Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Ramai yang tanya saya, takde baju kebarung ke? Kebaya ke?. 
 .
Kami peka dengan permintaan uols. 
 .
Sebab kami saya uols semua. Sentiasa cuba untuk memenuhi keperluan dan permintaan uols untuk bergaya dengan baju yang cantik dan selesa pada harga yang berpatutan.
 .
Ni kami keluarkan 1 Koleksi Baju Kebaya Kurung (Kebarung) untuk uols yang minat dengan kebarung.
 .
Patuh Syariah! Itu sudah semestinya!
 

Keistimewaan Baju Kebarung Songket Lagenda Mahsuri

  • Anggun dan bergaya sopan berkebarung-KEBAYA + KURUNG
  • Kain diperbuat dari jenis kain batik cotton yang bercorak songket menyerlahkan lagi penampilan anda. Jika anda ada majlis bertemakan tradisional, design baju kebarung songket Lagenda Mahsuri ini sangat sesuai untuk anda gayakan. 
  • Diperbuat dari kain jenis lavenzi cotton yang senang iron. Texture kain menarik. Yang paling penting, baju ni tak panas. Sangat sesuailah dengan cuaca panas sekarang ni kan. Baru lah rasa selesa sepanjang hari. Yesszzzaa! 🙂
  • LIMITED EDITION
  • Cutting : Potongan baju kebarung berdat di belakang baju untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan anda yang memakainya.
  • Special Modern Design dengan zip sembunyi di bahagian depan kebaya menggantikan butang. BF Friendly. Sesuai sangat untuk ibu-ibu yang sedang menyusukan bayi. Ibu-ibu yang ada baby pun masih boleh bergaya dengan kebarung ni. 
  • Kain lipat /selisih batik yang patuh syariah (tak terbelah, tak nampak kaki).
  • Anda hanya perlu pilih di antara 16 warna dan corak berbeza ini untuk anda gayakan. Wah, cunz uols! 
  • Saiz : SS hingga XL

.

baju-kebaya-kurung-kebarung-songket-kebarong-terkini-2016-online-biru-klm-171

KLM-171 Medium Blue – SOLD OUT

.

baju-kebaya-kurung-kebarung-kebarong-songket-terkini-2016-online-purple-indigo-ungu-klm-172

KLM-172 Purple Indigo – SS, S, M

.

baju-kebaya-kurung-kebarung-kebarong-songket-terkini-online-brown-coklat-klm-173

KLM-173 Coklat – SOLD OUT

.

baju-kebaya-kurung-kebarung-kebarong-songket-terkini-online-dark-purple-ungu-gelap-klm-176

KLM-176 Dark Purple – SS, S

.

baju-kebaya-kurung-songket-kebarung-kebarong-terkini-online-sky-blue-biru-langit-klm-177

KLM-177 Deep Sky Blue – SS, S

.

Baju-kebarung-songket-labuh-dark-purple-ungu-gelap-KLM-179

KLM-179 Dark Purple – SOLD OUT

.

Baju-kebarung-songket-labuh-hijau-kuning-KLM-180

KLM-180 Yellow Green – SS, S, M

.

Baju-kebarung-songket-labuh-hijau-kuning-KLM-183

KLM-183 Yellow Green – S, M, XL

.

Baju-kebarung-songket-labuh-kuning-mustard-KLM-184

KLM-184 Yellow Mustard – SOLD OUT

 .
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-dark-violet-gelap-ungu-klm-881

KLM-881 Dark Violet – SOLD OUT

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-biru-medium-blue-klm-882

KLM-882 Medium Blue – SOLD OUT

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-hijau-forest-green-klm-883

KLM-883 Forest Green – SOLD OUT

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-hitam-black-klm-884

KLM-884 Hitam – SOLD OUT

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-hijau-forest-green-klm-885

KLM-885 Olive Green – SOLD OUT

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-biru-medium-blue-klm-886

KLM-886 Medium Blue – S

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-maroon-klm-887

KLM-887 Maroon – SOLD OUT

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-hijau-olive-green-klm-888

KLM-888 Olive Green – SOLD OUT

.
baju-kebarung-songket-kebarong-terkini-2017-hijau-olive-green-klm-889

KLM-889 Olive Green – SOLD OUT

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

UKURAN KLM

===
HARGA
===
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
dapatkan update percuma baju baru terkini secara percuma
Klik sini untuk kami beritahu anda setiap kali baju baru dilancarkan!

Koleksi Lain :

Lihat Juga :  Baju Raya 2018 | Baju Kurung Songket Melody Donna Saphire

Dapatkan Update PERCUMA Dari Kami Setiap Kali Ada Baju Terbaru!

Masukkan maklumat anda di bawah :

Semak emel anda untuk sahkan alamat emel anda.

Pin It on Pinterest

Share This