Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Kurung Pahang Batik Koleksi Kurung Batik Royal KBR

Baju Kurung Pahang Batik Koleksi Kurung Batik Royal KBR

Keistimewaan Baju Kurung Pahang Batik Koleksi Kurung Batik Royal (KBR)

  • Cutting BAJU KURUNG PAHANG bercorak batik yang cantik. Sangat sesuai digayakan ke majlis-majlis rasmi yang bakal anda hadiri. 
  • Cutting yang patuh syariah. LONGGAR di bahagian PUNGGUNG.   
  • Dijahit dari Material GALAXY SILK yang berkualiti tinggi.
  • Kain yang lembut dan flowy, KURANG RENYUK, kain SEJUK dipakai
  • BAJU : KURUNG PAHANG 
  • KAIN  : SUSUN TEPI
  • READY STOCK 
  • Saiz dari S, M, L, XL
baju kurung pahang batik terkini hijau hitam kbr-131

KBR-131 – S, M, L, XL

 

baju kurung pahang batik terkini coklat kbr-132

KBR-132 – S, M, L, XL

 

baju kurung pahang batik terkini hitam kbr-133

KBR-133 – S, M, L, XL

 

baju kurung pahang batik terkini hitam kelabu kbr-134

KBR-134 – S, M, L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
===
HARGA
===
RM 120  (Semenanjung)
RM 125 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Pahang Songket Printed TerkiniKoleksi Kurung Pahang Songket KPS

Baju Kurung Pahang Songket Printed TerkiniKoleksi Kurung Pahang Songket KPS

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PAHANG SONGKET PRINTED (KSP)

  • BAJU KURUNG PAHANG yang patuh syariah dan LONGGAR di bahagian PUNGGUNG.
  • Material baju dari jenis kain KOREAN CREEPE yang berkualiti tinggi- jenis lembut dan flowy ,KURANG RENYUK, kain SEJUK dipakai
  • KAIN pula jenis kain SUSUN TEPI diperbuat dari PRINTED SONGKET bermutu tinggi.
  • READY STOCK
  • Saiz dari S, M , L , dan XL
baju kurung pahang songket printed terkini merah hati red heart ksp-100

KSP-100 Merah Hati – S, M, L, XL

.

baju kurung pahang songket printed terkini hijau green ksp-200

KSP-200 Merah Hati – S, M, L, XL

 

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===
HARGA
===

RM 120 (Semenanjung)
RM 125 (Sabah / Sarawak)

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

 

Baju Kurung Johor Warna Pastel Koleksi Tun Aminah Inspired

Baju Kurung Johor Warna Pastel Koleksi Tun Aminah Inspired

Akak-akak terpaksa nampak ELEGANT pakai Baju Kurung Johor Warna Pastel Koleksi Tun Aminah Inspired ni 🙂

Keistimewaan Baju Kurung Johor warna pastel Koleksi Tun Aminah Inspired 

Pattern baju kurung johor , kain susun tepi yang ringkas & versatile dengan warna pastel yang tampak lembut dan cantik. 

Yang specialnya baju kurung Johor Koleksi Tun Aminah Inspired ni anda boleh lihat sendiri warna-warna yang digunakan memang nampak eksklusif dan mahal. 

Saiz dari saiz S, M , L dan XL.

Diperbuat dari fabrik Linen Cotton Premium Quality 100% Satisfaction. Jaminan (High Gred Quality) material dengan kualiti mutu jahitan yang terbaik. .

YANG PALING BEST- kan, 😊😊 semua baju READY STOCK. Takde baju nak pakai untuk majlis dah nak dekat? Wasap je ke 019 – 776 3820 untuk order. 

 
 

Baju Kurung Johor Warna Pastel ungu purple westena TAI-101

TAI-101 Purple Westena – M, L, XL

Baju Kurung Johor Warna Pastel light turqoise TAI-102

TAI-102 Light Turqoise – S, M, L, XL

Baju Kurung Johor Warna Pastel merah jambu rose pink TAI-103

TAI-103 Rose Pink – S, M, L, XL

Baju Kurung Johor Warna Pastel deep grey kelabu TAI-104

TAI-104 Deep Grey – S, M, L, XL

 

Baju Kurung Johor Warna Pastel hijau jadite green TAI-105

TAI-105 Jadite Green – S, M, L, XL

 
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran-tai
===
HARGA
===
RM 180  (Semenanjung)
RM 185 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Moden Bercorak Bunga dan Abstrak Koleksi KMV

Baju Kurung Moden Bercorak Bunga dan Abstrak Koleksi KMV

Keistimewaan Baju Kurung Moden Bercorak Bunga dan Abstrak KMV

.
(+) Baju Kurung Moden KMV diperbuat dari Material yang HIGH QUALITY. 
 .
Untuk koleksi ini, ada pelbagai material digunakan. Sila rujuk code & gambar :
 .
KMV 610 – 617, KMV 622- 624 : material viscose 
KMV 618 – KMV 621 : peach skin 
KMV 625, KMV 628- 629 : material galaxy printed silk
KMV 626 – KMV 627 : material creepe silk
KMV 630 – KMV 631 : material walili silk
 .
material viscose :
▶ berjenis WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut ,mudah untuk menggosok.
 .
material peach skin
▶ tekstur seperti viscose tetapi tekstur viscose lebih lembut berbanding fabrik peach skin.
 .
material galaxy silk
▶ lembut, tidak panas, tidak mudah berkedut setelah gosok dan cantik terletak
 .
material creepe silk
▶ mudah dijaga, sangat minimal iron 
 .
material walili silk
▶ kain yang lembut dan “flow” yang cantik dengan tampak kain yang ‘terjatuh’ kemas
 .
(+) 8 pilihan warna & DESIGN
✔ potongan kurung mini / kurung malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak 
✔ kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah
 .
(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz SS sehingga 3XL.
 .
(+) Harga JIMAT – MAMPU MILIK. Memang berbaloi 
 .

