mudah untuk menggosok & kurang renyuk.

(+) 11 pilihan COLOR TERBARU mengikut WARNA TEMA & TREND 2017

 warna- warna korporat sesuai untuk OFFICE WEAR 
 warna yang WARM & mengikuti trending semasa

(+) Design yang Eksklusif & Syari’e

 SET Cardigan & Palazo , potongan cardigen yang labuh menutupi pinggul tampak lebih PROFESIONAL dan masih mengekalkan identiti seorang muslimah.

(+) Sesuai untuk digayakan 

 Office- wear
 Casual-wear
 Pakaian santai 

(+) Harga JIMAT – MAMPUMILIK.

** Inner dijual berasingan 

Saiz : S-L dan XL-XXL sahaja 

baju-suite-office-pejabat-1 set-ses
===
UKURAN
===

===
HARGA termasuk pos 
===
RM150 (SEMENANJUNG)
RM155 (SABAH/SARAWAK)===
CARA ORDER
===

✆ SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820  

Baju Kurung Pahang Classic (CKP)

Baju Kurung Pahang Classic (CKP)

Khas untuk sis yang sukakan SWEET & SIMPLE boleh bergaya dengan kurung pahang CLASSIC di mana-mana sahaja sama ada nak pergi :
♡ wedding ke , 
♡ nak ke ofis ke atau 
♡ berjalan-jalan
dengan kurung pahang nampak anda ayu sangat!
Berbunga hati tengok sis sopan je. Almaklumlah #OOTD kan.

Memang special sangat BAJU KURUNG PAHANG CLASSIC CKP NI :

 
 Design kurung pahang ni kemas sangat. Corak ‘plain’ membuatkan si pemakai kelihatan kurus dan tinggi. Dipadankan pula dengan kain Lipat Batik yg menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia nampak ayu dan sopan kan.
 Fabrik dari moss creepe. Material ni jenis yang sejuk, selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja.Kalau pakai memang ketara nampak tekstur eklusif.
 fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil ‘exclusive’ .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!
 
  Ok semua READY STOCK. Ada banyak saiz dari saiz SS, S, M, L, XL.

 

baju kurung pahang plain classic merah jambu blush pink ckp-111

CKP-111 Blush Pink – SS, S, M, XL

 

baju kurung pahang plain classic hijau emerald green ckp-112

CKP-112 Emerald Green – SS, S, M

 

baju kurung pahang plain classic deep maroon ckp-113

CKP-113 Deep Maroon – SS, S, M, L, XL

 

baju kurung pahang plain classic twilight violet ckp-114

CKP-114 Twilight Violet – SS, XL

 

baju kurung pahang plain classic eggplant aubergie ckp-115

CKP-115 Eggplant Aubergine – SS, M, L

.
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

 

===
HARGA
===
RM 120  (Semenanjung)
RM 125 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820