Untuk Order, SMS / WhatsApp Kod Baju dan Saiz ke nombor 019 - 776 3820
Baju Kurung Pahang Songket DKS

Baju Kurung Pahang Songket DKS

KESITIMEWAAN BAJU KURUNG PAHANG SONGKET DKS

  • Patern baju kurung pahang yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.
  • Material baju dari jenis kain linen cotton yang berkualiti tinggi dan texture yang menarik.
  • Selesa dan tidak panas untuk cuaca khatulistiwa Malaysia
  • Kain susun tepi dijahit dari jenis kain Sakura Thai Silk. Juga mempunya texture yang sangat lembut dan selesa.
  • LIMITED edition .  
  • SAIZ S, M, L, XL
  • Baju Kurung  PAHANG
  • Kain Susun Tepi
baju kurung pahang songket dks-281 merah jambu pink rose merah dahlia red

DKS-281 Rose Pink-Dahlia Red – S, M, L, XL

.

baju kurung pahang songket DKS-282 Jadite Green-Lime Pistache hijau

DKS-282 Jadite Green-Lime Pistache – S, M, L, XL

.

baju kurung pahang songket dks-283 Purple Wisteria - Cobalt Blue  ungu biru terkini 2018

DKS-283 Purple Wisteria – Cobalt Blue – S, M, L, XL

.

baju kurung pahang songktet terkini 2018 DKS-284 Light Turqoise - Dodger Blue biru

DKS-284 Light Turqoise – Dodger Blue – S, M, L, XL

.

baju kurung pahang songket terkini 2018 kelabu coklat DKS-285 Deep Grey - Chocolate

DKS-285 Deep Grey – Chocolate – S, M, L, XL

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran dks

 

===
HARGA
===

RM 160 (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820
TERBARU! Baju Kebaya Peplum Anggun Ekslusif yang Unik Lain Dari yang Lain

TERBARU! Baju Kebaya Peplum Anggun Ekslusif yang Unik Lain Dari yang Lain

Fuuuhhh Cun habis! Baju Kebaya Peplum Anggun Ekslusif design terbaru ni memang unik dan lain dari yang lain. Wow! 😍 😍 😘
.
Kebaya Anggun Peplum Ekslusif terhasil daripada gabungan kebaya dengan peplum.
.
Memang ekslusif sebab setiap saiz hanya ada 2 pasang sahaja. 
.
Baju Kebaya Anggun Ekslusif ini datang dengan size dan warna-warna yang sangat cantik dan exclusive uollls😍😍 Sampai rambang mata 👀 nak pilih color mana satu yang paling lawa. Haha… Secara jujurnya, saya paling suka APE-206 tu…. 
.
Sebab semua color lawa sangat-sangat kan. Memang padan nak pakai pergi Kenduri, tempat bekerja dan majlis keramaian. 
.
Memang sis gerenti nampak Gojess dan Awesome tau kalau pakai Kebaya Anggun Peplum Eksklusif ni 😘
.
 

KEISTIMEWAAN BAJU KEBAYA PEPLUM ANGGUN EKSLUSIF YANG TAK TERDAPAT PADA BAJU LAIN 

.
👍Material: 

Fabrik dari material thai silk dwi tone. Material ni jenis yang sejuk, selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja.
.
Bila pakai memang ketara nampak tekstur eklusif tu. 😍
.
❌ tidak panas
❌ tidak jarang.
Gabungan potongan kebaya bersama peplum, tampak exclusive dan unik 🙂✔ zip tersorok di bahagian dada breastfeed friendly (7.5 inchi)

 Wuduk friendly, Lengan baju Loose

✔ Skirt cutting peplum dan pinggang separuh getah dan ada zip

✔ Ada 6 pilihan warna cantik yang digemari ramai

✔Available in various sizes : SS, S, M, L, XL, XL

 
PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
.
baju kebaya peplum biru APE-201 French Blue-Deep Indigo

APE-201 French Blue-Deep Indigo – SS, S, M, XL

.

baju kebaya peplum ekslusif coklat APE-202 Sandy Brown - Deep Purple

APE-202 Sandy Brown – Deep Purple – SS, S, M, L, XL

.

baju kebaya peplum terkini ekslusif merah APE-203 Deep Red Pearld - Midnight Black

APE-203 Deep Red Pearld – Midnight Black – SS, S, L, XL

.

baju kebaya peplum terkini ekslusif hijau APE-204 Celadone Green - Midnight Black

APE-204 Celadone Green – Midnight Black – SS, S, M, L, XL

.

baju kebaya peplum ekslusif oren terkini APE-205 - Orange Brick - Purple Indigo

APE-205 – Orange Brick – Purple Indigo – SS, S, M, L, XL

.

baju kebaya peplum royal blue ungu APE-206 - Violet Orchid - Royal Blue

APE-206 – Violet Orchid – Royal Blue – SS, S, M, L, XL

.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran APE

===
HARGA
===

RM 190 (Semenanjung)
RM 195 (Sabah / Sarawak)

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

Baju Kurung Pahang Songket Koleksi Rain Roses

Baju Kurung Pahang Songket Koleksi Rain Roses

SERLAHKAN KEANGGUNAN GAYAMU DENGAN KOLEKSI BAJU KURUNG PAHANG SONGKET RAIN ROSES

Khas untuk sis yang sukakan SWEET & SIMPLE boleh bergaya dengan kurung pahang Rain Roses ini di mana-mana sahaja sama ada nak pergi wedding ke , nak ke ofis ke atau berjalan-jalan dengan kurung pahang ni nampak anda ayu sangat!

