Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820

Koleksi Terbaru Baju Kurung Pahang Songket 2017 – Koleksi Adinda Mahsuri

Asyik-asyik rotate baju yang sama jer pergi kerja mesti boring, kan?.

Sampai kawan-kawan pun dah boleh hafal baju sis tu. Sob sob sob …

Kalau sis cikgu, anak murid pula yang akan hafal baju yang cikgu pakai… Almaklum, anak murid ni memang kalau cikgu dia pakai kasut baru pun diorang akan perasan. 

Haaa… baju kurung pahang terkini koleksi ADINDA MAHSURI SONGKET yang ekslusif ini boleh bantu sis kelihatan up to date.
Nak pakai sedondon 1 family masa raya / majlis perkawinan pun boleh dear. 😘

Sebab kesan dari kecantikan corak songket ini, mampu menyerlahkan penampilan anda di mana jua anda berada.  

Raya pun dah nak dekat ni kan. Sis-sis yang suka buat persediaan awal untuk raya, dah boleh dah start shopping raya. Shopping sikit-sikit, lama-lama semua kelengkapan untuk raya lengkap lah kan ;). Tak lah rasa berat nak keluarkan perbelanjaan yang besar selepuk, kan.

.
ADINDA MAHSURI SONGKET ni didatangkan dengan warna-warna gojes kegemaran ramai yang sweet-sweet. Yang pastinya, warna-warna ini insyaAllah boleh buat sis feeling-feeling beautiful. Memberikan keyakinan pada diri di mana jua sis pergi.

Apa yang best kebabomm ADINDA MAHSURI SONGKET ni?

🌹 Baju Kurung Pahang
🌹 Kain Lipat Batik

🌹 Material : SONGKET INDIA yang digabungkan dengan kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang superb quality!

🌹 Songket India ni best sangat tau, serap peluh..tak gatal.
🌹 5 pilihan warna yang manis gojes!
🌹 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL dan XXL

baju kurung pahang songket india terkini 2017 ungu cerah light purple AMS-771

AMS-771 Light Purple – SS, L, XL

.

baju kurung pahang songket india terkini 2017 Merah Redstone AMS-772

AMS-772 Redstone – SOLD OUT

.

baju kurung pahang songket india terkini 2017 hijau jeruk pickle green AMS-773

AMS-773 Pickle Green – SS

.

baju kurung pahang songket india terkini 2017 delicious plum ungu purpleAMS-774

AMS-774 Delicious Plum – SOLD OUT

.

baju kurung pahang songket india terkini 2017 hijau forest green AMS-775

AMS-775 Forest Green – SS, S

.

koleksi baju raya 2017 baju kurung pahang songket terkini salmon AMS-776

AMS-776 Salmon – L

.

koleksi baju raya 2017 baju kurung pahang songket terkini deep indigo purple AMS-777

AMS-777 Deep Indigo – S, XL

.

koleksi baju raya 2017 baju kurung pahang songket terkini purple plum ungu plum AMS-778

AMS-778 Purple Plum – S, M, L, 3XL

.

koleksi baju raya 2017 baju kurung pahang songket terkini dark grey kelabu gelap AMS-779

AMS-779 Dark Grey – SOLD OUT

.

baju kurung songket terkini 2017 kurung pahang hijau emerald green ams-881

AMS-881 Emerald Green – S, M, L, XL, XXL

.

 baju kurung songket terkini 2017 kurung pahang merah rasberry red ams-882

AMS-882 Rasberry Red – S, M, L, XL, XXL

.

 baju kurung songket terkini 2017 kurung pahang hijau medium sea green ams-883

AMS-883 Medium Sea Green – M, L, XL, XXL

.

 baju kurung songket terkini 2017 kurung pahang biru gelap dark blue dark purple ungu gelap ams-884

AMS-884 Blue Black (Baju) Dark Purple (Kain) – M, L, XL, XXL

.

 baju kurung songket terkini 2017 kurung pahang biru turqoise blue ams-885

AMS-885 Turqoise Blue – M, L, XL, XXL

.

 baju kurung songket terkini 2017 kurung pahang coklat latte brown kuning cair light yellow ams-886

AMS-886 Latte Brown (Baju) Light Yellow (Kain) – L, XL

.

 baju kurung songket terkini 2017 kurung pahang turqoise ams-887

AMS-887 Turqoise – S, L, XL, XXL

.

 baju kurung songket terkini 2017 kurung pahang coklat latte brown light peach ams-888

AMS-888 Latte Brown (Baju) Light Peach (Kain) – S, M

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

.

===
HARGA
===

RM 180 (Semenanjung)
RM 185 (Sabah / Sarawak)
*Saiz XXL Tambah RM 20

*Saiz 3XL Tambah RM 30
.

===
CARA ORDER
===
.

dapatkan update percuma baju baru terkini secara percuma

.

Koleksi Lain :

Lihat Juga :  Raya 2017 | Baju Kurung Songket India Srikandi Mahligai Songket

Dapatkan Update PERCUMA Dari Kami Setiap Kali Ada Baju Terbaru!

Masukkan maklumat anda di bawah :

* indicates required

Semak emel anda untuk sahkan alamat emel anda.