baju kurung malaysia moden bercorak coklat KMV-610

KMV-610 – SS, S, M, L, XL

baju kurung malaysia moden bercorak bunga KMV-611

KMV-611 – SS, S, XL

baju kurung malaysia moden bercorak bunga KMV-612

KMV-612 – SS, S, L, XL

baju kurung malaysia moden bercorak bunga KMV-613

KMV-613 – S, M, L, XL

baju kurung malaysia moden bercorak merah KMV-614

KMV-614 – SS, M, L, XL

baju kurung malaysia moden corak abstrak KMV-615

KMV-615 – M, L, XL, XXL, 3XL

baju kurung malaysia moden corak abstrak KMV-616

KMV-616 – M, L, XL, XXL, 3XL

baju kurung malaysia moden corak abstrak KMV-617

KMV-617 – M, L, XL, XXL, 3XL

baju kurung malaysia moden corak abstrak KMV-618

KMV-618 – SS, S, M, L, XL

baju kurung malaysia moden corak abstrak KMV-619

KMV-619 – SS, S, M, L, XL

baju kurung malaysia moden corak abstrak KMV-620

KMV-620 – SS, S, M, L, XL

baju kurung malaysia moden corak abstrak KMV-621

KMV-621 – S, M, L, XL

baju kurung malaysia moden corak bunga KMV-622

KMV-622 – SS, S, M, L, XL

baju kurung malaysia moden corak abstrak KMV-623

KMV-623 – SS, S, M, L, XL

baju kurung malaysia moden corak bunga pink ungu purple KMV-624

KMV-624 – SS, S, M, L, XL

baju kurung malaysia moden corak batik hitam hijau KMV-625

KMV-625 – SS, M, L, XL

baju kurung malaysia moden corak abstrak hijau KMV-626

KMV-626 – SS

baju kurung malaysia moden corak abstrak KMV-627

KMV-627 – SS, S, M, L, XL

baju kurung malaysia moden corak abstrak KMV-628

KMV-628 – S, M

baju kurung malaysia moden corak abstrak hitam KMV-629

KMV-629 – SS, S, M, L, XL

baju kurung malaysia moden terkini KMV-630

KMV-630 – S, M, L, XL

baju kurung malaysia moden terkini KMV-631

KMV-631-  M, L

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
===
HARGA
===
RM 100  (Semenanjung)
RM 105 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20
Saiz 3XL Tambah RM 30
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Moden Corak KAM

Baju Kurung Moden Corak KAM

🌷 NEW ARRIVAL BAJU KURUNG MODEN CORAK KURUNG ADIVA MYESHA (KAM)🌷
.


Sangat berpuas hati dengan baju, kualiti & harga .. Terima kasih.

Baju Kurung Malaysia (Kurung Moden, tapi tak ada dart) : KURUNG ADIVA MYESHA bercorak penuh, tak renyuk, tak perlu iron.

Cepat siap & maintain cantik ayu je ke mana jua.
.

  • Baju kurung Malaysia bercorak penuh bertemakan ABSTRAK yang simple dan tak serabut, membuatkan anda kelihatan AYU SOPAN!! Alahai sejuk mata memandang. 🙂
  • FABRIK KAIN

         > Kod KAM-291 & KAM-292 dari material Cotton Viscose yang berkualiti tinggi. Tidak jarang, tidak kecut apabila dibasuh & selesa.


KAM-293 hingga KAM-296 dari material Bubble Creepe Chiffon yang berkualiti tinggi, tidak jarang & tak perlu pakai inner.  

  • Cutting : Baju Kurung Malaysia yang longgar, potongan selesa yang sentiasa mendapat permintaan ramai 🙂
  • Pinggang kain separa getah (boleh memeri sehingga 4 – 6 inch)
  • Potongan kain LIPAT BATIK – Menampakkan diri anda lebih kelihatan kurus dan elegant.
  • Saiz :  M , L , XL , XXL & 3XXL. Yeay 3XL pun ada. Walau macam mana pun bentuk badan anda, pakai baju dan kain corak penuh yang simple ini tidak akan menampakkan bentuk badan anda. Jadi, anda boleh tampil yakin di mana jua anda berada. Tak perlu risau tentang bentuk badan anda 🙂

 

baju kurung moden corak abstrak penuh hitam putih black and white KAM-291

KAM-291 – M, L, XL, XXL, 3XL

baju kurung moden corak abstrak penuh merah red KAM-292

KAM-292 – M, L, XL, XXL, 3XL

baju kurung moden corak abstrak penuh hitam putih black and white KAM-293

KAM-293 – M, L, XL, XXL, 3XL

baju kurung moden corak abstrak penuh maroon hitam KAM-294

KAM-294 – M, L, XL, XXL, 3XL

baju kurung moden corak abstrak penuh coklat KAM-295

KAM-295 – M, L, XL, XXL, 3XL

baju kurung moden corak abstrak penuh merah hati kelabu KAM-296

KAM-296  – M, L, XL, XXL, 3XL

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===

JADUAL UKURAN SAIZ 

===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===

HARGA

===

RM 120  (Semenanjung)

RM 125 (Sabah / Sarawak)

XXL Tambah RM 20 

3XL Tambah RM 30

===

CARA ORDER

 ===

 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

 SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

 

Update ASC

Klik sini untuk kami beritahu anda setiap kali baju baru dilancarkan!