Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820

Koleksi Terbaru Baju Kurung Pahang Songket 2017 – Koleksi Adinda Mahsuri

Asyik-asyik rotate baju yang sama jer pergi kerja mesti boring, kan?.

Sampai kawan-kawan pun dah boleh hafal baju sis tu. Sob sob sob …

Kalau sis cikgu, anak murid pula yang akan hafal baju yang cikgu pakai… Almaklum, anak murid ni memang kalau cikgu dia pakai kasut baru pun diorang akan perasan. 

Haaa… baju kurung pahang terkini koleksi ADINDA MAHSURI SONGKET yang ekslusif ini boleh bantu sis kelihatan up to date.
Nak pakai sedondon 1 family masa raya / majlis perkawinan pun boleh dear. 😘

Sebab kesan dari kecantikan corak songket ini, mampu menyerlahkan penampilan anda di mana jua anda berada.  

Raya pun dah nak dekat ni kan. Sis-sis yang suka buat persediaan awal untuk raya, dah boleh dah start shopping raya. Shopping sikit-sikit, lama-lama semua kelengkapan untuk raya lengkap lah kan ;). Tak lah rasa berat nak keluarkan perbelanjaan yang besar selepuk, kan.

.
ADINDA MAHSURI SONGKET ni didatangkan dengan warna-warna gojes kegemaran ramai yang sweet-sweet. Yang pastinya, warna-warna ini insyaAllah boleh buat sis feeling-feeling beautiful. Memberikan keyakinan pada diri di mana jua sis pergi.

Apa yang best kebabomm ADINDA MAHSURI SONGKET ni?

🌹 Baju Kurung Pahang
🌹 Kain Lipat Batik

🌹 Material : SONGKET INDIA yang digabungkan dengan kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang superb quality!

🌹 Songket India ni best sangat tau, serap peluh..tak gatal.
🌹 5 pilihan warna yang manis gojes!
🌹 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL dan XXL

PERHATIAN : Gambar baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-ungu-cerah-light-purple-redstone-AMS-771

AMS-771 Light Purple – SS, L, XL

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-merah-redstone-AMS-772

AMS-772 Redstone – SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-jeruk-pickle-green-AMS-773

AMS-773 Pickle Green – SS

.

baju-kurung-pahang-songket-terkini-2017-hijau-forest-green-AMS-775

AMS-775 Forest Green – SS, S

.

baju-kurung-pahang-songket-deep-indigo-purple-ams-777

AMS-777 Deep Indigo – S, 3XL

.

baju-kurung-pahang-songket-ungu-purple-plum-ams-778

AMS-778 Purple Plum – L

.

baju-kurung-pahang-songket-merah-rasberry-red-ams-882

AMS-882 Rasberry Red – S, M, L, XL, XXL

.

baju-kurung-pahang-songket-hijau-medium-sea-green-ams-883

AMS-883 Medium Sea Green – XL

.

baju-kurung-pahang-songket-blue-black-dark-purple-biru-gelap-ams-884

AMS-884 Blue Black (Baju) Dark Purple (Kain) – L, XL, XXL

.

baju-kurung-pahang-songket-biru-turqoise-blue-ams-885

AMS-885 Turqoise Blue – M, L, XL

.

baju-kurung-2017-kurung-pahang-songket-turqoise-ams-887

AMS-887 Turqoise – L, XL

 

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran AMS

.

===
HARGA
===

RM 180 (Semenanjung)
RM 185 (Sabah / Sarawak)
*Saiz XXL Tambah RM 20

*Saiz 3XL Tambah RM 30
.

===
CARA ORDER
===
.

dapatkan update percuma baju baru terkini secara percuma

Koleksi Lain :

Lihat Juga :  Baju Kurung Malaysia Moden Koleksi Primadona Classic

Dapatkan Update PERCUMA Dari Kami Setiap Kali Ada Baju Terbaru!

Masukkan maklumat anda di bawah :

Semak emel anda untuk sahkan alamat emel anda.

Pin It on Pinterest

Share This