Berbunga hati tengok sis sopan je. Almaklumlah #OOTD kan.

Memang special sangat Baju Kurung Pahang Songket NRR ni :

 Design kurung pahang ni kemas sangat.

 Corak ‘songket’ membuatkan anda kelihatan ayu dan bergaya. Dipadankan pula dengan kain Lipat Batik yang menjadi kegemaran setiap rakyat Malaysia. Memang nampak ayu dan sopan kan.

 Fabrik dari material thai silk dwi tone. Material ni jenis yang sejuk dan selesa. Walau nampak lebih tebal tapi ianya tetap ringan dan begitu sesuai untuk dipakai di mana- mana sahaja. Kalau pakai memang ketara nampak tekstur eklusif.

 Fabrik EDISI TERHAD yang bermutu tinggi memberikan kelainan kepada anda untuk tampil ‘exclusive’ .Pastinya anda tidak akan berpakaian serupa seperti rakan anda!

 Ok semua READY STOCK ada banyak saiz dari saiz S sehingga XL.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

 

baju kurung malaysia songket merah Pale Violet Red - Blue Pearl NRR-121

NRR-121 Pale Violet Red – Blue Pearl – S, M, L, XL

.

baju kurung malaysia songket hijau biru Celadon Green - Deep Blue Sea NRR-122

NRR-122 Celadon Green – Deep Blue Sea – S, M, L, XL

.

baju kurung malaysia songket gold emas Antique Gold - Purple Indigo NRR-123

NRR-123 Antique Gold – Purple Indigo – S, M, L, XL

.

baju kurung malaysia songket biru French Blue - Deep Indigo NRR-124

NRR-124 French Blue – Deep Indigo – S, M, L, XL

.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

ukuran NRR

===
HARGA
===

RM 160 (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)

===
CARA ORDER
===

SMS / WhatsApp “Kod baju & Saiz yang anda nak” ke 019 – 776 3820

Baju Kurung Malaysia Koleksi Galaxy Cinta Exclusive

Baju Kurung Malaysia Koleksi Galaxy Cinta Exclusive

🌷 Baju Kurung Malaysia Galaxy Cinta Exclusive- GCE🌷

4 Keistimewaan Baju Kurung Malaysia Galaxy Cinta Exclusive- GCE

(+) Material Kain Galaxy Silk  Berkualiti Gred A++
✔ material Galaxy Silk yang WASHABLE ! Bila dibasuh tidak turun warna & kurang mengecut
✔mudah untuk menggosok(+) 5 pilihan warna
✔ potongan baju kurung Malaysia baju leher kurung dan tidak berpesak 
✔ kain lipat batik yang patuh syariah – tak terbelah 

✔  pinggang separa getah – boleh memeri sehingga 2 cm

(+) PELBAGAI SAIZ
✔ Saiz available untuk baju kurung dari saiz S sehingga XL

(+) Harga JIMAT – MAMPU MILIK..
✔HARGA MAMPU MILIK memang berbaloi 

 
 

baju kurung malaysia terkini corak geometri biru hijau gce-121

GCE-121 Hijau Biru – S, M, L, XL

.
baju kurung malaysia terkini corak geometri merah oren gce-122

GCE-122 Oren Merah – S, M, L, XL

.
baju kurung malaysia terkini corak geometri hijau green gce-123

GCE-123 Hijau – XL

.
baju kurung malaysia terkini corak geometri biru oren gce-124

GCE-124 Oren Biru – S, M, L, XL

.
baju kurung malaysia terkini corak geometri maroon biru gce-125

GCE-125 Maroon Biru – S, M, L, XL

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
===
HARGA
===
RM 99  (Semenanjung)
RM 104 (Sabah / Sarawak)
===
CARA ORDER
 ===
Baju Kurung Malaysia Moden Koleksi Primadona Classic

Baju Kurung Malaysia Moden Koleksi Primadona Classic

Meletop tau uollz baju kurung Malaysia Moden Koleksi Primadona Classic ni. 

.

Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung Primadona ni.

🍁Material :
✔ Kain plain dari valentino soluna silk ( untuk kod PCK-602 )
✔ Kain plain dari Twill Paloma ( untuk kod PCK-601 )
✔ Kain dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺.

🍁 Ciri-ciri :
✔ Cutting : Baju Kurung Malaysia
✔ Cutting baju yang menawan dan digemari ramai. Patuh Syariah
✔ Kain Lipat Batik

🍁 Size : S , M, L, XL, XL

🍁 Stock : semua “READY STOCK“.

🍁 Warna : Ada 2 pilihan warna dengan corak yang mewah

baju kurung malaysia moden terkini harimau leopard hitam putih pck-601

PCK-601 Hitam Putih – S, M, L, XL

.

baju kurung malaysia moden terkini dark purple ungu gelap pck-602

PCK-602 Dark Purple – S, L, XL

.

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.
 
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===
 
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :
ukuran pck

.

===
HARGA
===
 
RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
 
===
CARA ORDER
 ===